Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , , , , ,

Yanıtla
Eski 06-08-2007, 08:39   #1 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

nefertem kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Alkollü şoför motosiklete çarptı, 3 ölü, 4 yaralı

İzmir-Çeşme otoyolunda meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kazada, otomobilin arkadan çarptığı motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan genç kız ile otomobilde bulunan 1 kişi öldü, araçta bulunan 4 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Mümin İduğ yönetimindeki 35 DUZ 71 plakalı otomobil, Uzundere mevkinde, önünde seyreden Yaşar Mete Oymaklı’nın kullandığı 35 DPD 66 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yol ortasındaki refüje çarparak devrildi.
Kazada, motosiklet sürücüsü Dokuz Eylül Üniversitesi Tarih Bölümü 4.sınıf öğrencisi Yaşar Mete Oymaklı (26) ile motosikletin arkasında bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi İrem Uygun (20) ve otomobilde bulunan Baki Yasin olay yerinde hayatını kaybetti.
Otomobil sürücüsü Mümin İduğ (33) ile araçta bulunan Salih Çadak (32), İrfan Karagöz (64) ve Edip Diri Canoğlu (34) yaralandı. Yaralılardan Çadak ve Karagöz, Bozyaka Eğitim ve Araştırma, İduğ ve Canoğlu ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Otomobil sürücüsü İduğ’un 273 promil alkollü olduğu iddia edildi.
Milliyet

İşte bir Türk Klasiği Daha... İki Hayat Daha söndürüldü... Resmen trafikte katliam! Artık bişeyler yapmak gerekli...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 09:03   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
İşe bak yaa , denyoların yüzünden trafiğin haline bak , abi delirecem yaa , şiddete karşıyım ama bu tür insanları yakalasam ağzını burnunu karıştırırım , off nefertem of hayırlı haber ver la biraz...
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
selçuk333 is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 09:04   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Yazık...
Dana mı arıyorsun? çıkacan trafiğe.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 09:13   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Abi çok tuhaf ya...

Ben Dikkat Çekmek Adına Yol yavaşlatma çağrısını yineliyorum... Bi kaç akşam kalabalık bi şekilde Ana yollarda trafiği kitleyip en azından yetkililerin dikkatini çekelim. Çekelim ki önlemler konusunda adım atabilsinler. Belki kazalar yok olmaz, azalmaz ancak adam gibi işler yaparlar. Onlara göre biz bir şey talep etmiyoruz. Biz etmedikçede birşey yapmayacaklar. Kitleyelim abi Trafiği! Bir sürü motosikletli var. Kitleyelim anasınıda babasınıda satayım böyle trafiğin ben. Bu ne ya? Sokaktan mı topluyoruz canımızı? Bizimde başımıza gelebilirdi. Yasa çıkarsın ya Alkollü araba sürmek adam öldürmeye teşebbüs sayılsın bişey yapılsın, İkinci kez ehliyet kursuna gidilsin ders alınsın ne bileyim Bişey yapsınlar ya! . Hatta Slogan bile Buldum YAVAŞ GİT KİMSE ÖLMESİN!. Geçelim En öne Basalım Frene Hep Gazlayacak Değiliz Ya?

Bu mesaj en son " 06-08-2007 " tarihinde saat 09:20 itibariyle nefertem tarafından düzenlenmiştir....
nefertem is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 09:18   #5 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
nefertem tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben Dikkat Çekmek Adına Yol yavaşlatma çağrısını yineliyorum... Bi kaç akşam kalabalık bi şekilde Ana yollarda trafiği kitleyip en azından yetkililerin dikkatini çekelim. Çekelim ki önlemler konusunda adım atabilsinler. Belki kazalar yok olmaz, azalmaz ancak adam gibi işler yaparlar. Onlara göre biz bir şey talep etmiyoruz. Biz etmedikçede birşey yapmayacaklar. Kitleyelim abi Trafiği! Bir sürü motosikletli var. Kitleyelim anasını satayım. Hatta Slogan bile Buldum YAVAŞ GİT KİMSE ÖLMESİN!.
Al Bide başlama çağrısı Trafiği Kitleyelim!
caNım kardesım boyle ısler suctur ayrıca o tarafıgı yavaslatayım derken 2 arkadasımız daha olurse bunun hesabını kım verecek? herkes kendı otokontrolunu gelıstırecek cozum bu.trafık yawaslatma eylemınde ancak kulaklarımızı cınlatan kotu sozlere sebep olur antıpatı toplarız.

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 09:19   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
bi eylem yapmak şart evet...yavasta gıtsen hızlıda gıtsen sarhoş un bırı gelıp ustunden gecıyor işte...

ölenlere rahmet diliyorum, son olur umarım...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 09:25   #7 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Abi Burası Türkiye... Taksici Eylemlerini Hatırlatayım. Yol kapamak zorunda kaldılar en sonunda Ve artık ülkemizde uzaktan yardım isteyen sistem kuruldu. Basıyorlar düğmeye anında polis bitiveriyor bölgede. Yol kesmeyeceğiz. Sadece E 5 Te 10 20 Km hızla yavaş yavaş motosikletimizi süreceğiz. Aklına başka öneri geliyorsa onu uygulayalım. Herkes otokontrollü olacak diyorsunda... Ölen motosikletlilere bak. Adamın biri geliyor ve eziyor ya! Ne kontrolü? Kız arkadaşıyla birlikte gezmeye çıkmış, hangi kontrol? ya trafik gerçekten öküz dolu. Herkesin acelesi var. Bu acele insan öldürüyor buna dikkat çekmek için önerim Trafik yavaşlatmadır... Ayrıca güvenliği alınır onunda... Son olmayacak...
Yazık değil yazık denmez bu durumda. Katliam bu açıkça. Abi ne bu? Vergisini almayı biliyorlar. Önleminide alacaklar. Dünyada bi tek bu ülkede bozuk yol yüzünden ölen motosikletliler var.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 10:07   #8 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
trafık okuz dolu dıyorsun ondan sonra yol yawaslatmaktan bahsedıyorsun ayrıca en yuksek hız lımıtı oldugu gıbı en alcak hız lımıtıde vardır 10-20 le gıtmek suctur polıs gelıp adam bası 100 er kaat cakabılır onu bırak o okuzlerden bırı o motor kafılesıne dalarsa ne olur?? uzun lafın kısası baska cozumler uretmek en mantıklısıdır.

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 10:08   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Apr 2007
Alıntı:
tippex tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
caNım kardesım boyle ısler suctur ayrıca o tarafıgı yavaslatayım derken 2 arkadasımız daha olurse bunun hesabını kım verecek? herkes kendı otokontrolunu gelıstırecek cozum bu.trafık yawaslatma eylemınde ancak kulaklarımızı cınlatan kotu sozlere sebep olur antıpatı toplarız.
Katılıyorum yol kapatmak bencede pek mantıklı değil ayrıca bizleri sempatik değil antipatik gösterir.Bizi farklı kılacak bir eylem bulmak lazım belki bununla ilgili bir topik açılıp üretken arkadaşların fikirlerini değerlendirebiliriz.
Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.
sky blue is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 12:57   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Shinkage kullanıcısının avatarı

Shinkage kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Ben trafikten korkmaya başladım artık yaa. Yeni kaza geçti başımızdan zaten, bugün de arabayla giderken (orta şerit) sağdaki tır önündeki kamyonu sollamaya kalktı üstümüze kırdı. Sol şeritte de 140-150 ile araba yaklaşıyo (biz 90-100) kornaya abanıyosun adam bana mısın demiyo. Silah taşısam vurucaktım adamı, artistik yapıyo bi de yanından geçerken "ne var??" havalarında.. Dana hepsi.
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları