Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags:

Yanıtla
Eski 18-09-2008, 13:08   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
2.el motosiklet fiatları

siz dostlarıma bu gün rakamlardan şu marka şu model şu fiattır diye bahsetmeyeceğim esas hepimizi ilgilendiren durum şu 2.el kullanılmış bir motosiklet veya bu 4 tekerde olabilir satın alırken satıcının veya sahibinin size gerçeklerden hiç bahsetmemesi yani herkezin makinası on numara hiç arızası yok bunu siz anlayacak ve doğru alımı yani sağlamı siz bulup alacaksınız gerçek te bu değilmi peki yanınızda bu işten anlayan arkadaşınız yoksa durum nasıl olacak motosikletin sahibi niye doğruları söylemez bunun bir tek nedeni var canım yurdumun insanı o da alırken kazık yemiştir bu kazığı çıkarmak için o da size yalan söyleyecektir esas olan zararın çıkmasıdır şu an sahibinden com 20000 ad motosikler var tek tek açın sorun hepsi kazasız hepsi on numara adam önce kazalı motoruna çıkma parça arıyor bütün sitelere yazıyor sonra tamirini edip satışa kazasız makina sahibinden satılık diye ilan veriyor artık bu duruma dur demenin zamanı gelmiştir diskoveri tel.bazı araç onarım proglamlarında izliyoruz aynı model aynı marka ve renkteki araç fiatı arasında bir kat veya iki kat fiat farkı var neden öyle adam dürüst kendi aracının bozuk olduğunu biliyor ona göre fiat istiyor bizde öylemi en iyisi ile en kötü vaziyetteki aynı model aynı marka aynı renk motosiklet arasında olsa olsa 200-500 ytl var işte amaç bu kadar az olan fiat farkını ortadan kaldırmak alıcı bu noktada aldanıyor yani bozuk olanla iyi olanın arasındaki fiat farkını açmak zor olacak biraz insanımızı dürüst olmaya itmek ama çabalamak lazım ikaz etmek lazım bu konuda sizlerinde görüşlerini almak istiyorum ya damotosiklet alımında nasıl aldatıldığımızıda yazabilirsiniz

Bu mesaj en son " 18-09-2008 " tarihinde saat 13:13 itibariyle ağırabi tarafından düzenlenmiştir....
ağırabi is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2008, 13:53   #2 (permalink)
Banned

Giriş: Aug 2008
bundan önceki motorumu satarken vatandaşın biri talip oldu,kardeşim varmı bir rahatsızlı kusuru motorun dedi bende saymaya başladım
1:henüz 1 haftalıkken yan sehpadan kayıp düştü ve yan kuyruk granejı çatladı ve yapıştırdım
2: aylıkken ist dönüşü arkadan yakın takibeden başka bir akıllıyla çarpıştım(herif solumdan direk benim gidona girdi) ve debriyaj kütüğünü kırdım..
3: uzatmayalım vb sorunlar..

Adam ne dese iyi?yahu kardeş benim sanada motorada kanım ısındı,bu kadar düşüp kalkmaya rağmen hasarsız,mayer denilen motorlardan daha diri daha orjinal duruyor dedi(bende,o sizin görüşünüz dedim)tut elimi bitirelim şu işi demezmi
bunları motoruna kıyamayıp satılmasın diyemi söylüyorsun kardeşim deyip,soluğu noterde aldık.....

sözün özü,kandırmaya çalışmadım,bilakis arkamdan söz söylenmemesi için ne var ne yok anlattım,hem motorumu sattım hemde,arkadaş edindim
hanedar is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2008, 14:37   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Alıntı:
hanedar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bundan önceki motorumu satarken vatandaşın biri talip oldu,kardeşim varmı bir rahatsızlı kusuru motorun dedi bende saymaya başladım
1:henüz 1 haftalıkken yan sehpadan kayıp düştü ve yan kuyruk granejı çatladı ve yapıştırdım
2: aylıkken ist dönüşü arkadan yakın takibeden başka bir akıllıyla çarpıştım(herif solumdan direk benim gidona girdi) ve debriyaj kütüğünü kırdım..
3: uzatmayalım vb sorunlar..

Adam ne dese iyi?yahu kardeş benim sanada motorada kanım ısındı,bu kadar düşüp kalkmaya rağmen hasarsız,mayer denilen motorlardan daha diri daha orjinal duruyor dedi(bende,o sizin görüşünüz dedim)tut elimi bitirelim şu işi demezmi
bunları motoruna kıyamayıp satılmasın diyemi söylüyorsun kardeşim deyip,soluğu noterde aldık.....

sözün özü,kandırmaya çalışmadım,bilakis arkamdan söz söylenmemesi için ne var ne yok anlattım,hem motorumu sattım hemde,arkadaş edindim
walla hanedar kardesim senin gibi satici cok az bulunur benim bi arkadasim goz gore gore kazali motoru kazasiz diye hem de dunyanin parasina satti alan da uyanmadi
onun icin en guzeli motoru alirken kesinlike bi yetkili servise goturmek lazim
ben de 2. el motor bakiyodum adam bana borusandan aldim dedi ver kardesim dedim adini plakayi neyse verdi adam bi aradim bizde boyle bir motorun kaydi yok dediler
yani sonuc olarak motor alirken kesinlikle saticiya guven olmaz

Bu mesaj en son " 18-09-2008 " tarihinde saat 14:42 itibariyle tolgakarala tarafından düzenlenmiştir....
tolgakarala is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2008, 14:42   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Benim kanaatim mümkün oldugunca sıfır almalı ...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2008, 15:01   #5 (permalink)
Banned

Giriş: Oct 2007
Alıntı:
federal tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Benim kanaatim mümkün oldugunca sıfır almalı ...
Aynen katılıyorum sana bülent kardeş.....
Ali Baba is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2008, 15:15   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

furkan kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
arabada ikinci el ßi neßze alınır.ama Motorda Herzaman sıfır Daha Makbul.
furkan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2008, 15:51   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
2. el alacaksan cok iyi bildiğin bi alet olmalı, tanıdık sevdik birinin, seni kazıklamayacak birinin ama böyle insan bulmak maalesef imkansız gibi günümüzde, benle beraber bi kaç kişi daha anca cıkar...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2008, 16:43   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

jacktheriper kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
dediklerinize aynen katılıyorum malesef ülkemizde kazalı v.s motosikletler sahipleri tarafından yalan söylenerek satılıyo,''ciğeri on numara,al bin gez...'',''motoruna tornavida değmedi'' v.s ve ayrıca girin bakın herkes fahiş fiyatlar istiyor,bunları gören diğer satıcılarda aynen o fiyatlar üzerinden motosikletlerini satmaya çalışıyolar,bana kalırsa bu siteler sadece fiyatları şişiriyolar,ikince el fiyatlarını aşağı yukarı ne olduğunu motosiklet satan firmalardan öğrenmek bence daha makul,bana kalırsa 2.el motosiklet alınacaksa yetkili servisinde bi baktırılıp(bizim tanıdık usta var..bunlara kaarnınız tok olsun)öle alınmalı.
jacktheriper is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2008, 17:31   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WOLF® kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
WOLF® kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla WOLF® kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Servisine götürüp adam gibi baktırdıktan sonra 2.el almada herhangi bir sakınca olmaz...
2.el alıcaksam Sahibinden almaya çalışırım motor olsun araba olsun farketmez.
Galerilere zerre güvenim yok açık konişiim...

Bu Ne Şiddet..Bu Ne Celal..
WOLF® is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2008, 18:03   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
aynı cins aynı model aynı renk yaklaşık aynı km de ki iki ad.motosikletin bir tanesinin hem kazası hemde motoru bitik olsun şimdi bu iki mot. arasında satılırken yaklaşık atıyorumbirine 5600 ytl sağlam olanınada 6000 ytl isteniyor benim ülkemde böyle şimdi burda sağlam olanını seçmek zor halbuki aralarında en az 3000 ytl gibi fark olmalıki insanlar iyi olanla kötüyü rahatlıkla ayırabilsin sürekli herkez birbirini aldatıyor aldanan bir başkasını böyle sürüp gidiyor işte buna dur demeliyiz esas mesele burda bu güne kadar benim yoğurdum ekşi ona göre alma deyen çıkmadı dürüstlük şunu gerektiriyor ben bunu 5600 ytl ye aldım yandım motoru bitikmiş üstelik kazalıymış ben zarar ettim senden 3000 ytl istiyorum dese herkeze mesele hallolacak iyi malla kötü mal arasında 3000 ytl fiyat farkı olacak alıcıda diyecekki bunun arızası var ona göre davranacak yani niye böyle bir şey alırken yurdumun insanının sürekli alım-satım konusunda yalan söyleyebileceğine inanmak gerçekten üzücü bir olay
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları