Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , , , , ,

Yanıtla
Eski 03-10-2007, 13:14   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

MeRCuRy kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
MeRCuRy kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Trafik ve Park Sorunundan Bıktı Motorcu oldu

İki çocuk annesi diş hekimi Berna Evrenol, trafik ve park sorunundan bıkan eşinin önerisiyle 6 aylık hamileyken motosikletle tanıştı. Doğumdan iki ay sonra ehliyet aldı ve çok sevdiği bu iki tekerleğin üzerinden bir daha inmedi. Öyle sıkı motosikletçi oldu ki 8 yaşındayken artçı yaptığı oğlunu, 3 yılı aşkın süredir okula motosikletle götürüyor. Okuldan sonra da muayenehanesine giden Evrenol, "Artık her yere motosikletle gidiyorum. Akşam iş çıkışı evi arayıp 'geliyorum' diyorum, 5 dakika sonra evdeyim" diyor.Eşinin önerisiyle, hiç aklından geçirmediği bir dönemde motorcu olan Ortodontist Dr. Berna Evrenol, 6 aylık hamileyken motosiklet fuarına gitti. Karnı burnunda anne adayı, meraklı bakışlara aldırmadan üzerine oturduğu motosikletleri iyice inceledi. Gönlünden "chopper" geçiyordu ama sonunda kadınlar için daha uygun ve pratik olduğunu düşündüğü bir "scooter" aldı. Kızı doğduktan 2 ay sonra A2 sınıfı sürücü belgesini de aldı ve yola koyuldu. 3 yılı aşkın bir süredir de, oğlunu motoruyla okuluna götürüp işe öyle gitti. Artık okula, işe, alışverişe, gezmeye, kısaca her yere "scooter"la gidiyor ve bu eğlenceli seyahatlerinden vazgeçecek gibi görünmüyor.
PARK YERİ BULAMAYINCA MOTORCU
Berna Evrenol, nasıl motosikletçi olduğunu şöyle anlatıyor: “Makine mühendisi eşim Bülent'in dişi kırılmıştı ve Taksim'deki işyerinden, Levent'teki muayenehaneme tedavi için birkaç kez gelmesi gerekiyordu. Her gelişinde de otomobilini park edecek yer bulamadı. Cinnet geçirecek hale geldi. En sonunda bana geldi ve dedi ki, 'Bu böyle olmayacak, ben kendime motor alacağım, sana da alsam kullanır mısın.' Benim de ilgim vardı zaten, 'kullanırım' dedim. 'Sen doğurduktan sonra alalım o zaman' dedi. Baktım ki motosikleti ciddi ciddi istiyor, fikrimizi değiştirmeyelim diye, 'Tamam sen şimdiden al, doğurduktan sonra ben kullanırım' dedim.
KARNIM BURNUMDA MOTOSİKLETLERE BAKIYORUM
O günlerde de motosiklet fuarı vardı. Karnım burnumda fuara gittik. Motosikletlerin üzerine oturuyorum, ayağım yere değiyor mu diye bakıyorum. Meraklı bakışlar üzerimizde. 'Motosiklet ağır mı, kaldırabilir miyim, kullanabilir miyim?' diye de endişeleniyorum. Sonra "scooter"da karar kıldık. Zaten görünüşü çok hoşuma gidiyordu. Begüm doğduktan 2 ay sonra ehliyet aldım ve işyerime motosikletle gitmeye başladım. Eşim de otomobilini otoparka bırakıp kendine Honda marka bir motosiklet aldı.
İTALYA'DA KADINLARI GÖRDÜM, VIZIR VIZIR
İtalya'ya yaptığım bir seyahatte kadınları gördüm; topuklu ayakkabılarıyla, motosiklete binmiş, arkalarında çocuklarıyla vızır vızır, her yerdeler. Onlar için o kadar normal ki, kendi kendime 'biz de bineriz' dedim. Berk 8 yaşındaydı o zaman. 'Kaskını, dizliğini takarsan, koruyucu kıyafetini giyersen ve hareket etmeden arkamda oturursan seni okula bırakırım' dedim. Berk'le giyindik kuşandık, kaskımızı taktık, Etiler'den doğru Şişli Terakki İlköğretim Okulu'na... Berk çok hareketli olmasına rağmen arkamda kımıldamıyor bile. Okula ilk gittiğimiz günlerde, herkes şaşkınlıkla bize bakıyordu şimdi alıştılar.
ANNEM 'MOTOSİKLET SEVDANIZ NE ZAMAN BİTECEK DİYOR' AMA...
Annem sürekli 'Bu motosiklet sevdanız ne zaman bitecek' diyor. Ama bir yandan da 'Berk ile beraber okula gitmemiz çok hoşuna gidiyor. Kız arkadaşlarımdan da özenen oldu, 'Biz de deneyelim' demeye başladılar. Sürücülerle ilgili şu ana kadar tatsız bir olay yaşamadım. Hatta özellikle yol verenler, dikkat edenler oluyor. Tüm bu yapıcı davranışlar bir motosikletçi olarak hoşuma gidiyor."

MeRCuRy is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2007, 13:36   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

sastuning kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
sastuning kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ii bir karar vermiş .istanbul gibi bi şehirde motordan daha rahat bi araç yok.keşke bunu çogu insan anlayabilse.
sastuning is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2007, 13:37   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

sastuning39 kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
sastuning39 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
istanbul için en iisi
Eski 03-10-2007, 15:00   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

furkan kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
heLaL oLsun waLLa. ßrawo ii cesaret..heLede ßi ßæyan iÇin Çünkü Çok sıkıŞtırıyoLar motorLarı trafikte..
furkan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2007, 15:56   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

diamond kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Akıllı kadın buna denir.İki sene olucak neredeyse motorumla tanışalı olmadı 1. 2. 3.derken 3.motorum hayatım oldu işimi hallediyorum heryere gidiyorum trafikte beklemiyroum bekletmiyorum ve en güzeli kaskım elimde girdigim firmalar gülen bir yüzle aa motormu kullanıyorsunuz valla iyi bayansınız birde süper duygu kadınlar motorla bir an önce tanışmalı ve her gecen gün çogalmalılar.Belki araba güzel kullanamıyorlar ama çok güzel motorsiklet kullananan bayanlarda var bende böyle olucam çocugumu okula götürcem getircem dedemizin babamzın ablamın bana yaptıgı gibimotorcu aileye motorcu kız çocugu gerek
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2007, 16:03   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Djhaylaz kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Djhaylaz kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Maaaaaaaaaaantııııkkkklıııııı
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2007, 16:33   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

shamyl kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Bu kararı vermek çok zor olmamalı insanlar için aslında. Çünkü geçen gün Pendik'ten Mecidiyeköy'e 1 otomobil ve 1 motosikletle çıktık. Motosikletli olan bendim bu arada. Ben 18:03'te çıktığım işyerimden, Mecidiyeköy'e 18:43'te varırken. Otomobil ile gelen arkadaşlarım 19:55'te vardırlar. Onlar gelene kada ben iftarımı da yaptım, gazetemi de okudum. Onlar ise yolda su ile iftarlarını açabildiler, geldiklerinde aç kurtlar gibilerdi
Ş.içinde ulaşım sürenizi ve sarfiyatınızı yarıya indiriyor motosiklet denen makine. Hesap bu kadar basitken insanların bu inadını anlamıyorum.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2007, 16:41   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
motorcu olmakla ıyı karar vermiş ama motoru iyi secememiş bence

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2007, 20:36   #9 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

diamond kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
önemli olan neyle rahat ettigin fedocan:
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2007, 09:34   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

poseidon kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Bir gün herkes doğru yolu bulacaktır , merak etmeyiniz..
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları