|
Neredeyse İstanbul trafiğinde her gün değişik yerlerde karşılaştığımız bir durum. İncirli rampası, E 5 ten Ataköy girişi, E 5 ambarların önündeki Topkapı ambarlar ayrımı ve mübalağasız Avcılardan Mecidiyeköye kadar tüm metrobüs hattı boyunca saçma sapan uygulamalar. Öncelikle işaret ettiğim yerlerdeki kot farkı motorun dengesini bozmaktadır. Ana arter ulaşım yolları Büyükşehir Belediyelerine ait olup ara yollar ilçe belediye sorumluluğundadır. Belediyeler bu işleri ihale ile birilerine ( ! ) verirler fakat kontrol yine belediyelere aittir. Yani ulaşıma açılmış olan yol aslında kontrol edilmiş ve belediye tarafından kabulü yapılmıştır. İşaret ettiğim yerlerde neredeyse 10 cm.ye yakın kot farkları vardır artık basıla basıla belki 1-2 cm. incelmiştir, her geçişimde sebep olanları lanetliyorum.Bir yol üzerinde dümdüz gitmek imkansız ya çukurlar var ya da sürat kesmek üzere dahice tasarlanmış tümsekler lütfen dikkat edin bir belediye sınırları içinde yollarda çukur yoksa mutlaka tümsekler vardır, ayrıca Ptt. İski. İgdaş T.E.K. ayrı ayrı yerlere mazgallar koyarlar ve, ya yolun üstünde yada altında durmaktadır. Bunlar kapağı olanlar, bir de hiç kapaksızlar var ben bir kere otomobilimle düştüm.Bir de yol kenarlarında otomatik çim sulaması yapan fıskiyeler suyun neredeyse tamamını çimlere değil yola fışkırtmaktalar hele bir de virajlarda oluyorsa dikkat edin birazdan düşeceksiniz. Bizler motosiklet üzerinde çok ince bir çizgide yaşam mücadelesi veriyoruz, bir çok olumsuzluğa rağmen ya zorunlu olarak ya zevk için 2 tekerleği tercih etmiş insanlarız. Bir çok motor tutkununun aslında ya bir otomobili ya da bir başka motoru var şehir trafiğinden bir araba eksilse fena mı olur?
|