Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: ,

Kapalı Konu
Eski 07-08-2007, 17:17   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

nefertem kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
E-5 te Feci Ölüm!!!

İstanbul Beylikdüzü'nde içki içerek eğlenen kurye Tufan Bal motosikletinin arkasına bindirdiği kız arkadaşı 20 yaşındaki Özlem Yolcu'unun yola düştüğünü farketmedi.

2007-08-07 17:08 İstanbul Beylikdüzü'nde içki içerek eğlenen kurye Tufan Bal motosikletinin arkasına bindirdiği kız arkadaşı 20 yaşındaki Özlem Yolcu'unun yola düştüğünü farketmedi.

Motosiklette içmeye devam ettiği belirtilen Tufan Bal evine giderken, düşen sevgilisi yoldan geçen araçların altında kalarak can verdi.
Beylikdüzü'nde gece buluşan ve sabah saatlerine kadar içki içen Tufan Bal ile Özlem Yolcu, Bal'ın Küçükçekmece’deki evine gitmek üzere yola çıktı. Motosiklete binen çift, yolda alkol almaya devam ederken, arkada oturan Özlem Yolcu, E-5 karayolu üzerinde bariyerlere çarpan motosikletten düştü. Alkolün etkisiyle sevgilisinin düştüğünü fark etmeyen Tufan Bal ise evine döndü.

. Kazada motorun arkasında oturduğu bildirilen Yolcu'nun düşerek can verdiği belirlendi. Kazanın ardından kapsamlı soruşturma başlatan polis ekipleri, Özlem Yolcu'nun cep telefonu ve özel eşyasını inceleyerek kısa sürede motosiklet sürücüsü Tufan Bal’a ulaştı. Gözaltına alınarak Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Tufan Bal, ilk ifadesinde Özlem Yolcu ile sevgili olduklarını söyledi. Bal, “Gece buluşarak alkol almaya başladık. Sabaha kadar içtik. Sabah benim evime gitmek için hareket ettik. Yolda durup bira aldık ve yola devam ediyorduk. Küçükçekmece Mevkii'ne geldiğimizde bariyerlere çarptığımızı hatırlıyorum. Dizimden yaralandım. Yola devam ettik. Çok alkollüydüm gözümü evde açtım. Başka bir şey hatırlamıyorum” dedi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Ya felaket tellali gibi hissettim ama İbret alınması gereken bir olay... Dikkat... Her zaman dikkat!!! Sürekli Dikkat!
Of ya ne biçim insanlar var yeryüzünde? Bu katiller Bu aptallar Nasıl Yaşayabiliyorlar Bu Yaşına gelinceye kadar anlamak mümkün değil! Adam resmen alkollü yola çıkıyor... Sevgilisini öldürüyor ya!!!

Kaynak : http://www.polis-haber.com/ http://www.polis.web.tr/article_view.php?aid=12521

Bu mesaj en son " 07-08-2007 " tarihinde saat 17:43 itibariyle tippex tarafından düzenlenmiştir.... Neden: http://www.polis-haber.com/ http://www.polis.web.tr/article_view.php?aid=12521
nefertem is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Eski 07-08-2007, 17:27   #2 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

EROLL88 kullanıcısının avatarı

bana kalırsa bıraz abartı gıbı
EROLL88 is offline  
Eski 07-08-2007, 17:36   #3 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
banada garıp geldi,kaynak neresidir????

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Eski 07-08-2007, 17:38   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

vmax kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
vmax kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Bu kadar detaylı anlatılan dehşet verici bir kaza haberinin sitede yer alması ne kadar doğru ?
vmax is offline  
Eski 07-08-2007, 17:44   #5 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
konu editlenmiştir.

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Eski 07-08-2007, 17:45   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
şimdi bi kuryenın arkasından düşen kazazede burda konu olmamalı bence,
allah rahmet eylesin...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Eski 07-08-2007, 17:50   #7 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

nefertem kullanıcısının avatarı

Polisimiz sağolsun :)

Valla ben aynen kopyalayıp yapıştırdım Polis Sitesinden. orda böyle yazmıştı ama düşünemedim tabii, Afedersiniz konu kurye değil, konu içkili motosiklet kullanımı bence, Bu arada düzeltme için teşekkür ederim Tippex
Eski 07-08-2007, 17:52   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

ÇıplakArtçı kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
NE diyebilirim ki...Çok şükür altlarında araba yoktu.Eğer ki Alkollü bir şekilde araç kullanıosa kendi canından başka kimseninkini de almaya hakkı yok...Ölen şahısa allahtan rahmet dilemekten başka bişe demiyecegım..
Eski 07-08-2007, 18:03   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Konian kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Konian kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
walla dehşet werici... allah rahmet eylesin...
Konian is offline  
Eski 07-08-2007, 19:50   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

KifayetsiZ kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
KifayetsiZ kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
allah rahmet eylesin...
KifayetsiZ is offline  
Kapalı Konu

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları