Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 08-09-2009, 16:56   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Kenan Sofuoğlu Honda'da kaldı

Kenan Sofuoğlu Honda'da kaldı

Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 2010 sezonu için de Honda takımıyla anlaşma sağladı.
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezona yönelik
planlamalar yaptığını söyledi.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda şu an ilk sırada bulunan Yamaha takımının transfer
teklifinde bulunduğunu dile getiren Sofuoğlu, ''Yamaha 2010 sezonu için beni istedi. Ben de
Nürburgring Pisti'ndeki yarışma sonrası Honda takımıyla görüştüm. Zaten Honda ile
sözleşmem vardı. Ancak iki taraflı opsiyonlarımız bulunuyor. Honda da beni bırakmak
istemedi. Bu nedenle yeniden Honda ile anlaşma sağladım. 2010 yılında da Honda
takımında yarışacağım. Zaten motorda da pozisyonlar oluştu. Şu an güzel bir performans
var'' dedi.

-ALMANYA YARIŞI-

Almanya'nın Nürburgring Pisti'nde hafta sonu koşulan sezonun 11. ayağında kötü bir yarış
çıkardığını belirten Sofuoğlu, motosikletin düştüğünü, ayaklığın da kırıldığını anlattı.

Motor bölümündeki iyileştirmenin hissedildiğini ve daha önce yaşanan sorunların ise bu kez
tekrarlamadığını belirten Sofuoğlu, şöyle konuştu:

''Yarış benim için iyi geçmedi. Bu sporda doğal olarak düşme olabiliyor. Bunlar olağan
şeyler. Ancak, ayaklık kırıldı. Bir süre böyle kullandım ve tamamen kopunca yarışı bırakmak
zorunda kaldım. Sezon içinde sorun yaşadığım motor bölümünde ise iyileştirme çalışmaları
yapıldı. Bu beni mutlu ediyor. Yarış sırasında motorda sorun yaşamadım. İstediğim
performansı veriyor. Ama ne yazık ki bu yarışmayı tamamlayamadığım için puan da
alamadım. Bu benim için bir kayıp oldu.''

Sezonun bitimine 3 yarış kaldığına dikkati çeken Sofuoğlu, ''Yarışmayı tamamlayamadığım
için puansız kapattım ve 128 puanla genel klasmanda 4. sıraya geriledim. Şu an 3. sıradaki
sporcuyla aramızda 8 puanlık bir fark var. 25 puan alınabilen bir yarışmada bu farkı
kapatabilirim. Motordaki iyileşmeyi de dikkate aldığımda sezonu 3. sırada
tamamlayabilirim'' diye konuştu.

kaynak: sporx
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları