Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Paylaşım Herkes Herşeyi Bilemez!!! Motorsiklet ,Hakkındaki Bildiklerinizi Buradan Paylaşabilir ve Takip Edip Bilgilerinizi Genişletebilirsiniz.

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 26-02-2009, 14:24   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
Bmw R80 ve R80gs ile ilgili paylaşımlarımız

arkadaşlar bu gün karşıma r-80 gs ile takas konusu çıktı.kararsız kaldım.r-80 komple restarasyondan sonra bana teslim edilecek.yeni lastik yeni motor yeni boya filan model 1993-1995 arası ne yapmalıyım sizce.
ağırabi is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-02-2009, 14:34   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
acikcasi benim cok begendigim klasik bir motor
ama abi sen bu f650'yi adam edene kadar baya bi ugrastin, simdi ayni seyleri r80'de de yasama ihtimalin yuksek sonucta kac senelik motor
eger dersenki ben ugrasmayi sewiyorum waktim de war o zaman r80'i al gotur derim
tolgakarala is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-02-2009, 14:43   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
tolgakarala tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
acikcasi benim cok begendigim klasik bir motor
ama abi sen bu f650'yi adam edene kadar baya bi ugrastin, simdi ayni seyleri r80'de de yasama ihtimalin yuksek sonucta kac senelik motor
eger dersenki ben ugrasmayi sewiyorum waktim de war o zaman r80'i al gotur derim
evet teşekkür ederim zaten bizim siteyi takip eden arkadaşlardan biri benim f-650 ile nasıl uğraştığımı görmüş ısrarla değişelim diyor kendi tamirci çok ucuza emniyetten almış onu rakkam kurtarıyor onun için sana herşeyi tamam yapıp vereyim diyor.şuraya bak anlaşılan r-80 ilede güzel topicler açılacak anlaşılan şu an için beklemedeyim.
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-02-2009, 14:59   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
walla abi bir baktim r80'nin fiyatlara 5-6 milyar civari, hatta 96 model var 6 milyara iyice dusun bi bak bakalim
tolgakarala is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-02-2009, 16:47   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kingofrider kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
Alıntı:
ağırabi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
evet teşekkür ederim zaten bizim siteyi takip eden arkadaşlardan biri benim f-650 ile nasıl uğraştığımı görmüş ısrarla değişelim diyor kendi tamirci çok ucuza emniyetten almış onu rakkam kurtarıyor onun için sana herşeyi tamam yapıp vereyim diyor.şuraya bak anlaşılan r-80 ilede güzel topicler açılacak anlaşılan şu an için beklemedeyim.
saygıdeğer ağırabicim sanırım sen emeklisin başına iş arıyosun hayırlı olsun diyelim , motosiklet işi yaş iş bence her ne kadar antikada olsa antin kuntin makinalarla uğraşma saten elinde var bi antika 2.ye ne gerek diğmi canım ağbicim hürmetler

Bu mesaj en son " 26-02-2009 " tarihinde saat 16:51 itibariyle kingofrider tarafından düzenlenmiştir....
kingofrider is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-02-2009, 17:11   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

[quote=kingofrider;246422]saygıdeğer ağırabicim sanırım sen emeklisin başına iş arıyosun hayırlı olsun diyelim , motosiklet işi yaş iş bence her ne kadar antikada olsa antin kuntin makinalarla uğraşma saten elinde var bi antika 2.ye ne gerek diğmi canım ağbicim hürmetler

[/QUO

yardımın için sağol teknik bir konuda bişi yok daha evvel kullandınmı yok geyik çok başka başka zaten bişi yok işte özlediğimiz çok saygı değer king kardeşimiz.fazer arıza yapsada buraya yazmazsınızki aman değer kaybetmesin diye verirsiniz sahibinden com a bide orijinal ver gitsin alan ne yaparsa yapsın.hangi yiğit yoğurdum ekşi diye bu güne kadar yazdıki ben yazdım diye elimdeki antika oldu değilmi bekliyelim ilk 5000 de senin makina ne hale gelecek görelim

Bu mesaj en son " 26-02-2009 " tarihinde saat 17:19 itibariyle ağırabi tarafından düzenlenmiştir....
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-02-2009, 18:50   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ben derimki şu f650 ile bi sezon yap.sıkılırsan daha neler çıkar karşına

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR
mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-02-2009, 20:03   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Levend kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Alıntı:
mösyö tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben derimki şu f650 ile bi sezon yap.sıkılırsan daha neler çıkar karşına
Valla ben de aynı fikirdeyim. Madem cefasını çektin sefasını da sür bari...

Malum önümüz önce bahar, sonra yaz. Eh bir de sonbaharın güzel kısımları var. Bu kadar uğraştıysan, bari 1 sene bekle.
Levend is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-02-2009, 20:25   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

arda tunca kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
bız gezıye f 650 ıle cıkalım
arda tunca is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-02-2009, 21:45   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

transalpp_fatih kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
transalpp_fatih kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
BEN R80 DERİM YILAN GİBİ kıvrak ve sağlam, şaftlı bir motosiklettir. tamiratı kolay, yani seleyi kaldır bütün motor aksamı önünde

transalpp_fatih is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 3 (0 üye ve 3 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları