Bu gün saat 8 gibi arkadaşla motoruyla Taksimden Sarıyere Sahil Yolundan Gitmeye Karar Verdik Arkadaşım Geldi Dizliğimizi Taktık Montumuzu Giydik Kaskımızı Taktık Kendimizce Önemlemleri Almıştık Normal Bir Hızla Sahil Yolundan Manzarayada Arada Bakaraktan Gidiyoruz Tarabya ya Yaklaştığımız sırada arkamızda bir otobüs ama amca kendi f1 plotu zanediyo başladı bizi sıkıştırmaya benim bacağım nerdeyse o çelik hatlara değicekti adam vın dedi geçti sonra bir kırmızı ışıkta adamın yanındaydık haliyle motor hızlı kalktı ve öndeydik bir baktık otobüs gine sıkıştırıyor bu sefer bizi yolun dışına atmaya çalışıyor bizde yavaşladık arkadaş çok sinirlendi ve otobüsün soluna geçerek şöförün camına vurdu ve durmasını istedi adam tınlamadı bunu üzerine otobüsün önüne geçti ve frene bastı otobüs durdu ben ve arkadaşım otobüsün kapısına dayandık arkadaşım napıyosun sen diye bağrıyor ben kapıyı açsana diye adam kapıyı açmıyor bizde kapını ardında napıyosun sen bizim ölmemize sebep olacaktın diye bağrıyoruz adam bir şey olmadı bak yaşıyosunuz diyo benim filim kopuyo ve kapıyı tekmeliyorum ama adam açmadı bizde baya bir küfür ettik ve motora bindik adam hiç sallamadı şimdi sizden tek bir isteğim var arkadaş lar
http://www.iett.gov.tr/gorus_ve_oneri.phpbu linke tıklamanız iett sürücü davranışlarında 34 TN 2333 plakalı 40 nolu seferli otobüsü şikayete bulunmanız şikayet ederken iett sürücü davranışlarını seçip bu olayı yazın ne kadar çok kişi yazarsa okadar ciddiye alınırız 5 dakkanızı ayrınırsanız sevinirim biz bu gün canımızdan oluyoduk sizden ricam bu her üye bir mail atarsa belki sesimiz duyulut
Arkadaşlar Tepkiler Ciddi olsun İlla Canımızdanmı olmamız gerekiyo Birşeyleri Ciddi Yapmamız İçin