2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
Geçen hafta motosiklet kazasında ölen Atila Tunç'un "Türkiye turuna" çıkmadığı, "Gündoğumundan günbatımına" denen yarışa katıldığı ortaya çıktı. Tunç, 1100 kilometreyi 12 saatte bitirmek için yola çıkan ekipteydi. Bu yarışları "Bir Mil Daha" adlı kulüp organize ediyor. Bu yarış saat sınırı konulduğu için trafik kurallarına aykırı.
Motosiklet kazasında ölen Atila Tunç'un, "Gündoğumundan günbatımına" denilen özel bir yarışa katıldığı; 1100 kilometrelik Sinop-Anamur parkurunu 12 saatte bitirmeye çalıştığı anlaşıldı.
Alla alla ne kadar acaip gerçekten ne gerek var anlamadım ki olan canına oldu neticede.Ayrıca o kadar çaba o kadar emek harcanıyor iki tekerlek kültürü için yine bir şekilde heba oluyor girmemek lazım böyle aktivitelere.
Eğer doğruysa bu yurt dışında yapılan Cannon-ball ve Gum-Ball 3000 benzeri bişey olmuş.Bu yarışlardada yarışçılar limitleri zorlayarak en kısa zamanda parkuru tamamlamaya çalışıyor.Tabii doğal olarak kazalarda oluyor.
kimilerine göre saçmalık kimilerine göre tercih meselesi. herkesin kendine göre doğruları yanlışları vardır. Sıkıyosa çıkar aynı şekil yarışırsın ama yemiyosa b*k atmayada gerek yok. bende bi zaman 3 şerit gidiş 3 şerit geliş olan otobanların en işlek yerinde karşıdan karşıya geçme yarışı yapardım veya iskenderun - adana arası yaklaşık 140-150 km otobanda ters yöne yarışırdım kendimi övmek için veya yaptığımın doğru olduğunu anlatmaya çalışmıyorum ama tercih meselesi işte. her koyun kendi bacağından asılır. şimdi bi kaç motorcu çıkıp bu hareketlerin bütün motor camiasına zarar verdiğini sölicek , hayır hiç alakası yok , zorla insanlara motoru sevdirmeye çalışmakmı derdimiz yoksa keyfimize bakmakmı ? keyfinize bakın , kafanıza göre sürün , yarışın , tekteker yapın , motorun ön tekeriyle kuş tutsak önyargı üzerimizden hiç bi zaman kalkmayacak o yüzden bi taraflarımızı yırtmaya gerek yok Ölene Allah rahmet eylesin , toprağı bol olsun tekteker yapmadan , yarışmadan kaç yıl yaşanıyo ki ?
kimilerine göre saçmalık kimilerine göre tercih meselesi. herkesin kendine göre doğruları yanlışları vardır. Sıkıyosa çıkar aynı şekil yarışırsın ama yemiyosa b*k atmayada gerek yok. bende bi zaman 3 şerit gidiş 3 şerit geliş olan otobanların en işlek yerinde karşıdan karşıya geçme yarışı yapardım veya iskenderun - adana arası yaklaşık 140-150 km otobanda ters yöne yarışırdım kendimi övmek için veya yaptığımın doğru olduğunu anlatmaya çalışmıyorum ama tercih meselesi işte. her koyun kendi bacağından asılır. şimdi bi kaç motorcu çıkıp bu hareketlerin bütün motor camiasına zarar verdiğini sölicek , hayır hiç alakası yok , zorla insanlara motoru sevdirmeye çalışmakmı derdimiz yoksa keyfimize bakmakmı ? keyfinize bakın , kafanıza göre sürün , yarışın , tekteker yapın , motorun ön tekeriyle kuş tutsak önyargı üzerimizden hiç bi zaman kalkmayacak o yüzden bi taraflarımızı yırtmaya gerek yok Ölene Allah rahmet eylesin , toprağı bol olsun tekteker yapmadan , yarışmadan kaç yıl yaşanıyo ki ?
Tamam herkesin kendine göre doğruları olabilir ama trafik kurallarını hiçe sayıp diğer insanların canını tehlikeye atmanın anlamı yok ki.Bu şekilde olunca insanın kendi doğruları değil toplumun ve kuralların oluşturduğu doğrular geçerli olmalı yanılıyor muyum?Ayrıca bir takım atraksiyonlar yapmışsın nasıl yapmışın neden?Falan diyemiyorum çünki malesef benim de bu tarz olaylarım oldu daha doğrusu halen de devam ediyor ama bu tarz işleri trafikte yapmayı bıraktım her koyun kendi bacağından asılır diye düşünürken kimsenin o bacağından asılan koyunu kaldırmadığını da düşün neticede kimse kaldırmazsa çevresine koku ve mikrop yayar.Kimse kimsenin canını tehlikeye atma lüksüne sahip değil bence hepimiz çok daha fazla duyarlı olmalıyız.