Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 26-06-2009, 03:10   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Polislere 1.700 cc'lik Harley-Davidson motosiklet ler

Harley-Davidson'un Türkiye distribütörü Efsane Motor, Trafik Vakfı aracılığıyla Harley-
Davidson Polis modellerini İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne armağan etti.

İstanbul polisi Harley-Davidson motosikletleri kullanacak. Harley-Davidson'un Türkiye
distribütörü Efsane Motor, Trafik Vakfı aracılığıyla Harley-Davidson Polis modellerini
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne armağan etti. Şimdilik 2 Harley-Davidson kullanıma
sunulurken, bu sayının artırılması için görüşmelerin sürdürüldüğü belirtildi.

Harley-Davidson Türkiye'den yapılan açıklamada, 100 yılı aşkın süredir sadece polis
teşkilatları için özel olarak üretilen Harley-Davidson Polis motosikletlerinin, performans,
caydırıcılık, sağlamlık ve imaj olarak hizmet verdikleri teşkilatlara önemli değer kazandırdığı
kaydedildi.

Sivillere satışı yapılmayan, polis teşkilatlarının kullanım şekli ve ihtiyaçlarına göre özel
tasarlanan motosikletlerin, 1700 cc'lik motorları, güçlendirilmiş şasileri, yüksek manevra
kabiliyetleri, bağımsız akıllı ABS sistemleri ve motosiklet üzerine takılan ikaz lambasından
radara, ilk yardım müdahale kitinden telsizine kadar aksesuvarı ile gerek koruma ve eskort
gerekse trafik ve otoban polisleri için önemli avantajlar sunduğu ifade edildi.

kaynak: ekoayrıntı

the:
temsili resim için tıkla
buda başka bir kaynaktan daha değişik bi yorum

Bu mesaj en son " 26-06-2009 " tarihinde saat 03:24 itibariyle the tarafından düzenlenmiştir....
the is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2009, 09:16   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ben alana kadar polislere verdiler bile.neyse hayırlı olsun diyorum

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR
mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2009, 10:46   #3 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
maşallah maşaallah kaç basıokı bu harleyler?
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2009, 15:01   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

he_devil kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
polise verilirmi o makinalar ne anlasınlar onlar harleyden ne günlere kaldık yaaa

Bu mesaj en son " 26-06-2009 " tarihinde saat 15:43 itibariyle mertmertmert tarafından düzenlenmiştir....
he_devil is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2009, 16:44   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Shinkage kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Shinkage kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Öyle deme ya motorcu polisler kafa oluyo ) Yanımdan geçerken kornaya basanları bile var eheh
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2009, 17:18   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Giriş: Dec 2005
Yazık olmuş,kimse de kusura bakmasın.Polisin neyine harley?
Fazer a bişey demedik,bmw ye çok şey dedik,bi ara varadero dağıttılar hadi neyse
bence onlara transalp,v-strom,tdm gibi makineler verilmeli
Yakında R1,Gsxr1000 gibi makineler verilirse de hiç şaşırmam..
Ayranımız yok içmeye....
Potenza is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2009, 17:26   #7 (permalink)
MV Teknik & Test Team

tippex kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
tippex kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
arkadaslar o motorlar vip nakliyesınde eskortluk yapıcak yanı dewlet baskanı vslerın makam araclarına eslık edıcekler dıger dewlet adamlarının onunde turkıyenın prestıjı acısından cok faydalı (sankı bızım ne durumda oldugumuzu bılmıolarda ) neyse velasıl kerım faydalı olması temennısı ıle

--can kuslar ocaktan berıdır gemılerdeyım ınternet var ama yogunluk gıremıyorum ulasmak ısteyen olursa cepten (uluslararası sularda acmam)--hepınızı cooook ozledım
tippex is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2009, 18:27   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

cenkmenderes kullanıcısının avatarı

Anlayamadığım, polislerin neyine Harley denmesi ? Niye polislerin neyine oluyor ? Onlar senden benden daha alt tabaka birileri mi ? Sen binmeye layıksın da, polis layık değil mi ? Sen kıçını gezdirmek için harley'e R1'e binebiliyorsun da, polis senin kıçını korumak, trafik düzeninin sağlamak için harley'e binince mi batıyor sana ? Nedir çekemediğin ki anlamış değilim ??

Every soul has a price, name yours ?
cenkmenderes is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-06-2009, 00:51   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
cenkmenderes tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Anlayamadığım, polislerin neyine Harley denmesi ? Niye polislerin neyine oluyor ? Onlar senden benden daha alt tabaka birileri mi ? Sen binmeye layıksın da, polis layık değil mi ? Sen kıçını gezdirmek için harley'e R1'e binebiliyorsun da, polis senin kıçını korumak, trafik düzeninin sağlamak için harley'e binince mi batıyor sana ? Nedir çekemediğin ki anlamış değilim ??
şimdi Cenkcim öyle kıçlı mıçlı konuşma bence,
Kimse kimseden alt tabaka üst tabaka da değildir ayrıca..
Ben istediğime binerim,eğer uğrunda eziyet ve sıkıntı çekiyorsam.Ve eğer benim 3 kuruş maaşımla verdiğim bi aracı kullanıosan ona da adam gibi bineceksin,görevini de adam gibi yapacaksın.Çünkü ben o uğrunda eziyet çekerek alınterimle işimi savsaklamadan zor bela o motora biniyorsam,o da aynısını yapacak!!!OK?

ama haklısın,polis o kadar iyi trafiği düzenliyor,o kadar beni korumak için çalışıyor ki,hatta istanbul da o herkes o kadar çok kurallara saygılı ve polisi seviyor ki,doğru onlara uzay gemisi alsak az gelir...Garibana gelince sonuna kadar cezayı dayasınlar,siyah abilere dokunmasınlar,kaza olunca ayak sürüye sürüye gelsinler benim verdiğim vergimle alınan motorda slalom yapsınlar,bi de gelip bana artislik yapsınlar ondan sonra da harley e binsinler doğru.

Kardeş millet aç,parasız,ekonomik kriz artık sosyal bunalıma girmişken,memlekette para pul yokken,bide üzerine ağzında sigarayla devletin sağladığı imkanla işini savsaklarken kusura bakma buna çüş derler...
ben sistemi tartışıyorum,motorlar hediye dahi olsa milli servettir,bakımı vardır,parçası vardır,benzini vs vardır...
Potenza is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-06-2009, 12:05   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

cenkmenderes kullanıcısının avatarı

Poti'cim. Kıçlı konuşmayı seviyorum, kıç güzel birşeydir. Hey zenci, takma kafana bunları..

Her polis senin dediğin kadar kötü ise onları bu hale getiren nedenleri araştırmak lazım, özel olarak fesat ve kötü niyetli insanları polis seçmediklerine eminim. O zaman, bu adamlar polis olduktan sonra belirli nedenlerle bu hale geliyor olabilirler di mi canım poti'cim. Memlekette her dert bitti, polis'e verdikleri Harley mi sıkıntımız oldu şimdi ? O beğenmediğin polisler bile, hiç olmamasından iyidir. Başına birşey gelince, sokaktaki 1000 tane vatandaş bile bir anda ortadan yok olur, seni kurtarırsa yine polis kurtarır. O yüzden neticede görevi bizlere hizmet edip, bizi korumak olan bu insanlara karşı biraz daha anlayışlı olmalıyız gibi geliyor bana.

Memleketteki bu polis düşmanlığı beni çok rahatsız ediyor. Kimileri anası danası polistir bunun diye düşünmesin. Ailemde tek bir polis yok, polis bir arkadaşım da yok. Ama ben bu insanlara haksızlık edildiğini düşünüyorum. Sandığımız kadar kolay bir görevleri (en azından bazılarının) olmadığını da hatırlamanızı isterim.

Every soul has a price, name yours ?
cenkmenderes is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları