Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 13-09-2006, 09:47   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

erbayxp kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Mıcıra 'devlet' soruşturması

Son aylarda birçok ölümlü kazaya neden olmasına rağmen 'mıcırlı yollar'la ilgilenmeyen yetkililer, Diyarbakır Vali Yardımcısı kaza yapınca harekete geçti

FERİT ASLAN Diyarbakır DHA

Türkiye genelinde birçok ölümlü kazaya yol açmasına rağmen, yetkililerin çözüm üretmediği 'mıcırlı yollar', vali yardımcısının canını yakınca yetkililer harekete geçti.
Diyarbakır Vali Yardımcısı Serdar Polat'ın mıcır nedeniyle yaptığı trafik kazasından sonra Karayolları'nda görevli 3 mühendis hakkında "yeterli denetimi yapmadıkları" gerekçesiyle soruşturma başlatılmasına karar verildi.
Vali Yardımcısı Polat, 23 Temmuz tarihinde, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolundaki bakım çalışmaları sırasında yeterli güvenlik önlemi alınmadığı için kaza yaptı.
Serdar Polat, kazayı tespit tutanağıyla İl İdare Kurulu'na da taşıdı.

Soruşturma izni istendi
Diyarbakır Vali Yardımcısı Erol Özer tarafından hazırlanan raporda, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü'nde görevli mühendisler Reşit Öksözoğlu, İrfan Aksu ve Ruken Ecer'in, yol çalışmasını yapan firmayı yeterince kontrol etmemeleri nedeniyle yargılanmaları için soruşturma izni verilmesi istendi. Ayrıca yolu yapan firma hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulması, mühendislere idari ve cezai yaptırım uygulanması için kurumlarına yazı yazılması da talep edildi.

Mühendisler yargılanabilir
Rapor üzerine Vali Efkan Ala başkanlığında toplanan İl İdare Kurulu, Öksözoğlu, Aksu ve Ecer için soruşturma izni verdi. Mühendisler, gerek görülmesi halinde yargı önüne çıkacak.
Bu tür ihmallere çok sık rastlanması nedeniyle daha önce de Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü'ne, Diyarbakır Valiliği tarafından çeşitli uyarı yazıları gönderildiği belirtildi.

http://www.milliyet.com.tr/2006/09/1...l/axgun01.html

erbayxp is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2006, 10:08   #2 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
eşitliğin olmadığı bi ülkede bunlar normal şeyler...
milletvekili olsan bakan olsan vali olsan hakkın aranır, ama vatandaş ol - karayolunun ortasında mağara olsun - oraya düş öl kimsenin umru olmaz....

insan insanlığından dolayı değil - üstündeki kürkün değerinden dolayı insan yerine koyuldukça - biz cidden adam olmayız... nasreddin hoca gibi , ye kürküm ye.....

böyle bi memleket işte burası....

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2006, 10:31   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

nunu kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
nunu kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
e işte sorun burda mert sadece şikayet ediyoruz ama bunu değiştirmek için hiç bir şey yapmıyoruz sadece şikayet.aman ben tekbaşıma ne yapacamlarla bu ülke bu hale geldi.hakkımızı söke söke almayı onu aramayı bi türlü öğrenemedik malesef.okumayan bir toplum yarattık bu yüzden cahilliğimizden bişi yapamıyoruz .
bunlar şahsına değil mert sakın yanlış anlama genel yapı olarak yazdım.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2006, 10:37   #4 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

bizi yönetenleride kendi oylarımızla başımıza getirioruz... bile bile lades dioruz.... istatistik diye bişi var buna inanmıyoruz-gözardı edioruz, tarihin tekerrürden ibaret olduğunu bilsek-yaşamamıza gerek kalmayacak bunları...
çünkü bugüne kadar bu zihniyete(siyasi görüş demiyorum) sahip hangi parti iktidara gelmişte , memleket gün yüzü görmüş ?
yarın iktidar değişsin - olacaklar yine aynıdır , yalandan bi iki aksiyon - gözboyama , soora halka eziyete devam....

kendimiz edip kendimiz buluyoruz, önce enayi olmaktan vazgeçmemiz lazım....

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2006, 10:39   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

astrakan kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
izmit tede yol kenarlarını yeşillendirecez diye sürekli fıskıyeler çalışıyor, yollar sürekli ISLAK... vatandaşın gözünü çimenle boyayacaz diye birimizin canını yakacaklar ama ne zaman
astrakan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2006, 13:26   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

köpük kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
köpük kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
güneşlide çalışıyorum arkadaşlar ve yaklaşık 2-3 ay önce yol çalışması vardı.yol çalışması bitti bitmesine ama yollar berbat çukur halinde bıraktılar.mıcırlar çukurlar ve bunların sonucunda doğan istenmeyen kazalar.ne kadar şikayetçi olursak olalım bir kulaklarından gelip bir kulaklarından çıkacak bunların önemli yada sözü nazı geçen insanlar olmadığımız için.umursamayacaklar.bence ilk öncelikle şikayetimizi ileteceğimiz ve bizimle ilgilenecek insanların düşüncelerini bakış açılarını değiştirmeleri gerekir.
bu arada astrakan izmitli misin hemşerimiyiz yoksa

polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no :3 elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...
köpük is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2006, 15:55   #7 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

astrakan kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
evet izmitliyim.
astrakan is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2006, 15:59   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

vmax kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
vmax kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
3 tane mühendise yıkmışlar olayı süperrr
vmax is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2006, 16:10   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

sabahta beşiktaş girişindeki (anadolu yakasından gelince) viyadükleri boyayan boyacılar yola boya dökmüşlerdi patır patır.sıkışan trafiği fırsat bilip, ''böyle mi boya yapılır, direklerimi boyuyorsunuz yolu mu'' dedim.
Adam bana ne dese beğenirsiniz?
''ben boyacı değilim arkadaş.Eniştem boyacı.O bugün rahatsız ben geldim işe''
Bende en derin saygılarımı, buram buram anadolu motifleriyle dokunmuş küfür eşliğinde kendisine sunarak,hızlı bi şekilde mekandan uzaklaştım...
Potenza is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2006, 17:20   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Caesar kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Potenza tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
''ben boyacı değilim arkadaş.Eniştem boyacı.O bugün rahatsız ben geldim işe''
diicek hiç bi şey bulamıorum
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları