Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 04-04-2008, 13:23   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

erbayxp kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Köprüde nakit geçiş tarih oluyor

ANKARA - Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, FSM’den günde 110-120 bin araç geçiş yapıyor. Bu araçların yüzde 75’inde OGS ve KGS bulunuyor, yüzde 25’i ise nakit ödemeyi tercih ediyor.

Nakit ödemeyle geçiş yapılan araçlar içindeki ağır vasıta sayısı önemli bir yer tutuyor. Nakit geçişlerdeki gişe operasyon süresinin uzunluğu ve ağır vasıtaların büyüklükleri, gişe alanında uzun kuyruklara neden oluyor. En yoğun ağır vasıta trafiğinin yaşandığı saatlerdeki kuyruklar bazen gişe sahasının da dışına taşarak, ana yolun tıkanmasına neden olabiliyor.

Ağır vasıtaların gişe alanlarında oluşturduğu bu türden yoğunlukların giderilmesi, nakit gişelerinde çalışan eleman sayısındaki yetersizlikler ve gişeci-para ilişkilerinin tamamen devreden çıkarılması amacıyla bu köprüde de nakit yerine KGS uygulamasına gidiliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, bunun için FSM’deki 2 gişede Şubat ayında pilot uygulama başlatarak, gişelere gelen araçlara, üzerine istenilen miktarda kredi yüklenilen KGS kartı satışına geçti.

Kartı alan sürücüler, aynı gişede bulunan KGS ekipmanına kartını okutarak geçişini yapabiliyor. Kart, Türkiye’deki bütün KGS gişelerinde kullanılabiliyor. Kart üzerine yüklenen nakit miktarı tükendiğinde, aynı gişelerde tekrar dolum işlemi yapılabiliyor.

Nakit ödemeyle geçiş yapan araç miktarının en aza indirilmesi ve daha sonra da bütün nakit geçişlerin kaldırılması amacıyla başlatılan uygulamada, Karayolları Genel Müdürlüğü, 26 Nisan 2008 tarihinden itibaren FSM’deki tüm nakit gişelerini kaldırarak, kartlı geçiş sistemine dönüştürecek. Uygulamayla FSM’deki gişelerin önündeki beklemelerin önlenmesi ve düzenli trafik akışının sağlanması hedefleniyor.

http://www.ntvmsnbc.com.tr/news/441647.asp
------------------------------------------------------

Bunu okumaniz tavsiye olunur :

Başbakan Tayyip Erdoğan, İstanbul'un trafik sorununu çözmek için Anadolu yakasındaki gişeleri İzmit, Avrupa yakasındaki gişeleri ise Trakya sınırına kaydıracaklarını, köprülerdeki gişeleri ise kaldıracaklarını açıkladı.

http://www.motovirus.com/forum/kopru...cak-t9038.html

erbayxp is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2008, 13:28   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WindRider kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
WindRider kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
erbay valkla fark etmiyo benim için
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2008, 14:04   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Caesar kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
istanbul için mantıklı bi hareket gibi gözükse bile istanbul dışından gelen birisi için büyük zorluk olacaktır sonuçta köprüden geçmek için illa ki kgs ya da ogs ye sahip olcak gerekecek o zaman bütün otoyollar içinde ogs ve kgs yi zorunlu hale getirmek gerekir. örneğin çanakkaleden gelip anadolu yakasına geçmek isteyen birisi mutlaka ogs ya da kgs almak durumunda kalacak üstelik akşam yola çıktığı düşünülürse kgs satan bi yer bulması da neredeyse imkansız (1. köprüde 16:45 te kgs arabasına gittiğimde kapalıyız kardeşim 16:30 dan sonra satış yapıoruz cevabı almıştım) dolayısıyla kaçak geçilmek zorunda kalacak. ee bunu bilip yola çıksın o zaman denemez sonuçta dünyanın 1001 türlü hali var hastalık herhangi bir acil durum vs. nasıl yapılacak bilmiorum. zaten karar alınıp uygulanmaya geçilip sonrasında alt yapısı hazırlanmaya çalışan herhalde sayılı ülkelerden biriyiz...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2008, 14:07   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
Caesar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
istanbul için mantıklı bi hareket gibi gözükse bile istanbul dışından gelen birisi için büyük zorluk olacaktır sonuçta köprüden geçmek için illa ki kgs ya da ogs ye sahip olcak gerekecek o zaman bütün otoyollar içinde ogs ve kgs yi zorunlu hale getirmek gerekir. örneğin çanakkaleden gelip anadolu yakasına geçmek isteyen birisi mutlaka ogs ya da kgs almak durumunda kalacak üstelik akşam yola çıktığı düşünülürse kgs satan bi yer bulması da neredeyse imkansız (1. köprüde 16:45 te kgs arabasına gittiğimde kapalıyız kardeşim 16:30 dan sonra satış yapıoruz cevabı almıştım) dolayısıyla kaçak geçilmek zorunda kalacak. ee bunu bilip yola çıksın o zaman denemez sonuçta dünyanın 1001 türlü hali var hastalık herhangi bir acil durum vs. nasıl yapılacak bilmiorum. zaten karar alınıp uygulanmaya geçilip sonrasında alt yapısı hazırlanmaya çalışan herhalde sayılı ülkelerden biriyiz...
Ozaman İstanbul'a gelmesin kardeşim, yeterince göç var zaten ahh nerde o eski İstanbul ahh

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2008, 14:10   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Kont kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
vaalla fuar donusu lazım oldu o dalga bana
sorduk ne kadar dedik amca 27 dedi 3 de içine koyacaksın dedi
dedim cezası ne bunun 30 dedi
dedim aynı hesap
düşünürken aklıma bişe geldi
gectim kgs okunan yere bekliyorum baktım bi motorlu geldi kardes bi yardımcı ol dedim
o da saolsun kırmadı beni 5 ytl ye gecmis oldum
cocuk bozuk yok dedi bide naapcam bozugu 30 liradan yırttık 5 liranının lafımı olur
yanlıs bir uygulama kınıyorum....

^^KALBIMIZDESIN ^^
Kont is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2008, 14:46   #6 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
es sag serıde nakıt gısesı farz kgsyı ewde unutursak plakayı kapatmamak ıcın

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2008, 15:04   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

furkan kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
hayırlı oLur inş.
furkan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2008, 09:22   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Dec 2005
Plakayı kapatıp geçin derim,sen 150.000 Ytl lik jipten 3 ytl , (2ton ağırlık), alıp 100kg lık motordan 2.600 alıyorsan,motorcuyu kazıklıyorsun demektir.
Ben kısmetse bu sene genelde plakayı kapatarak geçeceğim,herkese tavsiye ederim. Bu devleti soymak değil, kendini soydurmamak demektir.
Kimse kusura bakmasın.
Potenza is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2008, 13:03   #9 (permalink)
Moderator

esmercem kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
esmercem kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to esmercem
Alıntı:
Potenza tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Plakayı kapatıp geçin derim,sen 150.000 Ytl lik jipten 3 ytl , (2ton ağırlık), alıp 100kg lık motordan 2.600 alıyorsan,motorcuyu kazıklıyorsun demektir.
Ben kısmetse bu sene genelde plakayı kapatarak geçeceğim,herkese tavsiye ederim. Bu devleti soymak değil, kendini soydurmamak demektir.
Kimse kusura bakmasın.
tamamen katılıyorum

esmercem is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2008, 17:17   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Motorrad kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Motorrad kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Biz motosiklet kullanıcılarına yapılan haksızlık bir yana, nakit gişesini kaldırıp KGS gişesi koyuyorlar, yine dur/kalk olacak, yine trafik aksayacak, neden OGS yapılmıyor ki..
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları