Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags: , , ,

Yanıtla
Eski 09-09-2007, 07:47   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

immigrant kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
immigrant kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Sabah Gazetesi'nden Motosiklete Yanlış!!!

6.sayfa

İşte Sabah Gazetesi'nin ilk sayfadaki haberi.....

Motosikletliler trafikte neler çekiyor diye soranı varmı bilmiyorum. Basında yanımızda olduğunu söyleyenler var kimileri yanımızda olmuştur belki... Ama bu başlık halka motosikleti basının ne şekilde tanıtmaya çalıştığını açıklayamaz sanırım... Bunu gören annemiz , babamız , kardeşimiz veya bizi tanıyan herhangi biri motosiklet hakkında ne düşünürdü?
Benim çevremdekilere bu zamana kadar anlatmaya çalıştığım ve anlattığım şeyler bir anda çelişkiler yumağına dönmeye başlar sanıyorum.

6. sayfada haberin devamı mevcut... Yanyana konmuş motosiklet kazaları ölü sayıları vs. Motosiklet trafikte bir ölüm aracı gibi gösterilmiş bence. Hergün olan onlarca araba kazasının eski popülerliğini yitirmesiyle yeni trend olan motosiklet kazası haberleri bu şekilde yansıtılırsa bizim yerleştirmeye çalıştığımız motosiklet kültürü pek bir işe yaramayacak sanırım...

Ben bu haberi gördüm ve çok üzüldüm. Belki biri çıkarda otomobil kazalarında ölen insanların sayısını yazar ve arabaları trafikte tehlike olarak gösterir. Acıyorumki insanlar bazı şeylerin farkında deil.. Bir pazar sabahı bu kadar güzel karartılabilirdi....

Tebrik ediyorum Sabah Gazetesi... Tebrik ediyorum...

DuR DuraK YoK

immigrant is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2007, 12:40   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Kuzeyli kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Kuzeyli kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Size katılıyorum, bu gibi haberler iç karartıcı ve motosiklet kültürünü zedeleyici haberlerdir, motosikleti öcü gibi göstermeye çalışan basını şiddetle kınıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2007, 12:41   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Caesar kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
motosiklet kullanmayan insanlar bunun nasıl birşey olduğunu anlamayacaklar onlara ölüm makinesi gibi gelicek, anlamalarını da beklemiorum zaten yalnızca bilinçlensek yeterli
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2007, 16:27   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Djhaylaz kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Djhaylaz kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Bu Kadar kötü göstermekmek istemelerindeki amac nedir ?
Motor kazası oluyorda araba kazası olmuyor sankii....
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2007, 18:33   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WindRider kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
WindRider kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
güzel haber yapmislar
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2007, 19:55   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

He yani, ters şeritte lambası yanmadan geçmek,yağışta aşırı hız yapıp kurallara uymamak tehlikeli değil,ama motorsiklet tehlikeli öyle mi..hımmm güzel..Mantığa bak mantığa.O haberi yazan zihinsel engelli arkadaşa sorarım ben,''Acaba aynı kural hatalarını arabayla yada minibüsle yapınca bişey olmuyor mu?''

Arkadaş,kendini bu halka bilgi vermeye ve doğru haber vermeye adamış arkadaş:

Önce neyin tehlikeli neyin tehlikesiz olduğunu öğren,ondan sonra da Sabah gibi bir gazetede yazı yazmanın sorumluluğunun ne olduğunu tekrar düşün.

Sayende o yazıyı okuyan herkes,her motor sevdalısı, her motor almaya ramak kalmış insanlar bu zevkten soğuyacak...
Potenza is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2007, 20:02   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kaanmoto kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
sımdı pendıktekı kazada vefat eden abbas abı ters yola gırmemıstır yazılanlar tamamen yanlıs haberler tek yaptıgı yanlıs uc kısı motora bınmesıydı bence cok duzgun bı abıydı bakkala bıle kaskla gıderdı dunya gazetesınde dagıtım elemanıydı trafık kurallarına harfıyen uyardı ALLAH rahmet eylesın not:gazetede her yazılana ınanmayın
Eski 09-09-2007, 21:56   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

asphaltkwby kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
...abbas abiyi yakinen tanırım hemen hemen her haftasonu biraraya gelir kafaları çekerdik. halen olayın şokundayım çok güzel bi insandı. o nu çok özleyeceğim. Allah rahmet eylesin.mekanın cennet olsun abbas abim.nur içinde yat...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2007, 22:08   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Pasha kullanıcısının avatarı

insanların olayın derinine inmeden ahkam kesmelerine anlam veremiyorum. bilip bilmeden motorsiklet şöyle böyle. ondan sonra aileler de tabi ön yargılı oluyorlar ki zaten bahane arıyorlar...

habercilik böyle olmaz. kınıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2007, 22:27   #10 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

kamilliğin luzumu yok...

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları