Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags:

Yanıtla
Eski 17-09-2008, 12:58   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WOLF® kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
WOLF® kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla WOLF® kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
2008 Cbr 1000 Rr' Larda YaĞ Yakma Sorunu

Geçen hafta MET kardeşimle Kızıltoprak Honda Servise bakım için gittiğimizde;
2 teker test plotları, muhabirleri ve Japon Heyeti ile karşılaştık.
2008 1000 RR' ın yağ yakma problemi ile ilgili testler yaptılar ve yağ yaktığını tesbit ettiler.

Böyle bir durumda Motoru geri alıp yenisini verdiklerini duyumsadık.
Bu tür problemi olan 2008 1000 RR kullanan arkadaşlara küpe olsun..

Bu aşağıdaki yazıyıda motosiklet.net'ten alıntı yaptım.

''2008 HONDA CBR 1000 RR alacak veya niyetlenen arkadaşların bu yazıyı okumalarını özellikle istiyorum.. paralarını ve zamanlarını kaybetmemeleri için.

2 ay önce 2008 sıfır CBR 1000 RR aldım (Karar verene kadar bayağı cebelleştim kendimle tipi pek hoş değildi) 700 km ilk bakıma girdim yağ değiştirdim. 2030 km yağlanbası yandı Servise gittim ( ikinci yağ değişimi 6000 km yapılacaktı ) yağ ölçümünde çıkan sonuç 0,83 lite yani 2,9 litre yağ yoktu Servisteki arkadaşlar motorun yağ yakmasından emin olmak için motorun yağını değiştirilmesini istediler ok dedik. yağı değiştirdik, bakımını yaptık yollara koyulduk .. 2800 km gibi yağ lanbas tekrar yandı soluğu serviste aldık. yağ kontrollerin de bukez çıkan sonuç 1 litire idi buda 1000 km motor 2,7 litre yağ yakmış anlamına geliyordu. Servis bana motoru bırakmamı ve Honda fabrikanın motorda inceleme yapacağını söylediler. olur dedik daha sonra honda müşteri hizmetlerinden telefonla arandım . motorumun sökülmesi gerekli dediler ,ben kabul etmedim. Servisteki arkadaşlar bir kaç motorda aynı problemin yaşandığını söylediler, daha sonra kedi gözlerimle başka bir serviste 2008 1000 RR ın komple motor değiştirildiğine şahit oldum.

Honda hala bana bir cevap vermiş değil, bende yasal yollarda hakkımı arıyorum..

1000 RR alacak veya düşünenlere SAKIN HATA YAPMAYIN diyorum..''

Bu Ne Şiddet..Bu Ne Celal..
WOLF® is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2008, 13:19   #2 (permalink)
met
Motosiklet Sevdalısı

met kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
met kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Wolkan kardeşim eline sağlık güzel bir bilgi topiği,evet arkadaşlar beraber şahit olduğumuz bir durum wolkanın işi olduğu için gitmişti ben sonuna kadar kaldım 2. resimdeki sağ taraftaki şapkalı arkadaş 2 teker test muhabiri liftteki 1000 de onun arkası dönük abimizde Ali esengül servisin sahibi 6 kadar japon teknisyen birde türk teknisyen vardı uzun süre inceleme yaptılar 3 tane daha 1000rr vardı birinin sahibiyle ben konuştum ''abi full yağ ile çıkıyoruz bolu yapıp geliyoruz yağın yarısı gitmiş ''diye dert yanıyordu...
Son aldığım duyuma göre sezon bittiminde yağ yakan 1000rr sahiplerine 2009 modellerle değiştirmeyi teklif ediyorlarmış .Ama şu var bütün 2008 modeller yağ yakıyor diye bişey yok bir arkadaşım fuardan aldı motorunda hakkını veren bir kardeşim benim motorda hiç bişey yok abi diyor motoru 10.000 km de...

Honda hayat Onda...
met is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2008, 13:36   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
sonuç ne olacak merakla bekliyor olacam galiba hepsini piyasadan çekmeleri gerekiyor anlatılana göre fab. hatası var komple motor değişse bile netice çıkacağına inanmıyorum yağ yakmaya devam edecek bir zamanlar yerli otomobil fab.birindede olmuştu zor düzelttiler yağ yakmanın bir kaç sebebi var piston silindir boşluğu segman silindir boşluğu sibob gaytları uyuşmazlığı sibob lastikleri uyuşmazlığı yağ pompası basınç farklığı gibi bir sürü etken var olay başka firmada olsa saklarlar hondayı izleyelim nasıl halledildiğini görelim paylaşım için teşekkürler
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2008, 13:43   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WOLF® kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla WOLF® kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Hepsinde yok sanırım bu problem..
Önce test ediyolar heyet felan...

WOLF® is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2008, 13:50   #5 (permalink)
met
Motosiklet Sevdalısı

met kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
met kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
WOLF® tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hepsinde yok sanırım bu problem..
Önce test ediyolar heyet felan...
Evet testleri falan yapıyorlar tabiki de milletin midesi bulandı bu olaydan sonra bir tane bile satamaz 2. el alırken de 2008 model kimsenin düşünceğini sanmıyorum .

Honda hayat Onda...
met is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2008, 14:27   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Japonlar geldiğine göre çok önemli bir durum, yani zamanında inamoto Galatasaray'a 400 bin dolara geldiğinde normal halktan bir japonu o fiyata Türkiyeye getiremezdin, düşünün...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2008, 14:34   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

2 lira düşür fiyatı bak nassı kapışılıyo hacı abii..

WOLF® is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2008, 15:03   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

sastuning kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
sastuning kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
oda bişey mi bizim skyteam ler bile yag yakıyo.
çinli mühendisler geldi baktı.dedi bu modeller böle 2 zamalı yapacaktık sora 4 yapalım dedik.kararsızlık haliyle böle oldu dediler ve çin e geri döndüler..

vaybe 1000rr al yag yaksın feci bişi yakarım o motoru

paylaşım için teşekkürler..

sastuning is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2008, 15:10   #9 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
vaz geçtim almaktan ozaman...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-2008, 17:59   #10 (permalink)
Moderator

adonis kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
bir yanlış varsa Honda düzeltir sorun olmaz... gerekirse motosikleti komple geri iade alırlar... ismini tehlikeye atmaz...

ama yılların tecrubesi olan bir firmada bile böyle üretim hatası olması gerçekten çok şaşırtıcı...
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları