Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , , ,

Yanıtla
Eski 15-08-2006, 13:09   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Morpheus kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Morpheus kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Teorik Motosiklet Sürüş Eğitimi

.
.
.
.
.
.
.

Bursabüyükşehir Belediyesi Yerelgündem21 Bünyesinde Motosikletli Çalışma Grubu kuruldu.Enduro Türkiye Motosiklet Grubu olarak bu oluşuma sonuna kadar destek vermekteyiz.Bu oluşuma Bursadaki tüm motosiklete gönül vermiş Kulüp ve Sivil Motosiklet Gruplarının zaman içerisinde vereceği destek ile ciddi anlamda etkili bir motosiklet sürüş bilinci ve bilgilendirilmesinin sağlanacağını ummaktayız. .

YERELGÜNDEM21 MOTOSİKLETLİ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULDU

Bursa'da motosiklete gönül vermiş kişilerin oluşturduğu, zamanla yeni üyelerin katılımıyla büyüyerek gelişmesi amaçlanan, motosiklet severlerin birbirleriyle tanışabileceği ve bilgilerini kamuoyu ile paylaşabileceği bir çalışma grubudur. Başlangıçta en temel görevi ‘’Motosiklet Bilinci’’nin geliştirilmesi ile trafikte can kaybının önlenmesi amaçlanmaktadır.

Bilinçli Motosiklet Kullanımı İçin Yeni Bir Başlangıç

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 çatısı altında kurulan Motosikletli Çalışma Grubu bilinçli motosiklet kullanımı için kolları sıvadı.

Türkiye'de 2006 yılı içerisinde motosiklet kullanımının katlanarak artması beraberinde yeni oluşumlara ve sorumluluklara sahne olmaktadır. Trafiğe yoğun bir şekilde giren yeni motosiklet kullanıcıları, bilinçsiz kullanım neticesinde ölümlere ve yaralanmalara varan motosiklet kazalarının artmasına neden olmuştur.

Sürücülerin bu kazaları ;

1) Motosiklet hakkında yeterli bilgiye sahip olmaması

2) Sürücünün güvenliği için koruyucu aparatlarını kullanmaması,

3) Trafik kural ve kanunlarına uygun sürüş yapmaması,

4) Yol şartları’nın uygunsuzluğu ,

gibi sebeplerden dolayı, riskli kullanım ile mal ve canlarına zarar vermektedirler.

Motosikletli Çalışma Grubu bilinçli motosiklet kullanımını aşılamak için;

1) Motosiklet kullanım teknikleri

2) Güvenli sürüş teknikleri

3) Sürücülerin korunma yöntemleri

4) Trafik kuralları ve yönetmeliklerine uygun kullanım

5) Motosiklet satıcılarının eğitimi ,

6) Kamuoyunda oluşmuş olan kötü motosiklet imajının, örnek motosiklet sürücüleri ile ortadan kaldırılmasını sağlamak,

hakkında motosiklet kullanıcılarını bilinçlendirme amaçlı çalışmalara başlamıştır.

Tüm motosiklet kullanıcıları, eğitimsiz ve bilinçsiz kullanıcıların oluşturdukları tablodan rahatsız olmaktadır. Bu tablonun ortaya çıkması ve halkımızın motosikletlere olan bakış açısının bu kullanıcılar tarafından kötü bir izlenim oluşturmasını engellemek için kurulan Motosikletli Çalışma Grubu, küçük bir kitle de olsa, büyüyen bu sektörde yeni kullanıcılara bilinç aşılamak ve motosiklet kullanımının ayrıcalığının aynı zamanda bazı sorumluluklar getirdiğini insanların görmesini sağlaması amacındadır. Ayrıca bu grup zamanla katılımın artmasıyla Bursa'nın kültürel ve sosyal değerlerine sahip çıkmak adına da çalışmalar yapacaktır.

Bu mesaj en son " 15-08-2006 " tarihinde saat 20:03 itibariyle Biscuit tarafından düzenlenmiştir....
Morpheus is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-08-2006, 13:35   #2 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

hakan02 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Aslında Güneydoğu ve Doğuanadolu Bölgesinde bulunan illerin daha çok eğitime ihtiyacı var adamlar kask bile kullanmıyorlar. Ehliyeti sorarsanız binde bir bula bilirsiniz.Fedarasyonla anlaşarak il il gezip bütün yurtta seminer düzenlemeleri daha doğru olur bence.

Bu mesaj en son " 15-08-2006 " tarihinde saat 13:40 itibariyle hakan02 tarafından düzenlenmiştir....
hakan02 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-08-2006, 14:19   #3 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
16 plakalı arkadaşlarımızın bu eğitime katılacaklarını umuyorum.....

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-08-2006, 14:22   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Morpheus kullanıcısının avatarı

Morpheus kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
hakan02 tafarından gönderildi
Aslında Güneydoğu ve Doğuanadolu Bölgesinde bulunan illerin daha çok eğitime ihtiyacı var adamlar kask bile kullanmıyorlar. Ehliyeti sorarsanız binde bir bula bilirsiniz.Fedarasyonla anlaşarak il il gezip bütün yurtta seminer düzenlemeleri daha doğru olur bence.
Hakan bence trakyadan başlayıp güneydoğuya kadar... inan burada da çok fazla var kask takmayan arkadaşımız...
Eski 15-08-2006, 14:45   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kaptaniderya kullanıcısının avatarı

kaptaniderya kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Güzel bir çalışma , arkadaşları tebrik ederim , umarım geniş katılım ile sonuçlanır , hoş Juwel ( hüseyin ) kardeşimizin dediği gibi bir kişi bile katılıp bilinçlendirilse bir kazanımdır ,

selamlar
Eski 16-08-2006, 01:12   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WindRider kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
WindRider kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
müsait olursam katılmak isterim ama
yalova da şenlik var büyük ihtimal orda olacam
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-2006, 10:42   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

zagor kullanıcısının avatarı

arkadaşlar teorik eğitim önemli ama imkanı olan pratik eğitim de almalı.
2 günlük hondanın güvenli sürüş 2 eğitimine katıldım.
doğru diye bildiğim yanlışlarımı düzeltme imkanı buldum.
araba kullanmaktan dolayı edindiğim bazı reflekslerin motosiklette geçerli olmadığını öğrendim.
motosiklet ile ilgili yararlı olacağına inandığınız her eğitime katılmanızı tavsiye ederim.

yerel gündem21 veya motosiklet ile ilgili klüplerin istanbulda da bu tür çalışmalar yapmalarının yararlı olacağına inanıyorum.
motosiklet dışındaki insanlar kadar motosiklet kullanıcılarının da bilinçlendirilmesi gerekiyor.

Bu mesaj en son " 16-08-2006 " tarihinde saat 10:45 itibariyle zagor tarafından düzenlenmiştir....
zagor is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-2006, 11:22   #8 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

bursalı motorcu arkadaşlarımızdan nedense geyik topiclerine olan ilgisini bu topicte göremedim....
neden katılmıyorlar acaba bu eğitime ?
sanane cevabı geleceği ihtimalini gözönüne alarak , ben sööleyeyim bari baştan....
''banane.....''

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-2006, 15:14   #9 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

transalpp_fatih kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
transalpp_fatih kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
hakan02 tafarından gönderildi
sevgili hakan, ben istanbulda bir elin parmaklarından az kişi gördüm kasklı dolaşan

bu programı düşünüp planlayan ve organize eden arkadaşlara ve kardeş www.enduroturkiye.com 'a sonsuz ve içten teşekkür ederim..

Bu mesaj en son " 16-08-2006 " tarihinde saat 15:16 itibariyle transalpp_fatih tarafından düzenlenmiştir....
transalpp_fatih is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2006, 03:27   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

by_arge kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
by_arge kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
mertmertmert tafarından gönderildi
bursalı motorcu arkadaşlarımızdan nedense geyik topiclerine olan ilgisini bu topicte göremedim....
neden katılmıyorlar acaba bu eğitime ?
sanane cevabı geleceği ihtimalini gözönüne alarak , ben sööleyeyim bari baştan....
''banane.....''
YEREL GÜNDEM 21 MOTOSİKLETLİ ÇALIŞMA GRUBU

GÜNÜMÜZ DÜNYASIN DA EN ÖNEMLİ ŞEY : ZAMANDIR

BİR KAÇ GÖNÜLLÜ BİR ARAYA GELMİŞ VE YAŞADIKLARI TOPLUMA KARŞI SORUMLULUK HİSSETMİŞLER VE TÜM KİŞSEL ÇIKARLARINI BİR KENARA BIRAKARAK MOTOSİKLET İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR.EVET İŞE EĞİTİMLE BAŞLAMIŞLAR .ÜCRETSİZ BİR; TEORİK MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ

BU DELİ ARKADAŞLARA !!!!( TERSTEKERE GÖRE) BEN BAŞARILAR DİLİYORUM.NEDENMİ ONLAR EN ÖNEMLİ VE GERİYE KOYULMASI İMKANSIZ KAYNAKLARINI BU İŞ İÇİN HARCIYORLAR, ZAMANLARINI

BU EĞİTİM ORGANİZASYONU SADECE BİR KİŞİNİN ÇABASI DEĞİL, BİR ÇOK GİZLİ KAHRAMANIN DESTEĞİ İLE OLUYOR.İKİ TEKERE GÖNÜL VERMİŞ İNSANLAR OLARAK BU İNSANLARA DESTEK OLMAK VEYA OLMAMAK SİZİN ELİNİZDE , SİZDE O ÇATI ALTIN DA HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA GÖNÜLLÜ OLARAK KATILABİLİRSİNİZ.YEREL GÜNDEM 21 TAMAMEN BİR GÖNÜLLÜ ÇALIŞMA ALANIDIR.ORALARI SİYASİ OLARAK GÖRMEK YANLIŞTIR,ÇÜNKÜ SİZ ORDA ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURUR ÇALIŞIRSINIZ AMA SİYASİ SEÇİMLERLE DEĞİŞMEZSİNİZ.

BU ARKADAŞLARIN YAPTIKLARINI ANLAYAMAYAN VE ALGILAMAKTA ZORLUK ÇEKENLERE DE YARDIMCI OLMAK LAZIM !! NASILMI ; ONLARA HAYATLARIN DA KARŞILIKSIZ SEVMEK NE DEMEK DİYE SORMAK LAZIM !!

BU ADAMLAR MOTOSİKLET SATMIYOR , BU ADAMLAR MOTOSİKLET EĞİTİMİNİ PARAYLA VERMİYOR, BU ADAMLAR KASK SATMIYOR, KIYAFET SATMIYOR ,BU ADAMLAR ÜCRETSİZ BİR EĞİTİM İÇİN CEPLERİNDEN PARA , ZAMAN VE NUFUS KULLANIYORLAR TABİKİ GÜNÜMÜZ TÜRKİYESİNDE BUNU ANLAMAK İÇİN ÖNCE BAZI DEĞERLERE SAHİP OLMAK LAZIM !!! SAHİPMİYİZ ? EVET SAHİBİZ VE BU GİZLİ KAHRAMANLARI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.

MOTOSİKLET ÜSTÜNDE DURABİLMEK İÇİN DESTEĞE İHTİYAÇ VARDIR. BU DESTEK EĞİTİM , BİLİNÇ VE DOSTLUKTUR.

İNŞALLAH DELİLERİN ( TERSTEKER E GÖRE ) SAYISI ARTAR DA .GAZETELERDE MOTOSİKLET KAZALARIN DA ÖLEN İNSANLARIN ARKASINDAN '' iki serseri gebermiş banane '' DİYENLERİN SAYISIN DA AZALMA OLUR.

SAYGILAR ,
DÜZ TEKER

(KASKIMIZ TAKILI ,FARIMIZ AÇIK ,YOLUMUZ UZUUUUUUUUUUN OLSUN )

''ŞEHİT OLMAYA EVET , MOTOSİKLET KAZASINA HAYIR www.enduroturkiye.com

Bu mesaj en son " 17-08-2006 " tarihinde saat 03:56 itibariyle by_arge tarafından düzenlenmiştir....
by_arge is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları