Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 18-06-2007, 09:54   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

vmax kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
vmax kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation Böyle lastik olur mu ?

Hataydaki bir arkadaşımızın yeni aldığı CBF1000'in başına gelenleri kendi ağzından aktarıyorum.

Henüz 500 km.deki motosikletimin Bridgestone marka lastiği.
Otoyolda,motosikletimi denemek için 240 km.sürate çıktığımda gelişen hadise.
Buyurun buradan yakın.

Motosikletimi nasıl durdurduğumu henüz anlayabilmiş değilim.
Bu gün Osmaniye Zorkun Yaylası gezimizden dönerken ''500 km.yi bulduk,1000'in gücünü bi hissedeyim''diye düşündüm ve bir ara 240 km.ye çıktım.Ne olduysa o an oldu.
Önce rüzgardan olduğunu sandığım yalpalama hissettim.Ardından ne olduğunu anlayamadan arka lastikte aşırı bir sesle birlikte yol tutuş kaybına bağlı olarak gezme hissettim.(Ses, otoyollarda ''tehlike'' veya ''yavaşla'' anlamı taşıyan asfalttan daha yüksek, ardarda yapılmış çizgiler vardır.Üzerinden geçince ses yapar. Onun gibi bir ses)Gaz kesip ön frenle yavaşlamaya çalıştım.Motosikletin hızı 130 lara düştüğünde,sanırım lastik havasını büyük oranda kaybetmiş olmalı ki,daha çok yalpalamaya başladı.Ön freni daha da gevşetip, vites küçülterek motosikletin kendiliğinden durmasını bekledim.Durdu.Ama o duruncaya kadar geçen süre saate göre 15-20 saniye,bana göre 15-20 dakika veya saat. :shock:
Burada CBF 1000'de vites küçültürken motor freninin sert olmaması,daha güvenli durmam konusunda bana yardımcı oldu.(Bence)

Bana çok ilginç gelen olayı paylaşmak istedim.Aynı şey onlarca milyar verip aldığınız sıfır motorunuzun başına gelse sizin tepkiniz ne olurdu ?
vmax is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2007, 10:03   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Bende takip ettim bu knuyu başka bir sitede çok ilginç gerçekten Honda nın ciddi anlamda başı ağrıyabilir.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2007, 10:08   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kaanmoto kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
hayretler ıcerısındeyım v max kardesım cok buyuk gecmıs olsun bu olayda arkadasına bısey olmaması bence mucıze ALLAH korumus verılmıs sadakası varmıs kardesım valla buraya yaz yaz bıtmez sımdı
gerekenın en kısa zamanda yapılması ve bu hatanın ıvedı duzeltılmesı gerekır acıl olarak
Eski 18-06-2007, 10:15   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ChatnoiR kullanıcısının avatarı

Alıntı:
ghost_rider tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bende takip ettim bu knuyu başka bir sitede çok ilginç gerçekten Honda nın ciddi anlamda başı ağrıyabilir.
honda nın mı yoksa bridgestone un mu? lastik paralanmış be abi, defoluydu herhalde. allahtan arkadaşın başına bir şey gelmemiş, yemişim tekerini motoru... maazallah

polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no :2 elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...
ChatnoiR is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2007, 10:21   #5 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
olay hondayla ilgili değil bence...
bridgestone ile ilgili...
ama nihayetinde bi hareket olmaz bence.... ilk gümleyen lastik bu mu sanki? lastiktir patlar.....
geçmiş olsun diorum arkadaşa...

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2007, 10:37   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

vmax kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
vmax kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
mertmertmert tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
olay hondayla ilgili değil bence...
bridgestone ile ilgili...
ama nihayetinde bi hareket olmaz bence.... ilk gümleyen lastik bu mu sanki? lastiktir patlar.....
geçmiş olsun diorum arkadaşa...

Bu 500km'deki bir motorun başına geliyorsa pek normal karşılanmaz. Honda bu işten yeni bir takım lastik vermezle kurtulamaz sanıyorum
vmax is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2007, 10:37   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

derya kullanıcısının avatarı

çok geçmiş olsun vallaha ucuz atlatmış allah korumuş..

ama bana kalırsa bu işin peşini birakmamakta fayda var allah korusun o suratla bi kaza yapsaydı yaşama şansı çok zayıftı..

bu durumdan lastik üreticisi kadar honda da suçludur çünkü bu motorda bu lastiği kullandığı için ... bence hemen o lastiği incelemeye yollamasını tavsiye ederim. ama ne hondaya ne de Bridgestone bağımsız veya başka bir markanın labratuvarına böylece yanlı davranılmayacağı kanısındayım ve muhakkak ellerinden bi rapor aldıktan sonra dava açtığında,tazmınat istediğinde kendini haklı gösterebilme şansı olur..
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2007, 10:47   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kotumuren kullanıcısının avatarı

kotumuren kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Valla hiç bişi olmaz..aksine "kullanıcı hatası ,aleti hor kullanmışsınız.ama biz yinede bir babalık yapıp size bir çift lastik verelim" deyip, pişkinlik yapıp konuyu kapatırlar gibim geliyo bana...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2007, 11:14   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

KifayetsiZ kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
KifayetsiZ kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
büyük geçmiş olsun normal bir olay değil...
KifayetsiZ is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2007, 11:16   #10 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
buyuk gecmıs olsun kardes.uretım hatalı lastık sanırım.belkıde baska motorla degıstırılmıs lastık te olabılır hız endeksı uygun olmayan lastıkle degıstırılmıssede normaldı(kımsenın gunahını almak ta olmaz)lastık battlax mı yoksa baska bıseymı?

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları