2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
"Motorsikletlerle yaşanan kazaların ölüm yada ağır yaralanmalarla sonuçlanması, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. "
Denetimlerini aralıksız sürdüren ekipler, motorsiklete kask takmadan binenlere göz açtırmıyor. Bunun yanında sürücü belgesiz ve tescilsiz motorsiklet sahiplerine de ceza yağıyor. Trafik ekipleri kentin değişik noktalarında Önleyici Hizmet Büro Amirliği ekiplerinin de desteğiyle haziran ve temmuz aylarında yaptığı kontrollerde kask takmadan motorsiklet kullanan 425 sürücüye toplam 22.100 YTL para cezası uyguladı.
Ayrıca yine bu tarihler arasında trafiğe çıkmaları uygun olmayan 113 motorsiklet ise otoparka götürüldü. Trafik Denetleme Şube Müdürü Mustafa Kihtır, `Özellikle kasksız gezen motorsiklet sürücüleri kaza yaptıklarında bundan hepimiz sorumluyuz. Bizler trafik polisi olarak kasksız gezenlere izin vermeyeceğiz
__________________ Toprağa kavuşacaksın ! Sonra Toprak olacaksın!
Sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin!
Ordan özüne ulaşacaksın!
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
yine mantar ve işlemeyen bi uygulama ile karşıkarşıyayız.
kaç defa şahit oldum , lahmacuncu scooterlarıyla ışıklarda caddelerde polisin iki mt önünden vızır vızır geçen motorcuları kimbilir. polisin bunu hiçbi şekilde görmeme gibi bi şansı yok , önünden geçiyor çünkü. tek kelimeyle "umursamıyor".
yine kasksız binlerce kro göreceğiz motorların üzerinde , hayatını hiçesayan , motor kültüründen uzak, şapkasını takıp saçlarının rüzgardan dağılmasını önleyecek binlerce hanzo olacak sokaklarda caddelerde... çünkü bi tek onlar terliyor olacak kaskla , bi tek onlara zor geliyor olacak kaskın kullanımı, bi tek onlar uzak olmayacak , yakında bi yere gidiyo olacak , kasksız daha karizmatik olduğunu düşünecek krolarımız.
bu konuda devlete çok büyük iş düşüyor. bunların devlete ait büyükbaş çiftliklerine aktarımı için gerekli düzenlemelerin yapılması gerekiyor ilk başta. sorasında belli bi rehabilitasyon sürecinden sonra ; etinden ve sütünden faydalanılmalı bu arkadaşların , başka bişeye yaramayacaklar nasıl olsa.
saygılarımla.
harıka bır uygulama kesınlıkle ustune gıdılmesı gereken bır konu ..ama benım merak ettıgım bazı tom cruse arkadaslar var , bu arkadaslar kaskları kollarına takıyorlar bunlarada ceza varmı?yada bu tom arkadaslar polıse yakalandıklarında benım beynım dırsegımın ıcınde derse cezadan yırtabılırlermı?
__________________ Toprağa kavuşacaksın ! Sonra Toprak olacaksın!
Sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin!
Ordan özüne ulaşacaksın!
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
yine mantar ve işlemeyen bi uygulama ile karşıkarşıyayız.
kaç defa şahit oldum , lahmacuncu scooterlarıyla ışıklarda caddelerde polisin iki mt önünden vızır vızır geçen motorcuları kimbilir. polisin bunu hiçbi şekilde görmeme gibi bi şansı yok , önünden geçiyor çünkü. tek kelimeyle "umursamıyor".
Abi Lahmacuncuların Hepsının Tanıdıgı Polisler War Adamlar Ehliyetsizleri Alıyolar Yanlarına Kask Da Wermeden Yolluyolar Sipariş için Polis Cevirirse ..... (dükkanın adını) de Bırakırlar Diyolar Başıma Geldiği İçin Yazıyorum Sallama Bişi Deil Yani...
__________________ Küçükyalı Tayfa serkan_yildirim1907@hotmail.com
anlattığınız gibi duyarsız ve ilgisiz trafik polislerimiz belki olabilir ama nedense bana hiç denk gelmiyor onlar,hatta bu gün bankadan çıkıp motoruma bindim tam kalkış yapacağım anda arkamdan bir ses"kaskın bağlama kayışınıda bağla birader"demezmi döndüm baktım,beyenmediğiniz trafik polislerinden biri..
buda ayrı bir örnek,umarım o hanzo dediğiniz,kendini motorsiklet sürücüsü zannedenlere caydırıcı bir denetim olur.
bu vb denetimlerin sürekliliğini temenni eder,herkese kazasız sürüşler dilerim...
3 kuruşluk sigorta poliçesini yaptırmayanın motorunu sağa çektirip bağlıyorlar,
kask takmayınca da çek kardeşim sağa birak motoru git desinler bakalım
o zaman kaskı dirsekte gezdiriyorlar mı
bu arada tipeks tom yapıştırmasın da super di
__________________ polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no 2: elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...