Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 14-11-2007, 12:26   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Haşmet Babaoğlu Ne Demiş..

Yine motorcular ve öteki sürücüler üzerine...

Çok acı bir trafik kazasının ardından “bu ülkede başka sürücüleri böcek gibi gören, hatta motosikletliye trafikte varlığı anlam taşımayan bir yaratık gibi bakan sürücüler var” diye yazmıştım hatırlayacaksınız.

İstanbul gibi bir şehirde onca yıl yaşamış biri olarak artık kesin karara varmıştım ki asıl korkutucu olan arabalar değil, o arabaların içindekilerdi.

Motosikletliler hemen anladılar beni.

Çünkü bu gerçeği trafiğe çıktıkları her gün, her saat yaşıyorlardı.

Fakat itiraz edenler de oldu. Onlar yazımı “motosikletlilerin çok dikkatsiz olduklarını ve kuralları hiçe saydıklarını unutuyorsunuz” diyerek eleştirdi.

Oysa trafik sorunu iki taraflıdır.

Birincisi, kuralların ihlali ve suiistimaliyle ilgilidir. Bu açıdan sıkı denetim, önlem ve cezalandırmada kararlılık, çözümün başlangıcıdır.

İkincisine gelince, o da sosyal psikolojimizin ve yaşam kültürümüzün (“kültürsüzlüğümüzün” demek daha mı doğru olur acaba?) trafiğe yansımasıdır.

İşte “motosiklet cinayet”lerinden söz ederken kastettiğim işin bu zor tarafıydı.

Yoksa, kim şehrin en işlek caddesinde solan sağa, sağdan sola şerit değiştirip duran; sokak aralarından ok gibi caddelere fırlayan motosikletlilerin trafikte sorun çıkartmadığını iddia edebilir?!

Daha geçen gün üç motokurye tam önümde birbirlerine çarpıp yere saçıldılar.

Düşünün!..

Zincirlikuyu’nun orta yerinde, etraflarında başka bir araç yokken...

Sırf akıllarına estiği gibi motor sürmeye çalıştıkları için hayatlarını tehlikeye atıverdiler!

Fakat tekrar vurgulamak isterim ki direksiyon başına geçen insanımızın zihniyetini ve oradaki tehlikeli gelişmeyi daha çok önemsiyorum.

Çünkü motorcu değilim, tanık olmaktan yoruldum:

Bir motosikletli görünce içindeki gizli “katil” uyanıveren sürücülerin sayısı inanılmayacak kadar çok!

Kabul edelim, ruhundaki bütün yamuklukları trafikte ortaya dökmekten kendini alamayan “hasta” bir toplumda yaşıyoruz.

Zabıta önlemleriyle ortadan kaldırılamayacak kadar derin bir sorun bu!

Anlatmak istediğim de o!

Lafı bulandırmayalım lütfen!

"""Vatan Gazetesinden Alıntıdır"
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
selçuk333 is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-11-2007, 12:33   #2 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
kedi olalı bi fare tutmaya başladı haşmet hocaoğlu.
tebrik ederim ve aynı şekilde katıldığımı belirtmek isterim.

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-11-2007, 13:07   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Ben hiç tebrik etmiyorum.Bu yazılanlar ucuz kaçış yolları.
Motorcular üzerinde gösterdiği bu azami hassasiyet böyle 2 cümlelik yazılarla değil de,bu sektörün büyümesi ve motorsiklet kullanıcısının eğitimsel gelişimini desteklemek amacını güderek başka konulara yönelerek göstermeliydi.
Yani bütün motorcular bu yazıyla aynı damgayı yiyor öyle mi?Yani 4 tekerliler dört dörtlük,fakat iki tekerliler yürüyen dinamitler yani?
Güzel teşhis valla bravo yani,bir konudan bu kadar ustaca ve kolayca kıvrılınır...

Yazısının sonunda lafı bulandırmayalım demiş.Tamam bulandırmayalım.Önemli olan uygulamalardır demiş,tamam haklısın.

Biz hac uğrunda ölümü göze almış,ama ömrünün yetmeyeceğini bile bile yola çıkmış birer karıncalar gibiyiz Haşmet Beyciğim,öle saha dışından tribünlere oynayanlardan değiliz.Ya gel bizim safhalarımızda bu konuya can-ı yürekten destek ol,yada hiç yemek üzeri tatlı misali bir tadımlık zevkleri bize yaşatma.
Potenza is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-11-2007, 14:28   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ALBAY kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
ALBAY kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
okumuştum paylaşım için teşekkürler
ALBAY is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-11-2007, 14:34   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Sıkıldım artık bu tarz yazarlardan.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-11-2007, 14:36   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kingofrider kullanıcısının avatarı

Alıntı:
mertmertmert tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
kedi olalı bi fare tutmaya başladı haşmet hocaoğlu.
tebrik ederim ve aynı şekilde katıldığımı belirtmek isterim.
bende katılıyorum nede olsa aklın yolu birdir
Eski 15-11-2007, 01:19   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

sastuning39 kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
sastuning39 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ne demişse doru demiş
Eski 15-11-2007, 10:53   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Caesar kullanıcısının avatarı

haşmet babaoğlu çok takdir ettiğim ve çok değerli fikirlere sahip olduğuna inandığım bi yazar. aramızdan bi kaç kişi isyan eder gibi mesaj yazmış fakat babaoğlunun kaleme alabileceği onlarca konu varken biz motosiklet sürücülerine yazısında yer vermesi bana kalırsa gayet güzel birşey. çünkü kendisi eğer istemiş olsaydı daha popüler konuları kaleme alıp çok daha fazla ilgi çekebilirdi. yapmadı ve benim bir kere daha saygımı kazandı. teşekkür ediorum.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-11-2007, 14:27   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

micerinos46 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
micerinos46 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla micerinos46 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
paylaşım için teşekkürler
Alıntı:
babaoğlunun kaleme alabileceği onlarca konu varken biz motosiklet sürücülerine yazısında yer vermesi bana kalırsa gayet güzel birşey. çünkü kendisi eğer istemiş olsaydı daha popüler konuları kaleme alıp çok daha fazla ilgi çekebilirdi. yapmadı ve benim bir kere daha saygımı kazandı. teşekkür ediorum.
+999
micerinos46 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-11-2007, 18:12   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

nefertem kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
+ Arkadaşlar motorcu olmayan kişilerin sorunu sahiplenmesini beklemek sanki... Sanki aşırı iyi niyetlilikten geliyor. Yahu çoğu kişi banane derken o sahiden dikkat çekmiş... Bide... Sanki hepimiz bu işin ucundan tutmuşuz gibi konuşuyoruzda... Ben göremiyorum kimseyi ?
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları