Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags: , , , , , ,

Yanıtla
Eski 01-12-2007, 15:28   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

vmax kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
vmax kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation Kask takmayı sevmiyorum, çünkü beni aptal gösteriyor

Halen, cadde'ye giderken kızlara hava atmak için kaskını koluna alanlardan mısınız? Bu haberimiz size göre... Uzakdoğu'da kask takmayıp da kaza yapmış 3 kişinin daha önceki sözleri, fotoğraflarıyla birlikte yansıtılıyor. Detaylı incelediğinizde durumun ne kadar vahim olduğunu göreceksiniz. Her fotoğrafın altında şu yazı yazıyor: Her sene yollarımızda motosiklet kazaları yüzünden 11.000 insan ölüyor ve 30.000 insan ağır şekilde yaralanıyor. Bu demek oluyorki binlerce aile motosiklet kazalarında sakat kalan yakınlarına ömür boyu bakmak zorunda kalıyor. Hasta yakınları, daha fazla insanın sakat kalmasını istemiyor. Sadece kask takılarak yaşanan kazalarda gerçekleşen kalıcı sakatlıkların %40ı önlenebiliyor. Malesef fotoğraftakiler için bir af yok...

Ve en alt sağ tarafta şu cümle yazılıyor:
"Kask takın! Sadece sizin güvenliğiniz için değil."

Şimdi de fotoğraf karelerinde üst kısımda yazan yazıları çeviriyorum.

İlk fotoğraf: "Kask takmıyorum çünkü beni aptal gösteriyor."

İkinci fotoğraf: " Kask takmayı sevmiyorum çünkü kask saçlarımı bozuyor."

Üçüncü fotoğraf: "Hiç bir zaman kask takmadım çünkü hiç klas gözükmüyor."

Kask takmak, hayat kurtarır. Canınızı seviyorsanız 1 metre bile gidecek olsanız kaskınızı takın. Hayatını kaybedenler arasında motorda olduğu yerde yan düşüp kafasını yere vuran ve ölen insanlar da var. Kask, klas gözükmenizi sağlayan bir aksesuar değil, kafanızı koruyan bir araçtır. Kafanızı kullanın, kask takın.

Alıntıdır.
vmax is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 15:31   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Konian kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Konian kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Çok güzel örnekler... Kask takmayı tercih etmeyenler umarım bunlardan sonra takarlar...
Konian is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 15:46   #3 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

poseidon kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
En yakın arkadaşım basit bir düşme sonucu kask takmadığı için çok yavaş olmasına rağmen tek gözünü kaybetmiş , belli oranda beyin hasarı oluşmuş (kişilik değişimi,konuşma bozukluğu gibi) ve 6 aydır tedavisi devam etmektedir.Ailesi ile birlikte maddi-manevi çok yıprandılar.Lütfen bunu yaşamayalım,yaşatmayalım kaskımızı mutlaka takalım.
Eski 01-12-2007, 16:22   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

furkan kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
bu önemLi payLaŞım iÇin teşekkürLer..KaSK hayattır..özeLLiKLe motor kuLLanMaYa yeni ßaŞLaYan arkadaŞLar kasktan sıkıLaßiLir..takmaya ßiLir..taßi ßunu istedigimiz kadar anLatsakta anLaMazLar ancak kaza yapıLdıgında kaskın degeri anLaŞıLıyor..kaLiteLi yada marka kasklar pahaLı oLaßiLir..ama canını seven paraya kıyar ve kaLiteLi kask aLır.zaten avrupada plastik kask üretimi yasakLandı..carbonfiber kask en saglamı..herzaman kask takaLım iki adımLık yere gitsek ßiLe..kaskı sadece yagmurdan yada tozdan koruyan ßi araç olarak görmeyelim..
furkan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 16:29   #5 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
çok kötü çok,
Allah düşürmesin bu tarz durumlara...

(baktım açılmamış ben açayım dedim tam ben açıyordum aynı topiği hazırladım sonra son kez bakiim açılmışmı dedim açılmış)
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 17:46   #6 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

metinagca kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
yukardaki topigi tüm motorsiklet sitelerine yüklemek lazım, en önemli noksanlarımızdan bir tanesi kask zira
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 19:11   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kuroscu kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
bu görüntülerden ve bu sözlerden sonra halen kastakmayan varmı aranızda peki ilerde takmayan olacakmı herşey ortada nasıl göründügünüz deyilde ne hale geleceginiz daha önemli olmalı kaskınızı lütfen takınız takmayanı uyarınız

kuroscu is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 20:30   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

v_engine kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
v_engine kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Asmar Jam arkadaşımız iyi okumanı tavsiye ederim...Teşekkür ederiz...Yerinde bir yazı olmuş....
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 20:53   #9 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

bortluce kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Kask takma

Kask takmak insanın bir kaza anında kafasına alacağı darbeyi azaltıyor ve bir çok defada
hayatta kalmasını sağlıyor.
Tabii kafası olanlara.....
bortluce is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 20:57   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

gintro kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Kask takmamak adamı nasıl aptal yapıyormuş görüyoruz. Kasksız aptallar umarım bunu okurlar ama kafa olmadığı için okumaları veya anlamaları da zor.
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları