|
Sakarya Yarış Pisti Kenan Sofuoğlu adını taşıyacak
SMKD olarak Sakarya Yarış pisti için Sofuoğlu kardeşler ve Spor il müdürlüğüne destek vermek için bir süredir çaba gösteriyoruz , pist için % 60 kaynak sağlandı , kalan % 40 için çok çalışmak gerekecek , hedef yarış pisti ile birlikte bir eğitim pisti kazandırmak .
Sakarya Motosiklet olarak spor kulubü başvurumuzda onaylandı , sporcu lisansı verilmesi konusunda çalışmalar yapılabilecek , umarım pist için bu yıl hızlı bir çalışma gerçekleşir.
Syg
Motorize Dergisi konuk sayfasında,Federasyon başkanımıza yöneltilen soru ve cevabı.
Soru:Türkiye’de yeni bir pist projeniz var mı.?
Cevap:
En yakın projemiz Sakarya’ya Kenan Sofuoğlu ismini vereceğimiz bir pist
yapmak.Sakarya İl Müdürü ile görüştük.Validen ve Sakarya belediyesinden de destek alacağız.Kalan %60 miktarı Sportoto’dan sağlayacağız.Kenan Sofuoğlu ismiyle yapacağımız Supermoto ve motokros projemiz 2007 yılının ilk aylarında başlamış olacak.bu pistin çok tutulacağını düşünüyorum.Sakarya bölgesi lisanslı sporcu sayısını da bu şekilde arttırabileceğimiz umuyorum.Belki 2007 sezonunun sonunda bile yarışabilir hale gelir.
Yeri,proje çalışmaları hazır.Onun dışında yıl sonu itibarıyla gazetecisinden,
yöneticisine,kulübünden sporcusuna kadar motosikletle ilgilenen herkezi bizi kimsenin rahatsız etmeyeceği bir mekana toplayıp herkesin düşüncesini,fikrini,şikayetlerini kısaca söyleyecek ne varsa söyleyebilecekleri bir ortam yaratmak istiyoruz.
Motosiklet camiasına fayda sağlayacak her fikri dinleyip içeride kavgada etsek dışarıya mütakabakat sağlanmış şekilde çıkacağız.Ben bu camiada herkesin gönülden bir şeyler yapmalarını istiyorum.Sporcularımızın isteklerini yerine getirmek isteriz.mesela kendi aralarında toplansalar ve bize A-B-C grupları istemiyoruz Cup istiyoruz deseler,çoğunluğun bunu istemesi halinde seve seve yapmayı düşünebiliriz.Seve seve organize ederiz.