Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags:

Yanıtla
Eski 22-03-2009, 18:55   #1 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
Post Bu defa ölüm yok

Korumalı kıyafetleri hayatını kurtardı

22 Mart 2009
Süleyman KAYA
Bakırköy’de Perihan Çiçek Estetik Merkezi’nin müdürü Saadet Kahraman (25), dün saat 23.00 sıralarında, Maltepe’deki evine gitmek üzere motosikletiyle yola çıktı.

Cevizlibağ’a geldiğinde sağ şeritte ilerleyen Kahraman’ın motosikletine, görgü tanıklarının iddiasına göre, aşırı hızla giden Kemal Dinç otomobiliyle arkadan çarptı. Motosikletten düşen Kahraman, 20 metre sürüklendi. Yardıma koşanlarca otomobilin altından kurtarılan Kahraman, gelen sağlık ekiplerince hemen hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde, kask ve korumalı kıyafetleri sayesinde ölümden dönen Kahraman’ın köprücük kemiğinin kırıldığı anlaşıldı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Dinç, Kahraman’ın motosikletini fark etmediğini söyledi.

hurriyet.com.tr den alıntıdır

my bikez
mertmertmert is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-03-2009, 19:41   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

arda tunca kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
bence motorsıklerı farketmeyen suruculer alkollu

Bu mesaj en son " 22-03-2009 " tarihinde saat 20:34 itibariyle mertmertmert tarafından düzenlenmiştir....
arda tunca is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-03-2009, 21:29   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
sevindirici haber.kendi yolunda giden motosikletliye arkadan çarpmış, olacak şeymi bu şimdi.
başka yerde yazdım bunların trafikten men edilmesi lazım.

bugün bir yerde okudum şöyle diyor 4 teker kültürünün olmadığı yerde 2 teker kültürümü olur.
bu neticede mantar kültürü değil trafik kültürü dimi
bu sene hava çok yağışlı ormanlarda da çok mantar oluştu canım yurdumun insanı bunlar toplayıp yiyiyor burdanda telefat veriyoruz.yetkililer yemeyin ölürsünüz diyorlar onların cevabı şöyle a a bişi olmaz kaynımgillerin ordada aynısını topladık bişi olmaz şeklinde işte aynı düşüncenin ürünleri bu kazalara sebeb oluyor.zor ki ne zor nasıl anlatayım tv de bu akşam gösteriyor bir siyasi partisinin taraftarı ne krizi yok bişi diyor öteki kriz var diyor.

hunimi alsak bir tane ne yapsak
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-03-2009, 22:00   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
yeminlen söylüyorum şirket arabasıdır.ayı önüne bakmıyoki .sağlı sollu makas atacak ya ondan iyi sürücü yok ya..motorcu kardeşime geçmiş olsun
adam sağdan gidiyo ona bile rahat yok....sürünsün şimdi dana..ama bişi olmaz trafik kazası 3 sene mahkemesi sürer sonra dikkatsiz araç kullanımı denir beerat eder olacağı bu

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR
mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2009, 00:37   #5 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

ferotr kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
büyük geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa...tekrarının başına gelmemesi dileğiyle...
ferotr is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2009, 01:15   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

sastuning kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
sastuning kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
gene E5 gene kamil bi sürücü gene motorcu bi arkadaşımız yaralı...
nasıl farkedilmez.kör olmak lazım..

sastuning is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2009, 02:27   #7 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
Alıntı:
Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Dinç, Kahraman’ın motosikletini fark etmediğini söyledi.

başka bişi demesi beklenemezdi zaten.... ben öküzüm, gözüm yol haricinde herşeye bakıo ama bi tek yola bakmıorum mu diyecekti....

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2009, 11:09   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

DERİNNCE kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
çok şükür yarabbim bu sefer yıkılmadık. saadet arkadaşıma çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah.

Kas gücümüz yok ama Kask gücümüz var alimallah...
DERİNNCE is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2009, 13:48   #9 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

zuhalist kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2008
motosiklet dediğimiz şey, 50 cm lik birşey değil ki gözle görülmesin...hele bide farketmedim! palavrası var ki külliyen saçmalık...buna, benim aracımdan daha fazla manevra kabiliyeti olan araçları görmeye tahammül edemiyorum(!) sendromu denilebilir...süzümona görmeyen, farketmeyenleri kınıyor, arkadaşa geçmiş olsun diyorum...
zuhalist is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-2009, 14:04   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

ho2onur kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007
ho2onur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla ho2onur kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla
Geçmiş olsun

Kardeşimize çok geçmiş olsun . Şükür sag ve salim . Allah beterinden saklasın . Araba sürücüsü şerefzide belasını Allahtan temenni ediyorum . Çünkü Türkiyede yasalar bu konularda çok zayıf .
ho2onur is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları