Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , , ,

Yanıtla
Eski 13-04-2007, 17:52   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation Kenan İspanya Zaferİne Gİdİyor !!!

Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezona iki galibiyet ve bir podyum başarısıyla devam eden Kenan Sofuoğlu bu hafta sonu Valencia'da zafer için yarışacak.

70 puanla zirvede bulunan Türk pilot, şampiyonluk için iddialı rakipleri, Foret, Curtain, Parkes ve takım arkadaşı geçen yılın şampiyonu Charpentier'in açık ara önünde bulunuyor.

Kenan Sofuoğlu yarıştan önce Ten Kate takımının resmi sitesinde:

"Donington'da kazandığım için çok mutluyum ve şu anda şampiyonada iyi bir pozisyondayım. Valencia'da testler yapmıştık ve pek çok iyi zamana imza atmıştım. Orada kendimi iyi hissediyorum ve sürüş açısından da rahatım. Tabii ki hedefim podyumda bitirmek ve bunu başarmak için şansım var. Sadece yarışmaya bakıyorum ve takım arkadaşım dahil tüm sakatlık yaşayan pilotların geri gelip ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını diliyorum." dedi.

Ten Kate Honda takım menajeri Ronald ten Kate ise:

CBR600RR'yi geliştirme çalışmalarımız sürmesine rağmen Kenan çok iyi bir pozisyonda ve şampiyonada lider. Yarış yarış daha iyi oluyoruz ve pek çok yeni parçayı motosikletimize katarak yeni ayarlar deniyoruz. Bizim için Valencia'da önemli olan Sebastien Charpentier'in geri dönmesi. Sağlık ekibimiz ve kendisi geri dönebilmesi için çok çalıştı. Yarışa hazır olduğunu biliyoruz. Hazır olmasıyla ön sıralar için mücadele edecek ki ön sıraları fazlasıyla hak ediyor.

Sofuoğlu'nun yarışı Türkiye saati ile sabah 10:00-11:00 arasında koşulacak.

www.otomotorspor.com dan alıntıdır.

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları