Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags:

Yanıtla
Eski 13-05-2009, 08:45   #1 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
Exclamation 270 km. hızla bariyere çarptı

270 km. hızla bariyere çarptı

Mustafa KÜÇÜK/İSTANBUL13 Mayıs 2009
Körfez Pisti’ndeki yarışlardan İstanbul’a dönen Oktay Özcan ile kız arkadaşı, motosikletle bariyerlere çarptı. Genç kız öldü, Özcan ağır yaralı. Motosiklet forumunda kazayı anlatan bir görgü tanığı, "270 km hızla, otomobille bariyer arasından geçmeye çalıştılar" diye yazdı.

İZMİT’teki Körfez Pisti’ndeki Türkiye Şampiyonası Pist Yarışı’ndan dönen Oktay Özcan ve artçısı kız arkadaşı Çiğdem Çakıcı, Honda CBR-1100 motosikletle, 10 Mayıs Pazar günü Kurtköy Mevkii’nde kaza geçirdi. Motosikletten fırlayarak bariyerlere çarpan Çiğdem Çakıcı (29) hayatını kaybetti. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Oktay Özcan ise Kartal Eğitim Hastanesi’nde tedavi altına alındı. CBF Türkiye Motosiklet Grubu forumuna, Icehockey takma adlı bir üye, "Arkasından gelen grup arkadaşlarının anlattığına göre, 270 ile giderken sol şeritte giden otomobil ile bariyer arasından geçmek istemiş. Motorun sağı arabanın sol tamponuna takılmış. Gerisi malum" diye yazdı.

Siz çıkın, arkadan yetişiriz

Motordelisi forumuna Bvlgari takma adıyla yazan bir üye de Oktay Özcan ve Çiğdem Çakıcı’yla Bayramoğlu OPET istasyonunda saat 15.20’de karşılaştıklarını belirterek şunları yazdı: "4 motosiklet birlikteydi. 3 motosiklet önden çıktı, Honda CBR-1100 geride kaldı. Kız arkadaşıyla hazırlanmaları uzun sürdü. Siz çıkın ben size yetişirim dedi. 5 dakika sonra yola çıktı. Onlardan 4 dakika sonra da ben çıktım. Kurtköy Viaport’u geçtikten sonra bir anda trafik tıkandı. 4 dakika önce gördüğüm arkadaşlar kaza yapmıştı. Onları kanlar içinde görünce elim ayağım boşaldı."

www.hurriyet.com.tr den alıntıdır

my bikez
mertmertmert is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2009, 09:13   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
yine kötü bir kaza haberi.
ölene allahtan rahmet,yaralıyada acil şifalar dilerim.
şimdi ben bunu tamamen insani duygular içinde çok üzüldüğüm için yazdım ama bu yollarda racingçiler ölüşüp ölüşüp,arkadaki kalanları sonsuz açılar içinde bırakacaklar.kazalar olmaya devam edecek.

çünkü bence bu tarz motor kullanan arkadaşların çoğu bunun nasıl bir şey olduğunun farkında değiller
ölmeyi bayılmak sanıyorlar.eğer bunu farkına varsalar dahada dikkat edecekler.
kazadaki bahsi geçen sürat rakkamı sadece ve sadece pistlerde yapılacak sürat eğer bunu karayolunda yapıyorsan bedeline bir şekilde ödersin.
birde eskiden beri var olan ama son yıllarda unutulmuş olan çok büyük hızla aracın sağından veya solundan geçerken araçtakileri korkutmak amaçlı çok yüksek süratle otomobili geçerken yarım debriyaj yapıp egsoztlar bağırmak olayı varki eğer ben birini yakalarsam ne yapacağımı iyi biliyorum.
bu işler iyi işler değil.40 senenin üstünde motor kullanmışlığım var ama bu işleri görünce nefret ediyorum.
daha geçen gün bana yaptılar kulağım alışkın olduğu halde otomobilin içinde korkudan zıpladık.
ne plakasını alabildim nede markasını gördüm sadece siyah renk racing olduğunu gördüm.
şimdi bunun neresi insanlığa ve motorculuğa sığıyor.anlamış değilim.
kazanın oluş şeklide benim yaşadığım aynısı aklı sıra hızla geçecek egsoztları bağırtacak otomobilin içindekileri korkutacak işmi şimdi bu kendini düşünmüyorsun artçını düşün,hadi boşgeç aracın içindekilerinin ne günahı var.
yani nerden bakarsan bak tepeden tırnağa derler ya yanlış işler.bu kadar iyiysen çık pistlere sofuoğlu gibi sonuçlar al bizde seni alkışlıyalım,bu sıkmaların yeri karayolları değil racing kullanan arkadaşlar düşüncelerini bir daha gözden geçirsinler.artık kaza, racing, ölüm gibi sözler duymak istemiyorum.dedim ya üzülüyorum çünkü ben insani duygular taşıyorum ve sorumluluğumu biliyorum.
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2009, 09:17   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

DERİNNCE kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
yazık olmuş allah rahmet eylesin inşallah yaralı arkadaşda kurtulur...

Kas gücümüz yok ama Kask gücümüz var alimallah...
DERİNNCE is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2009, 09:23   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

LiZziE kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2008
Bu tarz şeylerin olması çok üzücü..Allah rahmet eylesin.
LiZziE is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2009, 09:48   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

erolkutlu kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Ölen arkadaşa Allahtan Rahmet yaralı kardeşimize de acil şifalar diliyorum. Söyleyeceklerimi gördüm ki AğırAbi benden önce yazmış, üzerine de benim ekleyeceğim bişey kalmıyor ne yazık ki.. ,
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum ..
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2009, 09:54   #6 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

umuts kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
ölen arkadaşa allahtan rahmet diliyorum...
Eski 13-05-2009, 09:58   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
270 km hızla araba ile bariyer arasına girmek.hımmm.
uzun söze gerek yok allah rahmet etsin .kalanada acil şifalar.

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR
mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2009, 10:31   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Imroz kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2009
Allah rahmet eylesin üzücü
Imroz is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-05-2009, 11:39   #9 (permalink)
Moderator

adonis kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Allah rahmet etsin... motorun şakası yok işte... o süratlerde riske girilmez... araçla bariyer arasına girilmez... yazık olmuş
Eski 13-05-2009, 12:04   #10 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
böyle arkasından allah rahmet eylesin çekeriz işte sadece....

my bikez

Bu mesaj en son " 13-05-2009 " tarihinde saat 12:17 itibariyle Biscuit tarafından düzenlenmiştir....
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları