Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 17-07-2009, 02:02   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Motorsiklet aldım, zaman kaybından kurtuldum!

Üç motorsiklet sahibi olan ünlü rockçı Hayko Cepkin, "Motosiklet kullanmak beni
özgürleştirdi" diyor
Türk müzik endüstrisinin en özgün ve en renkli isimlerinden biri olan Hayko Cepkin,
motosiklet tutkusunu ve bu tutkunun doğuşunu Otohaber dergisinden Eray Özgür'e anlattı.

- Rock müzik yapmamın da etkisiyle insanlarda genelde chopper (ön çatalı uzun, yere yakın
Amerikan tarzı motosiklet türü) kullanır fikri oluşsa da ben dijital bir insanım. Teknolojik
oyuncakları çok seviyorum ve bunu motosikletlerime de yansıtıyorum.

İNADINA SÜRECEĞİM

-Benim üç motosikletim var. İki Gilera Nexus 500 ve bir adet de Derbi GP1 250. Demin de
söylediğim gibi teknolojik, dijital tarzda araçlar tarzımı daha çok yansıtıyor.

-Yaklaşık üç yıl kadar önce Kurtuluş'tan Taksim'e gitmek için taksiye binip, en fazla 10
dakika süren yolu bir saatte alınca, "Artık tamam, vakit geldi" dedim.

-Otomobilleri hâlâ çok seviyorum. Ama İstanbul, trafik çilesi yaşatan bir şehir olmaya inat
ettikçe, ben de motosiklet inadımı sürdüreceğim.

-Motosiklet sayesinde her şeyden önce inanılmaz bir zaman kaybından kurtuldum.
Motosikletten önce randevularıma yetişemez olmuştum. Şimdi böyle bir derdim kalmadı.
Motosikletle kendime ve müziğime de daha fazla zaman ayırma şansım oldu. Her şey bir
yana motosiklet kullanmak beni inanılmaz özgürleştirdi. Eskiden otomobil kullanırken trafik
de sıkışık olunca fazlasıyla dikkat çekiyordum. Bu da insanı bunaltabiliyor. Motosiklette kaskı
takınca herkes aynı oluyor. Tanınmadan, kafama göre gezebilmek, bunun keyfi ve yaşattığı
hissi parayla satın almak imkansız.

MAKAS ATMAYIN!

-Üç yıldır motosiklet kullanıyorum ve motosiklette tecrübe otomobile göre çok daha önemli.
Bu yüzden adım adım ilerledim. Aslında motosikletle olan ilişkimi ilk iki albümümüm
isimlerine benzetebiliriz. 'Sakin Olmam Lazım' dedim ve scooter'larla başladım, şimdi
'Tanışma Bitti' ve yavaş yavaş seviyeyi yükseltme zamanı. Bir racing ve bir enduro
düşünüyorum.

-Buradan şunu söylemek isterim; motosiklet kullanırken, kaskınızı ıvırınızı zıvırınızı takın ve
makas filan atmayın! Otomobil kullanırken de motosikletlere dikkat edin de, gül gibi geçinip
gidelim!

BEŞ DAKİKALIK MESAFE İÇİN BİLE KASKIMI TAKARIM!

Motosikletle beş dakikalık bir mesafeye gitsem bile bırak kaskı, dizlik, dirseklik ve koruma
giymeden asla çıkmam! İnsanlar motosiklet kullanırken kendilerini korumuyor. Oysa
kasklarını, özel çizmelerini, korumalarını taksalar hem hayatlarını garantiye alacak, hem
motosikletle bütünleşip daha güzel görünecek.

kaynak: sabah

editörün yorumu: hayko abimiz akıllı kaliteli asil bi şahsiyettir, kendisini severek dinniyoruz...
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-07-2009, 08:49   #2 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
aynı kanaatteyim kendisiylen. banada çok zaman kazandırıyor makinam. asla pişman değilim motor kullandığım için...

Alıntı:
editörün yorumu: hayko abimiz akıllı kaliteli asil bi şahsiyettir, kendisini severek dinniyoruz...
hee çok biliyorsun güzel kardeşim...

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-07-2009, 03:09   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

rockydrummer kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
hayko cepkin forever!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-07-2009, 09:47   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

s.pehlivan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Mert haykonun fotoya ilk bakınca sana benzettim
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-07-2009, 16:50   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

handeebru kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Çok güzel ve eğitici bir paylaşım...Koruma ekipmanları daima olucak...Sakin olunacak...Ve kimse yarış pistindeyim zannetmeyecek...Karşılıklı saygı ile yolları paylaşıcaz...Ve görünmediğimizi bilicez kendimizi görünür kılabilmek için korna...sinyal...yol konumlama...Kibar bir şeklide .. bizde trafikte varız diyeceğiz..
Bizlerin bir farklılığı bir özelliği..olmalı...Gıpte yaratmalıyız...Bizler nekadar çok yollarda olursak...Bizler için farkındalık okadar çok olucak..Ve bir gün motor kullanmayan kalmıyacak..

handeebru

34 J 7737

handeebru is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2009, 09:28   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Kont kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
bu arkadasın sanatcı kişiliğini sevmem ama
taktir edilesi sekilde motosikleti bilinçli kullanıp full koruma gezdigi için tebrikler...

^^KALBIMIZDESIN ^^
Kont is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-08-2009, 23:55   #7 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
handeebru tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok güzel ve eğitici bir paylaşım...Koruma ekipmanları daima olucak...Sakin olunacak...Ve kimse yarış pistindeyim zannetmeyecek...Karşılıklı saygı ile yolları paylaşıcaz...Ve görünmediğimizi bilicez kendimizi görünür kılabilmek için korna...sinyal...yol konumlama...Kibar bir şeklide .. bizde trafikte varız diyeceğiz..
Bizlerin bir farklılığı bir özelliği..olmalı...Gıpte yaratmalıyız...Bizler nekadar çok yollarda olursak...Bizler için farkındalık okadar çok olucak..Ve bir gün motor kullanmayan kalmıyacak..
katılıyorum + bılmemkac

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları