2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
serefsizler ya anasini satiyim bu memelekette motor kullanmayi birakin yolda yurumek bile yurek ister
neyse en azindan hayatta, buyuk gecmis olsun arkadasimiza...
Olayı bilmeden atıp tutmayalım arkadaşlar, belkide öle olmamıştır, genel olarak söyledikleriniz doğru ama, geçmiş olsun bayana ...
hepimiz motor kullaniyoruz, okudugum kadariyla olayigorenlerde var, olay buyuk bir ihtimalle boyle olmustur bilader, boyle barzolarla hergun kavga ettigim icin bu olayin boyle olmama olasiligi gercekten cok dusuk, bi de bu barzo kesin motorcunun hanim oldugunu da gorunce iyice sıkıstırmıstır, memlekette barzodan bol bi sey yokki anasini satiyim...
geçenlerde bi tanesi beylikdüzünde aynen haberde anlatıldığı gibi sıkıştırdı beni tretuarlara, ani frenledim , arka lastik kitledi. ama kurtardım allaha çok şükür. sora gazladım bi iki el kol yaptım buna sağa çekildi dallama.
sabırla takip ettim bunu hiçbi hareket yapmadan beykent ışıklara kadar. ışıklarda yakaladım. gittim yanına, camını açtırdım , ne anasını ne avradını, ne bacısını bıraktım küfür edilmedik.... bi kelime etse uçucam camdan içeri direk... bön bön baktı suratıma, sora yeşil yandı ve gazladım gittim....
bu hikayeler bitmez aga , eline geçirdiğini dövücen direk , kafasını gözünü yarıcan, başka çaresi çözümü yok bu işin....
anladığı dilden anlatıcan yani direk olarak bu insanolmayanlara....
arkadaslar selamm ben de dun benı tretuvarlara sıkıstırarak[hemde goldwıngı]gecıp benım de son anda kurtarmamla havalımanına dogru donup allah ne verdıyse kactı ama essek bılmıyokı damgalı essek var altında bende sakın bır sekılde havalımanına bu devenın duragına[taksıcı]gıttım amcamında orada 4 tane aracı var bu essek benı gorunce kactı bunu yakaldımmm.............sonraaa mertın dedıgı gıbı mert sakın davranmıs yınee ben sakınlesemedım sen son pıccın kafasını ayaklarımla ezdıgımı hatırlıyorum......
yasın beye seslenıyorumm cunku yasın kardesımız abımızz toplumsal olayları dıle getırmeyı ıyı bılıyorr ondan bır yuruyus bır protesto duzenlemesını yoksa bu yaz cok arkadasımızı veya bızı mezarlıkta zıyaret etmeyelımmm.....
ayrıyeten mavısı ıyı tanıyorumm
bugun 1 de yanına gıdıcemm bakırkoy devlet hastanesınde durumu dune gore bıraz daha ıyıymıs
ıc kanaması vardı durdurmuslar boynunda ve vucudunun cok bolgesınde kırık var
ısallah allah onu sevdıklerıne bagıslasın
Bu mesaj en son " 23-03-2010 " tarihinde saat 11:39 itibariyle XX1100 tarafından düzenlenmiştir....
Neden: Automerged Doublepost
eline sağlık abicim, en temizi en doğrusunu yapmışsın...
toplumsal hareket bence bu yönde başlamalı, bu şekilde süren davarları trafikte yakaladığın yerde ağzını burnunu dağıtacak şekilde bir toplum hareketine dönüşmeli bu olay. sağlam dayağı yiyince bak bakalım bi daha yapabilio mu o barzolukları...