Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , , , , ,

Yanıtla
Eski 05-05-2006, 22:44   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

.dOuK@n. kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
.dOuK@n. kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla .dOuK@n. kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla .dOuK@n. kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to .dOuK@n.
Aprilia RS 125 En iyi dizany ödülünü kazandı

Yenilenen Aprilia RS 125 , 120 profesyonel motosiklet tasarımcısının oyları ile küçük sınıfta en iyi tasarım ödülüne layık görüldü.

Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-05-2006, 18:45   #2 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

Giriş: May 2006
Unhappy

herkese selam sayın arkadaşlar aprilia rs 125lik motorun bursada bir satış noktası varmı? bilen varmı? fiyatı nekadar acaba? çok düzgün bir dizaynı var hasta oldum doğrusu fiyatı eğer uygun olursa almayı düşünüyorum!... Bu arada sizlerle pek yazışamıyoruz lütfen yanlış anlaşılmasın bu günlerde işten güçten başımı kaldıramıyorum bunun için herkesten özürdiliyorum!... elimden geldiği kadarıyla gezilere katılmaya çalışıyorum tam bir ay pazar günleri tatilimde mesaiim var gezilere gelemiycem için üzülüyorum gemlik gurubunla geçen pazar mudanya tirilye ye gittik bu benim ilk gezim oıldu ve çok güzel geçti çok eğlendim herkese tavsiye ederim çok güzel bir ortam kurduk hakikatten gezilecek ve görülecek yerler var herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim amaaaa sakın olaki ehliyetsiz yola çıkmayın salı gunu polis yakalayıp ehliyet istedi olmayınca insanın sesi kesiliyoo sıkılıyo motorunu düşünüp duruyorsun ya bağlanırsa ?... o gün anladımki herhangi bi motorunu almadan önce ehliyetini almak sonrada motorunu almak olduğunu çok iyi anladım inanırmısınız o günden sonra motora bile binmek istemiyor canım ehliyeti alınca rahaht rahat gezmek özgürlüğün tadına doyasıya varmak ve trafik polisinin önünden rahat bir şekilde heyecan yapmadan canınızı sıkmadan gelip geçebilirsiniz!... (BEN ÖNCELİKLE EHLİYET DİYORUM) KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN HERKESE İYİ AKŞAMLAR görüşmek dileğiyle
badiguart is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-05-2006, 21:00   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Predator kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Predator kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
resimlerdeki Rs daha gelmedi bildiğim kadarıyla.gelirsede heralde 7 den aşağı olmaz o makine.
Eski 26-05-2006, 21:33   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

JokerisWild kullanıcısının avatarı

JokerisWild kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
gecen hafta sordum 4600£ demıstı yanlıs hatırlamıyorsam
JokerisWild is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2006, 00:56   #5 (permalink)
Super Moderator

conqueror kullanıcısının avatarı

Ben nedensen R6 ya benzettim bu aleti.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2006, 12:37   #6 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
R6 ile kıyaslamation

RS125

R6

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2006, 13:32   #7 (permalink)
bilovi
Guest

arkadaşlar bu aletin liste fiyatı motomax'da 5.925 € olarak görünüyo ,

bu konudaki benim tek yorumum yuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh olur başkada bişey olmaz....

Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları