Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 12-08-2006, 12:18   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Eski Şampiyona Ceza...

Beş kez dünya şampiyonu olan motosikletçi Mick Doohan Sidney’de bir gece kulübünde karıştığı olay yüzünden para cezasına çarptırıldı..
41 yaşındaki Avustralyalı eski şampiyon Doohan çıktığı yerel mahkemede suçlu bulundu ve 2500 Avustralya Doları tazminat ödemeye mahkum edildi. Mick Doohan Cumartesi gecesi bir kulüpte karıştığı olay ve attığı kafa yüzünden mahkemeye çıkmıştı.

Doohan’ın avukatı John Reeves; “olaya karışan ve mağdur olan herkesten özür dileriz” dedi. Müvekkilinin davranışını “Tamamen mantık dışı” olarak tanımlayan Reeves, mahkemenin kararına saygılarının olduğunu belirtti.

Doohan 1999 yılında emekli olmadan önce, 1994 ve 1998 yılları arasında 500cc. Dünya şampiyonluğunu peş peşe beş yıl kazanmıştı.

ajansspor.com dan alıntıdır.

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009

Bu mesaj en son " 12-08-2006 " tarihinde saat 12:21 itibariyle Biscuit tarafından düzenlenmiştir....
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2006, 12:21   #2 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
adamı yarısta gectılerse adamda dayanamayıp kafayı koymustur ben sampıyonum hesaaabı

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2006, 12:33   #3 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

filozof kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
filozof kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to filozof
[quote=Biscuit

Doohan’ın avukatı John Reeves; “olaya karışan ve mağdur olan herkesten özür dileriz” dedi. Müvekkilinin davranışını “Tamamen mantık dışı” olarak tanımlayan Reeves, mahkemenin kararına saygılarının olduğunu belirtti.
ajansspor.com dan alıntıdır.[/QUOTE]
örnek olsun.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2006, 13:10   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

RedLine_ST200 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
RedLine_ST200 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
böyle sıradışı adamlardan , sıradan hareketler beklememek lasım , ben 5 kere dünya şampiyonu olucam , Kralını tanımam beaa , beni yargılayan hakime bile kafa atarım
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2006, 10:38   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ChatnoiR kullanıcısının avatarı

bu motorcuların hepsi serseri zaten, zincirli falan

polemiğe girmiyoruz dövüyoruz... deliler no :2 elimizde zincirler popomuzda deri pantolon hayatta kask takmayız herkesi döveriz döverkende polemiğe girmeyiz. yolda yürüyen yayalara zincirle vururuz neden mi çünkü hem saygısız hemde deliyiz...
ChatnoiR is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2006, 11:13   #6 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
evvel zamanda serseri olarak cruiser / chopper cılar görülürmüş yurdumuzda... hells angels türkiye amerikadan alıntı serserilik mantığı...

daha sooraları ; saolsun emrah abimizin filmleri vasıtasıyla elinde zincirli / zengin çocuğu / racingçi delikanlılar , serseri olarak nitelendirildi...

artık yurdum serserisi görüntüsü küçük çin malı scooterlara yüklendi.... kapkaççılık falan scooterla kolay olduğundan....

oysa serserilik - zibidilik - itlik - köpeklik vb , motorla alakalı değil , insanın içinde olan bi olgudur benim kişisel kanaatim.....
motorun markası - modeli - tarzı ile hiç alakası yoktur , tamamiyle kişinin ruhsal dengesiyle alakalıdır...

Alıntı:
ChatnoiR tafarından gönderildi
bu motorcuların hepsi serseri zaten, zincirli falan

my bikez
Şu an mertmertmert kişi online.  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2006, 12:06   #7 (permalink)
earthquick
Guest

avustralya da sydney de 3 yıl yaşadım..
konu ceza veya toplum kuralları oldu mu..
dayılar mayılar vız gelir..
yersın cezayı,o kadar...
iyi be..
herkes atsın kafayı istediine o zaman..
valla akşam barda,clupte 40 değişik millet eğlenirsin kimse birbirine bulaşmaz .
bız burda bi mıllet eğleniriz,40 kavga çıkar..
al bakalım 2 bilinmeyenli denklem,
havuz problemi..
düşün taşın yoktur işin hesaaabı....

slm/saygı

Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları