Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Yanıtla
Eski 04-03-2010, 12:15   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Giriş: Jun 2008
Severmisin, sabah mı bırakırsın?

Dün çok sinirli bir şekilde caddebostan sahilden gidiyorum. Şaşkınbakkal ışıklardan sokağa giricem sol şeride geçtim arkadan da bir taksi hayli hızlı geliyor du, önümde de bir taksi oda benden önce dönüyordu. Aniden vaz geçti ve yarı sapakta yarı yolda kaldı, az daha çarpıyordum arkada ki takside önce bana(ki son anda durup kırdım ve gaza basıp kurtardım(deli gibi de yağmur vardı zaten yavaş ve temkinli gidiyordum) arkadan geçen taksi o salaklık yapan taksiye korna bastı.Az önce de ben basmıştım zaten. Bu duran salak taksici arkadan bana bağırmaya başladı. 20 metre gittim hala bağırıyor, 50 metre gittim hala bağırıyor, 100 metre gittim hala bağırıyor. Lan dedim zaten bunlar motorculara gıcık her gün tehlike atlattırıyorlar bana üstüne zaten dayak atmayı bırak yesem rahatlıycam o derece gerginim.Yavaş durdum ve bir geri manevra yapıp u dönüşümü tamamladım ters yönden tekrar oraya gittim. motoru durdurdum çift ayağa aldım. Sakince anahtarı cebime koydum full koruma ile taksici dövmeye gidiyorum. 2 kişi olduklarını biliyorum içeride zevkli olacak diye seviniyorum. Hızlı adımlarla taksiye yaklaşırken taksici ne dese beğenirsiniz.
Abi abi gel gel ya sana sorayım bari. Zaten üzerine gittiğim için sorun yoktu zaten istediğini yaptım. ona geldim . Ya dedi. Suadiye otele nasıl giderim. Ben şok. Gerçekten xxxxxx . Nefesimdeki hız ve derinlikten vizör buğu zaten kızgın boğa gibi soluyorum. Ama durdum şok oldum . 20 saniye sonra şakamı değilmi karar veremediğim halde 2 ışık sonra solda dedim. Saol abicim falan derken . Lan ben sana niye korna çaldım biliyormusun, beni öldürecektin derken adam abi ayıp olmasın diye ben seslendim falan dedi. Ben inanamadım adam benden büyük ama abisi oldum birden. Adam önce xxxxx şimdi tam anlamı ile saçmalayarak sıvadı. Lafı bitmeden xxx xxx dedim manyakmısın , delimisin. Bindim motora gittim.
Şimdi bu adamı severmisin, sabaha mı bırakırsın
O zannettiki yanına kar kalacak. Taksici kornaya bastı gitti ona laf yok motorcu ya bu bağır çağır bir şey diyemez. Ya nassssııı annasını sattığım.

Bu mesaj en son " 04-03-2010 " tarihinde saat 12:46 itibariyle mertmertmert tarafından düzenlenmiştir.... Neden: üsluba dikkat edelim lütfen
cem_hakan is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2010, 13:59   #2 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
1 ncisi çok sinirli bir şekilde motosiklet kullanmak tehlike arzeder...Bu tip durumlarda durmamak geri dönmemek ve umursamamak esastır. Sonuçta bişeyde olmamış vakit kaybı =))

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2010, 14:37   #3 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
keşke dövseydin hiç geri çekilmeyip , ağız burun kırmakta fayda görüyorum
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2010, 16:06   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Valla kendimden şüpheye düştüm. Acaba bana bağırmadı mı başkasına mı bağırdı diye.
cem_hakan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2010, 16:08   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Alıntı:
mertmertmert tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
keşke dövseydin hiç geri çekilmeyip , ağız burun kırmakta fayda görüyorum
ya birak allah askina sanki seni bilmiyoruz

Alıntı:
Biscuit tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
1 ncisi çok sinirli bir şekilde motosiklet kullanmak tehlike arzeder...Bu tip durumlarda durmamak geri dönmemek ve umursamamak esastır. Sonuçta bişeyde olmamış vakit kaybı =))

Bu mesaj en son " 04-03-2010 " tarihinde saat 16:08 itibariyle tolgakarala tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Automerged Doublepost
tolgakarala is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2010, 16:15   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Imroz kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2009
Alıntı:
Biscuit tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Valla bravo işte admin dediğin böyle olur
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-03-2010, 16:52   #7 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Bari 1-2 harf kalsaydı kelimelerin başında. olmazmıydı acaba?

Genelde forumlar da ayıplanacak kelimeler çeşitli şekiller de sansürlenir. Bende yazım da aynen böyle yaptım ve bu yazılar hali hazırda, scooturk ve motordelisi sitelerinde aynen durmaktadır. Çünkü uygun olduğu gibi sansürleyerek yazdım kelimeleri. Ya nokta koydum ya yanlış harf yazarak forum kurallarını ihlal etmeden yazdım. Hal böyle iken kelimeleri tamamen silerek yazdığım yazının anlamını yitirmesine , anlam veremiyorum.

Sansürlenmeden yayınlandığı sitedeki linkler aşağıda mevcuttur. Ne yazdığımı haklı olarak artık anlayamayan arkadaşlar yazımı buradan da okuyabilirler ve genel forum kurallarına uygunluğunu görebilirler.

1-- Severmisin, sabah mı bırakırsın? - Scooturk " Türkiye'nin Scooter Sitesi"

2-- Severmisin, sabah mı bırakırsın? - Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları
saygılar.

Bu mesaj en son " 05-03-2010 " tarihinde saat 11:30 itibariyle cem_hakan tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Automerged Doublepost
cem_hakan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2010, 17:47   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Sanırım yorum yapılmayacak son yazdığıma
cem_hakan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2010, 18:43   #9 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
22 nolu site kuralı gereğince , küfür sansürlü olsa bile yasaktır.
daha detaylı bilgi için TIKLAYINIZ
site kurallarını bilmek kullanıcıların sorumluluğundadır.
konuyla ilgili anlayışınız için teşekkürler.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2010, 19:07   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ben olsam sabaha kadar severdim !

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları