Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags: , , , , ,

Kapalı Konu
Eski 08-08-2006, 21:55   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Giriş: Nov 2005
Exclamation Arkadaşlar Yardım İstiyorum Otobüs Şöförlerinden Bıktım

Bu gün saat 8 gibi arkadaşla motoruyla Taksimden Sarıyere Sahil Yolundan Gitmeye Karar Verdik Arkadaşım Geldi Dizliğimizi Taktık Montumuzu Giydik Kaskımızı Taktık Kendimizce Önemlemleri Almıştık Normal Bir Hızla Sahil Yolundan Manzarayada Arada Bakaraktan Gidiyoruz Tarabya ya Yaklaştığımız sırada arkamızda bir otobüs ama amca kendi f1 plotu zanediyo başladı bizi sıkıştırmaya benim bacağım nerdeyse o çelik hatlara değicekti adam vın dedi geçti sonra bir kırmızı ışıkta adamın yanındaydık haliyle motor hızlı kalktı ve öndeydik bir baktık otobüs gine sıkıştırıyor bu sefer bizi yolun dışına atmaya çalışıyor bizde yavaşladık arkadaş çok sinirlendi ve otobüsün soluna geçerek şöförün camına vurdu ve durmasını istedi adam tınlamadı bunu üzerine otobüsün önüne geçti ve frene bastı otobüs durdu ben ve arkadaşım otobüsün kapısına dayandık arkadaşım napıyosun sen diye bağrıyor ben kapıyı açsana diye adam kapıyı açmıyor bizde kapını ardında napıyosun sen bizim ölmemize sebep olacaktın diye bağrıyoruz adam bir şey olmadı bak yaşıyosunuz diyo benim filim kopuyo ve kapıyı tekmeliyorum ama adam açmadı bizde baya bir küfür ettik ve motora bindik adam hiç sallamadı şimdi sizden tek bir isteğim var arkadaş lar http://www.iett.gov.tr/gorus_ve_oneri.phpbu linke tıklamanız iett sürücü davranışlarında 34 TN 2333 plakalı 40 nolu seferli otobüsü şikayete bulunmanız şikayet ederken iett sürücü davranışlarını seçip bu olayı yazın ne kadar çok kişi yazarsa okadar ciddiye alınırız 5 dakkanızı ayrınırsanız sevinirim biz bu gün canımızdan oluyoduk sizden ricam bu her üye bir mail atarsa belki sesimiz duyulut

Arkadaşlar Tepkiler Ciddi olsun İlla Canımızdanmı olmamız gerekiyo Birşeyleri Ciddi Yapmamız İçin

Bu mesaj en son " 08-08-2006 " tarihinde saat 22:17 itibariyle royalmen tarafından düzenlenmiştir....
royalmen is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Eski 08-08-2006, 22:02   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WindRider kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
WindRider kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
arkadaşım geçmiş olsun
bu ve bunun gibi öküzler oldukça işimiz zor
şimdi giriyorum linke biraz kaynıyam
tekrar geçmiş
ama insan biraz sağduyulu olup
döverdi şöferi be kardeşim
bi kaldırım taşı kapıya pat içerdesin iki adımda
şöför amcaya bitane uçan diz icabında bu benim seçimim
ama sen direk yumruk olayınada girebilirdin tabi karar senin
inşallah bidahaki sefere diyorum dikkatli sürüşler diliyorum
Eski 08-08-2006, 22:10   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

NeCeF kullanıcısının avatarı

NeCeF kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
taylan lınke gırıyosa bızım gırmemıze gerek yok sanırım

NeCeF is offline  
Eski 08-08-2006, 22:13   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

nekadar çok mesaj okadar tepki eve geldiğmde sinirden elim titriyordu kapıyı açmadıkı ..............
Eski 08-08-2006, 22:17   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
kardeşim geçmiş olsun, ama bide şöle düşünmelisin , bu sıcakta bu iett şoförleri istanbul trafiğinde isyanları oynamakta bence haklılar, haa yaptıgı doğrumu değil tabiki ama unutmaki onunda bir eşi, çocukları olabilir ve bu şikayetlerden dolayı işsiz kalması gibi bir durumda söz konusu olabilir, fevri olmamakta her zaman fayda var, kolay gelsin...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Eski 08-08-2006, 22:19   #6 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

abi kalsın o yeni klımalı otobüs adam canımızla oynuyo işsiz kalıcaksa kalsın bu kadar iyi niyetli olmaklazım orda iki kişinin canınyla oynuyo federal bu kadar basitmi ne sıcağı
Eski 08-08-2006, 22:22   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
valla senin için sölemiyorum royalmen ama gözle görmediğim olaylar için bi adamı şikayet etmek mantıklı gelmiyor bana, çünkü herkes kendince haklı, adam da seni şikayet etsin o zaman devlet malını tekmelemekten...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Eski 08-08-2006, 22:25   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

tamam abi anca biz kaza yapınca siz mail atarsınız anladık tamam abi nediyelim sen şikayet et bizi ben bizim plakayı veriyim sana bu siteye küstürdünüz gine beni
Eski 08-08-2006, 22:57   #9 (permalink)
bilovi
Guest

royalmen arkadaşım site bir bütündür sitenin bir üyesi ters düşünceye sahip diye siteye küsmen mantıklı olmaz ....

bizim ülkede insanların bir çoğu kendi başlarına gelmedikçe pek sağduyulu olmazlar (bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı,sana söylemiyorum federal polemik olmasın)

senin eylemine sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum herkes trafikte edebiyle hareket etmeli o zaman her sinirlendiğimizde veya bunaldığımızda bizde kaldırımda gidelim ön kaldıralım abartı egsoz takıp bağırttıralım olurmu ,

senin olayının bi benzeri ortaköy-beşiktaş yolunda benim başıma gelmişti ben sol şeritteyken adam bi hışımla sağdan sola geçtiki şeridin ortasında kalakaldım otobüs uzun olduğu için sol arka kuyruk kısmından savurup sağ önden bana vurup sola savurmuştu , geçtim önüne ağzıma geleni saydım oralı değil sonra basıp gittim....

Eski 08-08-2006, 23:24   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

V A N H E L 54 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
royalmen sana katılıyorum arkadaşım biz nasıl kurallara uygun bir şekilde trafikte seyrediyorsak otobüs şöförüde kurallara uymalı yol herkezin yolu babasın tarlası değil ben büyük aracım bana bişi olmaz mantığıyla yollarda istediği gibi süremez hele bir insanın canını hiçe sayarak.geçmiş olsun arkadaşım.saygılar...
V A N H E L 54 is offline  
Kapalı Konu

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları