Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: ,

Yanıtla
Eski 03-04-2007, 22:30   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Exclamation Rekortmen F4 R 312 !!!

Bu yeni yarış motosikletinin evrimi pek çok atılımın neticesinde gerçekleşmiş. Ortaya çıkan konseptin temelinde vazgeçilmezlik yatarken, hassas çalışmalar neticesinde bazı küçük modifikasyonlar ile en üst noktaya ulaşabilmek amaçlanmış.

Bugün ‘F4’ sahip olduğu geçmişi sembolize etmektedir. ‘R312’ ise motorsikletin son süratini ifade ediyor. F4 1000 R modeli ile MV Agusta geçen sezonun superstock üretim serisindebüyük bir başarıya imza attı. Diğer markalardan farklı olarak motosikletin motoruyla bir bütünlük arz eden dizaynı popülaritesini sürekli olarak arttırdı. Zarif görünümünün ve prestijli isminin yanı sıra saatte 312 kilometelik bir sürate ulaşmasıyla da bir rekora imza attı.

Kalın 50 mm’lik Marzocchi çatallar sayesinde inanılmaz güçlü bir motosikletin gereksinim duyacağı sürüş stabilitesi sağlanmaktadır. Çatallar 13 sıkıştırma ve 22 geri itme değerlerine sahip yüksek kalitede carbonitride malzemeden yapılmış. Mono blok ön amortisörler hızlanma esnasında oluşan gerilime karşın çift kat hidrolik kompresyon oluşturma değerine sahip olacak şekilde tasarlanmış. Bu kompresyon değeri yarışlarda yüksek süratlerde ve virajlı yol koşullarında düşük süratlerde en verimli darbe emiciliği sağlayacak şekilde oluşturulmuş. Mono blok amortisörlerin asıl önemli özelliği dışında sanki amortisör gergi yayı varmış gibi bir ön gerilim yüklenebilme özelliğine sahip olmasıdır. Motosiklet süper ince Y-spoke alüminyum jantların 190’lık lastikler ile bütünleşmesiyle ciroskopik bir özellik kazanmış. R312 modelindeki Brembo fren sistemi 320mm’lik ön fren diskleri ve P4/34 radial fren kaliperlerine sahip.

F4 1000 R 312, 12.400 devirde yaklaşık 177 HP güç üretmektedir. Euro 3 limit değerleri düşünüldüğünde elde edilen güç bir rekordur. Bu sonuç 4 silindirli MV motorunun silindir kapağı üzerindeki özel çalışmaların neticesinde elde edilmiştir. Yeni 30 mm’lik titanyum valfler güçlendirilmiş itici yaylar ve yeniden tasarlanmış yeni profil kam milleriyle birlikte eşsiz bir uyum içinde çalışmaktadır. Gaz kelebeği boğazı giriş çapı 46 mm’den 48 mm’ye çıkarılmıştır ve daha uzun giriş boruları kullanılmıştır. 8 HP’lik ilave bir güç üretimini sağlayan Magneti Marelli 5 SM Eprom Flash Memory CPU ( ECU ) sadece motordan güç çıkışını değil aynı zamanda motor freni sistemini de yönetmektedir. Motor fren sistemi bir solenoid valf kontrolünde çalışmakta olup, yavaşlama esnasında valfler kapalı konumda olmasına rağmen ikinci silindire güç sağlamaktadır.

R 312, motorun geometrik formunu ön plana çıkaran yenilikçi bir renk beyaz, stil ve zerafetin göstergesi siyah ve son olarak MV Agusta’nın klasik rengi olan kırmızı/gümüş renk seçenekleriyle motosiklet tutkunlarının beğenisine sunuluyor

www.motosikletim.net den alıntıdır.

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2007, 11:46   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ghost_rider kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Güzel makina...
Ama fiyatı çok yüksek...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2007, 14:00   #3 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
pahalı ama güzel makina...
fakat ben tercih etmem açıkçası bunu.
geçenlerde gittim bundan alıyodum bi tane. bi test drive yaptım. istanbul - edirne - istanbul - adapazarı-ankara-istanbul şeklinde bi rota belirledim test drive için.
istanbuldan tekeri koyduğum gibi edirnede soluğu alırım die hesap ederken , baktım tekirdağda teker indi aşşaa... haydaa dedim , morali bozmamaya çalıştım elimden geldiğince , bi teker daha koyarsın edirne. tekeri bozmadan orda bi ciğer tava yedim. ordan gazı bi koyarsın izmir. demek istediğim şu benim gibi sürekli tekteker heyecanı yaşamak isteyenlere uygun bi makina değil. izmire gidene kadar ön lastik nerden baksan 4 kere yere değdi ki bu benim için berbat bi performans.
benim önceki ducati 958 le izmirden tekeri koyar , adanada dürümü yer , erzurumda cağ kebabını paket yaptırır eve öyle gelirdim...

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2007, 14:07   #4 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
en pahalı motor en güzel motordur,
şu an seri üretim motorlar arasındaki en pahalı motorlardan biri,
ilerde bi reys alırsam agusta olacaktır...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2007, 14:08   #5 (permalink)
Moderator

Alıntı:
the tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
en pahalı motor en güzel motordur,
şu an seri üretim motorlar arasındaki en pahalı motorlardan biri,
ilerde bi reys alırsam agusta olacaktır...

yavaş ol hocam derim , pahalı motordur , ayna konusuna hiç girmiorum artık farkındaysan...

my bikez
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2007, 22:35   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

bestofwesd kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
cokmu pahalı acaba

Kalbimizdesin KİNG AĞAM
bestofwesd is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2007, 09:08   #7 (permalink)
Moderator

sana bana gelmez.......
en azından 15 tane 0km 250lik cinlun parası yapar bu alet tahminen...

my bikez
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2007, 10:05   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kaptaniderya kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
kaptaniderya kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Sağlam fiyatı var

F4-1000R 312 [Kırmızı-Beyaz] Fiyatı : 38372 € İndirimli : 31500 €

http://www.mvagusta.com.tr/fiyat.php
Eski 05-04-2007, 10:07   #9 (permalink)
Moderator

30000€ ya benimkini veririm isteyene...
1000km de henüz...

my bikez
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları