Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 18-01-2008, 19:25   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kingofrider kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
motosiklette dizel rüzgarı

Otomobil pazarında benzinli motorları sollayarak yüzde 51'in üzerinde pay alan dizel teknolojisi, motosiklet sınıfına da adım atıyor. Dünyada birkaç şirket dizel motosiklet üretmek için çalışmalar yapıyor.

Bu konuda henüz seri üretime geçilmedi. Türkiye'de de dizel motosikletlerle ilgili ilk çalışmaya Kuralkan imza attı. Şirket, İstanbul'daki fabrikasında dizel motorlu ilk motosikleti yürür hale getirdi. Teknik açıdan birçok safhası geride kalan projeye ilişkin bilgi veren Kuralkan Yönetim Kurulu Üyesi Said Kuralkan, dizel motorlu motosikletin özellikle ticari amaçlı kullanımlar açısından Türkiye'de çığır açabileceğini söyledi. Geliştirme aşamasında yerli ve yabancı tedarikçilerle işbirliği yapıldığını aktaran Kuralkan, "Şu an motorun kapladığı hacim konusunda çalışmalar yapılıyor. Çünkü diğer motosikletlere göre motor bölümü daha çok alan kaplıyor. Bu yüzden sadece büyük motosikletlerde kullanılabiliyor." dedi. Çalışmanın tamamlanmasıyla bu yıl içinde seri üretime geçmeyi hedeflediklerini belirtti. 20 yıl önce Alman MZ fabrikasını satın alarak üretime adım atan Kuralkan, bir süre önce 25 milyon dolar yatırımla kurduğu Tuzla'daki yeni fabrikada dizel motosikletin yanı sıra iki yeni ortaklığa daha imza attı. BMW'nin geçen yıl satın aldığı İtalyan Husqvarna markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Kuralkan'ın, stratejik işbirliği kapsamında kısa bir süre sonra İtalya'daki fabrikayla üretim işbirliğine gitmesi bekleniyor. BMW yöneticileri de Kuralkan'ın Tuzla tesislerini incelemeye aldı. Kuralkan, "Hedefimiz Husqvarna'ya üretim yapmak. Türkiye'deki üretim maliyetleri bizi avantajlı kılıyor." dedi. 2007 dünya Super moto yarışlarında şampiyon olan Husqvarna'nın özel üretilen bazı modelleri 25 bin YTL'ye kadar çıkabiliyor. Kuralkan'ın aynı hafta içerisinde anlaşma yaptığı bir diğer şirket ise Hyosung'un üreticisi Güney Koreli S&T Group. 50 ile 650 cc arasında motorlara sahip 13 farklı Hyosung modeli, Kuralkan fabrikasında S&T Kanuni markasıyla üretilecek.
kingofrider is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2008, 19:27   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

numan_tas kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
numan_tas kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla numan_tas kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla numan_tas kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla numan_tas kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to numan_tas
Sewindim, Türkiyede benzin pahalı oldğu için dizel motor tutar diye düşünüyorum.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2008, 19:33   #3 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

cknt kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
bi zamanlar motora tüp taktıracaksın aslında diye espri yapıyodum herkeste gülüyodu
neyse güzel haber başarılı bi çalışma olur umarım...
cknt is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2008, 19:33   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

şekerci kullanıcısının avatarı

şekerci kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
numan_tas tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sewindim, Türkiyede benzin pahalı oldğu için dizel motor tutar diye düşünüyorum.
Dizel de çok ucuz sayılmaz Türkiyede numancım....

Köfte & Charleston® www.kofte&charleston.com
şekerci is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2008, 19:36   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

furkan kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
ßugün Zaman gazetesinde okudum ßu haberi inşaLLah üretirLer ama performans oLarak ßenzinlİNİN YERİNİ TUTARmı ßiLinmez..
payLaşım iÇin teşekkürLer
furkan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2008, 19:40   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kingofrider kullanıcısının avatarı

paylaşım benim göbek adım:P
kingofrider is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2008, 19:42   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

furkan kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Alıntı:
kingofrider tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
paylaşım benim göbek adım:P
ehu ehu ehu
furkan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2008, 19:51   #8 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
şekerci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Dizel de çok ucuz sayılmaz Türkiyede numancım....
katılmamak elde degıl

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2008, 20:32   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

sastuning39 kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
sastuning39 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
dizel enduro yapsınlar arazide ii gider
Eski 18-01-2008, 21:10   #10 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
hayırlısı olsun
Allah paylaşımını kabul etsin...
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları