Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: ,

Yanıtla
Eski 23-04-2007, 23:03   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation 3'ü de sonuçtan memnun !

MotoGP Türkiye Grand Prix'sinde birinci olan Casey Stoner, ikinci olan Toni Ellias ile üçüncüğü elde eden Loris Capirossi yarış sonrası düşüncelerini dile getirdiler..

Avustralyalı sürücü Casey Stoner, yarış boyunca yanlış bir hamle yapmadığını ve birinci olduğunu söyledi.

Stoner, yarış sonrası düzenlenen basın toplantısında yarışın başlangıcının kendisi için tuhaf olduğunu belirterek, ''Çünkü önce birkaç tur tam istediğim şeyleri yapamamıştım. Valentino Rossi hemen peşimizdeydi. Birkaç tur boyunca kendimi frenlemek durumunda kaldım. Lastikler çok iyiydi. Yanlış bir şey yapmadım ve birinciliği elde ettim'' diye konuştu.

-ELLIAS: ''İKİNCİ SIRADA OLMAKTAN MEMNUNUM''-
Yarışta ikinciliği elde eden İspanyol sürücü Toni Ellias ise ikinciliği elde etmekten memnun olduğunu dile getirdi.

Ellias, hafta sonunun kendileri için mükemmel geçtiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
''İyi çalıştık. Ancak ben dün büyük bir hata yaptım. Yarışa 10. sırada başladım. Zor bir başlangıç oldu. Yarış boyunca zaman zaman geride kaldım. Valentino Rossi'yi geçmek güç bir andı. Casey Stoner ile birincilik için kapıştık. Ama Stoner çok iyiydi. Ben de risk almadım. İkinci sırada olmak iyi bir durumdu. Benim için güzel bir sonuç oldu.''

-LORIS: ''TAKIM İÇİN İYİ SONUÇ ALDIK''-
Birinci sıradaki Casey Stoner'in takım arkadaşı İtalyan sürücü Loris Capirossi ise bu yarış için çok mükemmel çalıştıklarını ve takım adına iyi bir sonuç aldıklarını söyledi.

Capirossi, yaş olarak ilk iki sırada yer alan sürücülerinden çok büyük olduğunu vurgulayarak, ''Casey Stoner'ı yakalamaya çalıştım ama kendisi çok hızlıydı. Yakalamak mümkün değildi. Son turda viraja hızlı girmek istedim. Ama geç kalmıştım. Buna rağmen aldığım sonuç benim için mükemmeldi'' dedi.

www.ajansspor.com dan alıntıdır

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-2007, 09:14   #2 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
3ünüde tebrik eder gözlerinden öperim...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-2007, 12:11   #3 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Giriş: Sep 2006
HABİL kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
üçüde elimde büyüdü.. severim umumiyetle...
HABİL is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-04-2007, 13:14   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

ulukaya kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
3 u de hak etti tebrikler...
ulukaya is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-05-2007, 22:26   #5 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ya numan ya geri don artık pıstlere..ortalık kımlere kalmıs.....

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-05-2007, 22:42   #6 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

serhad kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
anladıgım kadarıyla alan memnun satan memnun

canım abim
serhad is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları