Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags:

Yanıtla
Eski 08-03-2008, 00:15   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WindRider kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
WindRider kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Bilirkişi Sarp Erem'i kusurlu buldu

BEŞİKTAŞ'ta, trafik kazasında yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü Sarp Erem ile, çarpıp kaçan taksi sürücüsü kazada birinci derecede kusurlu bulundu. Emekli Trafik Başkomiseri Süreyya İğdil tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda, 120 promil alkollü olan ve motosikletiyle sağ şeridin sağ kenarından seyretmesi gerekirken yolun ortasından seyretmesi nedeniyle Sarp Erem'i birinci derecede asli kusurlu buldu. Raporda Sarp Erem'e ilk çarpan aracın kimliği belirlenemeyen sürücüsünün de Erem'e arkadan çarpması, yere düşerek yaralanmasına neden olduğu ve kazadan sonra gerekli tedbirleri almayarak arkadan gelen sanığın kullandığı aracın ezmesine neden olduğu gerekçeleriyle kaza oluşumunda maktulle aynı oranda asli kusurlu olduğu vurgulandı. Ayrıca tutuklu sanık Mustafa Keyf'in de olayı zabıta ve sağlık kuruluşlarına bildirmediği, kaza yerinde usulüne uygun ilkyardım tedbirlerini almaması nedeniyle Karayolları Trafik Kanunu'na göre ikinci derecede kusurlu bulunduğu ifade edildi. Erem ailesinin avukatı Yağız Ali Dağlı raporun taraflı ve faraziyelere dayandığını belirterek yeniden bilirkişi raporu alınmasını istedi. Mahkeme dosyayı Adli Tıp Kurumu'na yolladı. Duruşmayı izlemek için gelen 50 motorcu adına konuşan İbrahim Aktaş ise artan motosiklet kazalarına dikkat çekmek amacında olduklarını belirtti.
İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Sarp Erem yere düştükten sonra üzerinden geçerek ölümüne neden olmakla suçlanan ikinci taksi sürücüsü, tutuklu sanık Mustafa Keyf getirildi. Sarp Erem'in annesi Ünaç Erem de duruşmada hazır bulundu. Mustafa Keyf'in aracıyla maktule çarptığını gören Hafize Başak, "Önümüzde bir taksi vardı. Bu taksi bir cisme çarptı, siyah poşet gibi bir şeydi. Taksi duraklar gibi oldu, sonra ilerledi. Sağ şeritte de çapraz şekilde duran bir taksi bulunuyordu" dedi. Kaçan taksiyi takip edip plakasını tespit ettiklerini ifade eden Hafize Başak, geri döndüklerinde kaza yerinde bekleyen taksinin olay yerinde olmadığını gördüklerini söyledi. Tanık Kamber Koç da maktulün yerde yuvarlandığını, önlerindeki aracın da maktulun üstünden geçip çiğneyerek geçtiğini belirtti. Sanık avukatı Fahri Kumkumoğlu, müvekkillerinin 140 gündür tutuklu bulunduğunu, olayda herhangi bir kusuru bulunmadığını ileri sürerek tahliyesini talep etti. Ölen Sarp Erem'in annesi Ünaç Erem ise "Doyamadığım oğlum kazaya kurban gitti. Olay birinci araç, ikinci araç olayı değildir. Tek gerçek, sevgili oğlumun ölmüş olmasıdır. Oğlum sinek gibi ezilerek ölmüştür. Kültürlü ve vatanını seven bir genç yetiştirdik. Ben ve eşim gece gündüz çalışarak Sarp'a iyi bir gelecek hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Artık hiç bir şeyimiz yok. Sanık sadece oğlumu değil, beni ve eşimi de öldürdü. Elinizi vicdanınıza koyun, öyle karar verin. Takdiri mahkemenize bırakıyorum" diye konuştu. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, dosyanın Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Dairesi'ne gönderilerek kusur durumunun değerlendirilmesi için rapor hazırlanması ve tanık dinlenmesi için duruşmayı erteledi. Duruşma sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarp Erem'in annesi Ünaç Erem, "Çok üzgünüm. Hiç olmazsa birazcık cezasını çeksin. Allah ona vicdan azabı çektirsin" diye konuştu.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2008, 00:42   #2 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
ibrahim aktaş ,bizim nefertem la bu.....

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2008, 01:13   #3 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
WindRider tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
...motosikletiyle sağ şeridin sağ kenarından seyretmesi gerekirken yolun ortasından seyretmesi nedeniyle Sarp Erem'i birinci derecede asli kusurlu buldu...
ne demek yolun sağ kenarı?
bizim şeritte istediğimiz yerde gitme hakkımız yokmu?
bu hayatında motor kullanmamış bilirkişi neden böyle bi laf etmiş?...
bilirkişi bunu diyorsa ben böyle olayın...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2008, 09:26   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

DERİNNCE kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
gerçekten çok yazık. ilk çarpıp kaçan taksi şöförü yatağında rahat uyuyor mudur acaba ?

Kas gücümüz yok ama Kask gücümüz var alimallah...
DERİNNCE is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2008, 09:54   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

poseidon kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Alıntı:
the tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Aynen , var mı böyle bi saçmalık..
Eski 08-03-2008, 10:11   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

v_engine kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
v_engine kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
the tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bende katılıyorum !!!!!!!!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2008, 10:28   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Caesar kullanıcısının avatarı

"bilir kişi"nin? motosikletler hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğu hakkında onu görevlendiren insanların bi fikri var mı acaba?
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2008, 18:44   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

eroskali kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
O kişi, yani "bilmez kişi" saçmalamış, kusur belirlemesinde sanırım alkol durumu esas alınmış şerit ihlali de yanına süsleme olmuş. Ancak esas önemli olan olayın hala trafik suçu kapsamında değerlendirilmesi, bu dava cinayet davası olarak ele alınmalıdır.
eroskali is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2008, 19:03   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
İbo maşallah temsilci gibi oldu

Sağ şeridin sağ kenarından gitmek tabiri çok doğru olmayabilir ancak karayolunda seyir eden her araç sağ şeridin içinde yada sol şeridin içinde veya herhangi bir şeridin içerisinde gitmek zorundadır.Bunu da gözardı etmemek lazım tamam olayın bu şekilde neticelenmesinin sebebi bu olmamalı ancak bazı şeyler de gözardı edilmemeli.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-03-2008, 19:31   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

cenkmenderes kullanıcısının avatarı

Alkollü olması kararda etkili olmuş sanırım.. Neymiş, alkollü motora binmiyormuşuz demekki, binersek sonra bu duruma düşüp suçlu bulunuyormuşuz.. Neymiş yani, alkollü binersen sonuçlarına katlanırmışsın.. Ha şu anda o adamı hapse atsalar ne fark eder, atmasalar ne fark eder.. Sarp öldü mü ? Öldü.. Bütün sonuç bundan ibaret.. Gerisi fasa fiso..

Every soul has a price, name yours ?
cenkmenderes is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları