Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 02-08-2007, 00:33   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation Foto Analiz...Kenan Sofuoğlu !!!

Adaazarında doğdu. motosiklet tutkusu babası irfan ustanın motosiklet dükkanında başladı.

15 yaşında drag yarışları ile motosiklet yarışlarına başladı. 16 yaşında özel izin ile yarışlara katıldı.

1999 da adapazarında depremde göcük altında kaldı...enkazdan sağ çıkarak Türkiyede katıldığı bir çok yarışta birinci oldu.

Bir yarışta geçirdiği kaza sonucu ayağı kırılan abisi sinan sofuoğlunun motosikleti ile katıldığı ilk drag yarışını kazandı.

2001 yılında honda-Castrol takımında 2 ağabeyi ile birlikte yarıştı ve 3 ü aynı anda kürsüye çıkma başarısını gösterdi.

Almanya'da elde ettiği Yamaha R6 Shell Cup Şampiyonluğu sonrası Yamaha takımının dikkatini çekti. Yamaha'nın yarışmalardaki masraflarını karşıladı ve uzun süre Almanya lisansıyla yarıştı

2001 yılında yaşanan ekeomik kriz sonrası sponsoru Honda'yı kaybetti.

2002 yılında en büyük ağabeyi Bahattin bir otomobil kazasında yaşamını yitirdi.

2002'de Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından (TMF) keşfedildi.

2004 yılında Avrupa 1000 cc Super Stock kategorisinde üçüncü olarak, bu başarıyı kazanan ilk Türk sporcu olarak tarihe geçti.

2005'te FIM Dünya Kupası'nda 8 yarışta 7 kez podyuma çıktı. 22 yaşında elde ettiği ikincilikle yeni bir uluslararası zafere imza attı.

2005'de Superstock-1000'de ilk iki yarışı kazandı, ancak yaptığı bir kaza sonucu bileğini kırması sebebiyle Misano'daki yarışa katılamadı. Sezonu 2. tamamladı

2006'da sponsorluk sorunları nedeniyle Yamaha Almanya takımından ayrıldı. 2005'in şampiyonu ekibi Winston Ten Kate Honda Takımı’na transfer oldu. .

Geçtiğimiz sezon Supersport WM'de 3. oldu. Türkiye'de 650'yi aşkın kupa kazandı. Yurt dışında 50'den fazla kez podyuma çıkarak, Türk bayrağını Avrupa'da dalgalandırdı.

Bu yıl 9 yarışın 6'sını kazandığı Supersport Dünya Şampiyonası'nda en yakın rakibinin 70 puan önünde lider durumda bulunan Kenan Sofuoğlu, 5 Ağustos Pazar günü İngiltere'nin Brands Hatch pistinde de geçilmezse sezonun tamamlanmasına 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan edecek

www.milliyet.com.tr den alıntıdır

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2007, 08:29   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Çok beğeniyorum Kenanı müthiş azimli bi çocuk .

Bu hafta sonunu iple çekiyorum umarım başarılı olur 2 gün önce konuştuk telde oldukça iddialı.

Allah yardımcısı olsun.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2007, 11:04   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WOLF® kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
WOLF® kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla WOLF® kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Bende MSN den yazıştım.
Pazar günü İngiltere'nin Brands Hatch pistinde şampiyonluğumu ilan edicem volkan abi dedi...
Bende kendisine başarılar diledim.

Bu Ne Şiddet..Bu Ne Celal..
WOLF® is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2007, 11:42   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Kenan ın bu hafta ki yarışı çok nemli bu yarışı alırsa eğer sezon bitmeden şampiyonluğunu ilan etmiş olacak aslında toplu bir şekilde yarışı izlesek hem birlikte olsak hemde bu şekilde Kenana uzaktan da olsa destek vermiş olsak nasıl olur ?
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2007, 12:37   #5 (permalink)
Chooperturk
Guest

Tebrik ediyorum kenan ı görünmez kahraman şu salak magazin haberlerinde bu konulara yer verilmeli. Umarım Hak ettiği şampiyonluğu alır. Başarılar Kenan SOFUOĞLU

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2007, 12:44   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
bende konusmayı denedim denize şişe attım Sakarya da deniz yokmuş

ciddi olmak gerekirse, bu ülke nice Kenan lar cıkaramadıgı için üzülmelidir, bu yükü 1 kişinin omuzlarına verdiğimiz için üzülmeliyiz, tebrikler Kenan

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 09:13   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

shamyl kullanıcısının avatarı

Kenan'ın açtığı yoldan birçok genç arkadaşımız geçerek daha nice zaferler kazanacaktır...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 09:16   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Paylaşım için sayın saygın adminime teşekkürlerimi sunarken , KENAN kardeşimizle gurur duyduğumuzu belirtmek istedim , ben o aileyi 1995 lerden beri bursadaki (sanayi) draglardan takip ederdim , o zamanki kenan'la ilgili dediğim herşey çıkıyo , biliyordum böyle olacağını ....Allah onu ve ailesini nazardan korusun....Tebrikler...
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
selçuk333 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 16:22   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Kont kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
amin......

^^KALBIMIZDESIN ^^
Kont is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları