Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , , , ,

Yanıtla
Eski 25-07-2007, 21:02   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation Yazlık Motosiklet Botu MotoBot [TEST]

"Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" sloganıyla karşımıza çıkan Motobot firması ürettiği dana derisi ve süet bot ile çizme modelleriyle motosiklet kullanıcılarına ucuz bir alternatif sunuyor.

Firma tarafından üretilen dana derisi yazlık motosiklet botunu sizler için test ettik.

Ayarlanabilir bilek genişlik, 3 kattan oluşan iç ve dış aşık kemiği koruması, güçlendirilmiş topuk ve ön koruması, yıpranmaya karşı vites temas lastiği, kauçuk tabanı ve reflektif şeritleriyle bütünleşen şık dizaynı Motobot Bot emsalleriyle baş edebilecek özelliklerde.

Sıcak havalar için dizayn edilmiş yazlık model ile İstanbul 'dan Marmaris 'e yaptığımız yolculuk boyunca test etme şansını bulduğumuz Motobot Bot (Hakiki Dana Derisi olanı) ayağı terletmemekte. Süet ve Dana derisi seçenekleriyle sunulan Motobot Botun kauçuk tabanı özellikle 40 derecenin üzerinde ki sıcaklıklarda geçtiğimiz yollarda erimiş asfaltlarda yere sıkıca tutunarak kaymayı engelledi. Yol boyunca yoldan ve araçlardan seken taşların darbelerini başarıyla emen Motobot Bot 1500 km lik yolculuğum boyunca benden geçer not aldı.

Ayak bileğinde herhangi bir ağrıya sebebiyet vermeyen ve vites geçişlerinde zorluk çıkartmayan hali yolculuğumun oldukça keyifli geçmesine sebebiyet verdi. Bileği kavrayan yapısı ve ayarlanabilen bilek genişlik özelliği ile ayağımızı sıkıca saran Motobot Botun teknolojisinde kullanılan aşık kemiği korumaları ayağı hiç rahatsız etmiyor. Motor üstünden inince yaptığınız yürümelerde bot ayağınızı rahat hareket ettirmenize olanak sağlıyor ve sunduğu ergonomik yapısı sayesinde ayaklarınızın oldukça rahat etmesini sağlıyor. Reflektif bantlar gece aldığı ışıklarda oldukça güçlü şekilde parlıyor ve biz motosikletçiler için en önemli mevzu olan görünür olmaya ufakta olsa katkı sağlıyor.

Bot daha evvelden de bahsettiğimiz hava sirkulasyon kanal yapısının başarısı nedeniyle koku yapmıyor.

Botla beraber sunulan Moto Bot çorap ise güçlendirilmiş kaval koruma, güçlendirilmiş bilek bölgesi, dikişsiz ve güçlendirilmiş burun, güçlendirilmiş topuk ve güçlendirilmiş coolmax tabanı ile hem korumanın artmasına hem ayaklarınızın nefes almasına olanak kılıyor. Botun fazla bir ağırlığının olmaması ayağın botu değil, botun ayağı taşımasını sağlıyor, çok önemli bir durum olan ayak sağlığımız için oldukça olumlu bir durumdur.

Botu üreten ve satan firma MotoBot
Satış Fiyatı 125YTL

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

ÜST YÜZEY: Hakiki dana derisi
DERİ: 1. kalite dana derisi ve süet derisinden imal edilmiştir.
ASTAR: Nefes alabilir, Ter transferini gerçekleştiren Anti bakteriyel
İÇ TABAN: Anatomik özelliğe sahip, Anti bakteriyel, Çıkabilen yıkanabilir,Nefes alabilen, Comfort iç taban
Cırt: Görevi bilek genişlik ayarı yapmak.
TABAN: Ortopedik özelliğe sahip, kauçuk.
KORUMA: Güçlendirilmiş burun,yan ,topuk ve aşık kemiği , vites yeri korumaları.

MotoBot Çorap

Ayrıca firma yeni renk seçenekleride sunmakta.

Camel -/ Kırmızı nubuk -/ Kahve pull up

Siyah pull up -/ Siyah süet -/ Kum nubuk

Fotoğraflar

Yıpranmaya karşı vites temas lastiği

3 kattan oluşan iç ve dış aşık kemiği koruması

reflektif şeritler

Ayarlanabilir bilek genişliği

İç Taban

motosiklet.net den alıntıdır.

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009

Bu mesaj en son " 08-08-2007 " tarihinde saat 19:13 itibariyle Biscuit tarafından düzenlenmiştir....
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-2007, 08:39   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

shamyl kullanıcısının avatarı

Bu botlarda benim koruma özelliği dışında 2. dikkat ettiğim özellik hava alabilir olmasıdır. Bu bota baktığımda ayağın hava alabileceği herhangi bir yer göremiyorum...dil kısmından mı hava alıyor acaba?
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2007, 19:14   #3 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Dil ve topuk kısmındaki yapıdan hava alıyor şamilcim

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2007, 00:52   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
botları resimlerden gördüğüm kadarıyla bılıyordum fakat bugün canlısını ınceleme ımkanım oldu gercekten kalıtelı malzemeler kullanılms hem sağlam hemde göruntu olarak şık duruyorlar, normal gunluk yasantıda dahı gıyılebılecek şıklıkda, tebrıkler motobot...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-2007, 16:34   #5 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
kırmızısını yakından inceledim bayıldım,
kalite/fiyat oranı yapacak olursak piyasanın en iisi...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-2007, 16:47   #6 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
Alıntı:
the tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
kırmızısını yakından inceledim bayıldım,
kalite/fiyat oranı yapacak olursak piyasanın en iisi...

alsaydın madem bi çif

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-2007, 16:58   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Ben ve sevgili king birer çift aldık ve mutluyuz..
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
selçuk333 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları