Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Haberler Motosiklet Hakkındaki Güncel Haberler.

Tags: , , , ,

Yanıtla
Eski 05-02-2006, 22:18   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

riderboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
Ramzey in yeni modellerinin tasarımı süper:)))

Merhaba arkadaşlar bugün gazete ilanında gördüğüm ramzey in modellerinin 2 ünlü markanın motorlarına çok benzediğini farkettim özellikle birkaç modeli bu iki markanın motorlarının aynısı olarak piyasaya sunulmuş fiyatlarıda kaydadeğer şekilde düşük tabi. sizin de fikrinizi almak için site linkini aşağıda verdim :

http://www.ramzeymoped.com/index_1.asp

Edited by - riderboy on 05/02/2006 21:04:52
riderboy is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2006, 00:22   #2 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

Lütfen açacağınız konuların daha önceden foruma yazılıp yazılmadığını kontrol edin.Bu konu oldukça uzun bir süre önce açılmıştı zaten.Flood yapmayalım lütfen...
tsanal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2006, 00:31   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Nov 2005
e_erdun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
tsanal kardeşim sende kimsin
kendini tanışma topiğinde tanıştırmadan
1.mesajını buraya atıp gitmişin

Edited by - e_erdun on 05/02/2006 23:12:55
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2006, 00:38   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

ilk mesajını bana ayırdığın için saol. bu tür uyarıları genelde moderatörler yapar. kendini neden bu kadar sorumlu hissettin?bununla ilgili başlığa hiç rastlamamış olduğum için ve bugün gördüğüm bir haberle ilgili olduğundan bu başlığı açtım bu konuda moderatöre durumu izah ettim daha önceden aynı konu açıldıysa silinmesini moderatörden talep ederim.
riderboy is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2006, 00:43   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

freeozkan kullanıcısının avatarı

ben bu markalar arsındaki kalıp benzerlıklerınden bıktım ya. yeni birşeyler görmek istiyorum.

paylaşım için teşekkurler...
freeozkan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2006, 00:48   #6 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

aslında maddi olarak insanlar beğendiği modellerin daha makulunu bu sayede alabilme şansını elde ediyor ama kalite olarak birşey söyliyemiyecem hiç kullanan birine rastlayıpta fikrini alamadım.
riderboy is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2006, 01:21   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ChatnoiR kullanıcısının avatarı

riderboy, o iki ünlü markayı ve modellerinide söylesene. biri asya onu anladık )))) şaka bi yana, asya, kanuni ve skyteam markalarını anladımda gerilerinin hangi model olduğunu çıkaramadım

polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no :2 elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...
ChatnoiR is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2006, 11:43   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

freeozkan kullanıcısının avatarı

biri yamahanın scooterına benziyo
freeozkan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2006, 15:01   #9 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

cemka kullanıcısının avatarı

baska marka adi altinda gelen modelleri RAMZEY adiyla getiriyorlar sanirim. asya 150 T'ye benzeyen var. Benim de kullandigim jinlun 250'ye benzeyen var. tuketiciler acisindan olumlu aslinda. motorsikletimize uyabilecek parcayi birden fazla sirketin getirmesi bir avantaj. ama ben yine de jinlun'dan vazgecmem. cunku ayni motoru iki ayri firma getiriyorsa bile; internette bakinca jinlun adiyla uluslararasi sitelerde gorebiliyorum. bu durumda jinlun orijinal oluyor.
yine de birkez daha yinelemekte fayda goruyorum ki, parca ve aksesuar bulma acisindan olumlu bir gelismedir.

Edited by - cemka on 06/02/2006 13:09:21
Eski 06-02-2006, 16:15   #10 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
bırısı asya t1 kı yedek parca acısından baska 1 topıkte bahsetmıstım bıtanesıde yamaha bws 100 un guzel 1 taklıdı.ama kendı fıkrım ve tecrubeyle sabıt olarak uzak durun derım adam gıbı makına alın kendınıze.yoksa guzel 1 yazdan kalma gunde motorunuzu benım gıbı km lerce tasımak zorunda kalırsınız sonra serwıse gıtmesı ıcın kamyon tutmak zorunda akabınde arıza yaptıgı parcanında garantı kapsamı dısında oldugunu ogrenır oturursunuz asagıya 1 sey ucuzsa emın olun pek cok seyden odun verılerek ucuz yapılabılıyor.10 lıralık sey 9 lıraya satılamaz satılırsanda zaten 5 lıralıktır.yazılanlar sahsı fıkrımdır ama cok da merak eden alsın bınsın sonra yazısırız tekrar ama 500 km yapıp daha tık yok demeyın 4000 5000 olsun ....sonrda yaptıgınız masraflar artı-cektıgınız ıskenceyı ytl bazında toplayın motorun fıyatınıda ekleyın sonrasında adam gıbı motordan farkını alın benı daha ıyı anlıyacaksınız...

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları