Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 04-08-2006, 17:02   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Nov 2005
SÜrat Felaket Getİrdİ

KANLI YARIŞ
Adapazarı camili arasındaki duble yolda iki motosiklet sürücüsünün yaptığı yarış sırasında motosikletler çarpıştı 2 kişi öldü 2 kişi ağır yaralı.
Dün gece saat 03,00 de meydana gelen ve 2 kişininölümü ile sonuçlanan kaza şöyle meydana geldi.seyfettin BAYRAKTAR idaresindeki 34FB5154 plakalı motorsikleti ile Hakan YAMAN idaresindeki 54 HD 763 plakalı motosiklet arasındaki yasadışı yarış esnasında her iki motorcunun duble yolda Adapazarı istikametine sürdürdükleri yarış sırasında motorsikletlerden biri kontrolden çıkıp diğer motora çarpması sonucu her iki motor süürücüleri en az yüz metre sürüklendikleri ve kasklarınında bulunmaması sonucu hayatlarını kaybettikleri arkalarında bulunan cüneyt SÜZEN ile Esra OKŞAR adlı kişilerin ise ağır şekilde yaralandıkları bildirilmiştir.

NOT: motorlar yarış tipi motor olup bu tip motorlardan daha fazla nefret eder hale geldiğimi bildirmek isterim.ölenlere rahmet kalanlara sabır dilerim.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-2006, 17:05   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

e_erdun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
allah rahmet eylesin...
oldum olası bende sevmem çok süratli motorları hasancım...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-2006, 17:20   #3 (permalink)
Chooperturk
Guest

Allah rahmet eğlesin. yine korumasız ve yine gereksiz kullanım.

Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-2006, 17:47   #4 (permalink)
bilovi
Guest

Arkadaşların kendileri biraz ölüme davetiye çıkarmış gerçi ama yinede Allah rahmet eylesin....

race motorda korumasız ve kasksız yarışmak

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-2006, 18:28   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

derya kullanıcısının avatarı

allah rahmet eylesin...abi bunlar bile bile lades yapmışlar sanki...
derya is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-2006, 20:05   #6 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
allah rahmet eylesin...

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-2006, 20:48   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kaptaniderya kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
kaptaniderya kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Hasan abi , racingleri gördümmü ürker oldum artık , vefat eden arkadaşların birinin babası bizim komşunun ahbabı çıktı , bugün komşular motora binmemem konusunda 1 saat konuştular sustum bende , ne diyeyim bizim deve ile basmıyorum yarışmıyorum desem yersizdi ,

en son yaralı olan arkadaşların hayati tehlikeyi atlattığını öğrendim , kazanın ise gece 11 civarı olduğunu söylediler ki bu kazadan 3-4 saat sonra haberdeki saate denk geliyor gece 3 te aynı yerde 4 racing illegal yarış gerçekleştirmiş
Eski 04-08-2006, 23:10   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Hocam genç genç fisanlar gidiyor gözümüzün önünde ve biz onlara anlatamıyouz bu kasklar kola takmak içindeğil kafaya takmak için diye.ayrıca hava olsun diye race makinalarla Türkiye şartlarındaki yollarda sürat yapıp adeta azraille oyun oynuyorlar.yazıkki ne yazık.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2006, 02:00   #9 (permalink)
Moderator

esmercem kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
esmercem kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to esmercem
ben ii bilirim

allah rahmet eylesin bende raching çiyim tabi ölümcül kaza yapmadan önce hayabusam vardı şimdi ise suziki coopper e biniyorum motordan asla vaz geçemem unutmayın surat felakettir ben şahsen yaşadım lütfen çooook dikkat edelim

Şu an esmercem kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2006, 03:18   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Valentino kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Arkadaşlar bunun race le mace le ilgisi yok.Geçen gün Beşiktaşda olan kazada motor BMW F650 değilmiydi.Sonuçta kaskların takılmaması yeterli korumaya sahip giyisilerin giyilmemesi bu sonucu doğuruyor ne yazıkki.Ve ayrıca söylemek istediğim bir şey daha var Alkol yada herhangi sağlıksız maddeyi aldıktan sonra motora binenleri hepimiz biliyoruz değilmi.Bu durumda suç motorunmu oluyor binicininmi söyleyin.Evet hızlı makinalar ama dibini görmeninde manası yok yani yine nefsimizde bitiyor mesele ve yine motorun suçu yok.Son olarakta kişisel görüşümü belirtmek istiyorum ne bir saniye az nede fazla o an geldiğinde hepimiz gideceğiz.Yazı var ecel var.Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum...
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları