Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 26-05-2009, 22:18   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Kazada kopan bacağı yerine dikildi

Başakşehir'de geçirdiği motosiklet kazasında sol bacağı kopan Savaş Haznedar'ın
bacağı, 10 saat süren bir operasyonun ardından yerine dikildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Haznedar'ın kullandığı motosiklet, 23 Mayıs Cumartesi
akşamı Küçükçekmece Kıraç'taki evine giderken Halkalı'da bir otomobile çarptı.

Kaza sonucu sol bacağı ayak bileğinden 10 santimetre yukarıdan kopan ve sağ bacağında
da çeşitli kırıklar oluşan Haznedar, plastik cerrahi bölümü bulunan Bahçelievler'deki Medical
Park Hastanesi'ne getirildi.

Haznedar'ın kopan bacağı, burada Opr. Dr. Mehmet Veli Karaaltun başkanlığında 10 saat
süren bir ameliyatla tekrar yerine dikildi.

Ameliyata ilişkin bilgi veren Karaaltun, hastanın başvurduğu birkaç hastane raporunda, çok
acil ameliyat edilmesinin gerektiğinin belirtildiğini ifade ederek, ayak bileğinin yukarısından
kopan bacağın, ufak bir deri adası dışında tamamen koptuğunu bildirdi.

YÜRÜYEBİLECEK

Karaaltun, bu tür vakaların çoğunda hayati tehlike olabildiğine dikkati çekerek, ''Hasta
geldiğinde önce, 'Bu bacak kurtulur mu, kurtulmaz mı? Şans verelim mi, vermeyelim mi?'
diye inceledik. Hastayı bacaksız bırakmak bazen öncelik olabiliyor ama yaşı itibariyle ve
sağlık durumunun iyi ve olayın yeni olması nedeniyle ameliyatın yapılacağına karar verip
organizasyona başladık'' dedi.

Burada sadece bacağı kurtarmanın yeterli olmayacağını vurgulayan Karaaltun, Haznedar'ın
ayaklarında ezilme ve yaralanmalara bağlı olarak inanılmaz miktarda doku kaybı
bulunduğunu anlattı.

Bu nedenle doku nakli de gerektiğini belirten Karaaltun, ''Acil durumlarda bazen doku nakli
gerekli oluyor. Bacağı kurtardıktan sonra önce damarlarını bulduk, dolaşımını sağladık. Bu
tür vakalarda kısa denilebilecek 10 saatlik bir ameliyatın ardından doku naklini de
gerçekleştirdik'' diye konuştu.

HAZNEDAR AİLESİNİN MUTLULUĞU

Savaş Haznedar'ın ameliyat sonrası 3 gün yoğun bakımda kaldığını belirten Karaaltun,
hastanın sağlık durumunun şu anda iyi olduğunu ve bir kaç ay sonra tekrar yürüyerek işine
gidebileceğini söyledi.

Haznedar da kazada motosikletine çarpan araçtakilerin kendisini hiç yalnız bırakmadığını ve
tüm hastane masraflarını karşıladıklarını dile getirerek, ''Allah razı olsun'' dedi.

Savaş Haznedar'ın eşi Esma Haznedar ise eşinin bacağının kurtarılmasında görev alan
doktorlara teşekkür etti. Esma Haznedar, ''Eşimin tekrar yürüyebilecek olması çok mutluluk
verici'' diye konuştu...

kaynak: haber7
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-05-2009, 22:35   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Tornado kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Benim evimde Halkalı'da, Kıraç yolu'da çok tehlikeli yerler. Büyük geçmiş olsun diyelim, umarım eski sağlıına kavuşur.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-05-2009, 16:28   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

DERİNNCE kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
geçmiş olsun gerçekten şanslıymış tekrar ayağa kalkabilecek olması en güzeli de kazaya sebep olan kişininde arkadaşımızı yalnız bırakmayarak her türlü destek olması sevindirici.

Kas gücümüz yok ama Kask gücümüz var alimallah...
DERİNNCE is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-05-2009, 00:11   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

AVCI kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2009
... Geçmiş olsun .Allah herkezi kazadan ve beladan korusun...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2009, 01:13   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

sachmA kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2008
sachmA kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Geçmiş olsun .
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-05-2009, 12:53   #6 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

bodyguard kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2009
geçmiş olsun kardeşime allah yardım etsin acil şifalar diliyorum
bodyguard is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-05-2009, 16:17   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
genç arkadaşıma allahtan şifa diliyorum ama bu bacaktan hayır gelmez.
sadece topallasa bu bile yeter.
pek çok kimsenin bilmediği bir olayı sizle paylaşmak istiyorum.
damarların yani kan damarlarınımn bağlanmasında bir sorun olmasada sinir uçlarının bağlanmasında her zaman sorun vardır.

düşünün evde elektrik kesildiği zaman ortalama 10-12 adet teli karşılıklı olarak büktüğünüz zamam eve elektrik gelir ama insan oğlu böyle değil sinir uçlarının ayrı ayrı karşılıklı olarak mikroskopik cerrahi olarak
dikilmesi gerekirki bu bir türlü dünyada gerçekleşmez canım yurdumdaki doktorlar elinden gelini yaparlar ama bunun için olmaz.
dünyadada bunu birebir çalıştıracak cerrah yoktur.
giden gittiği organınla kalır.
aman ha diyorum dikkatli olun ağzınızı açmayan sakat kalmak çok kötü şeydir.
yada çoğumuzun yaptığı gibi motosiklet kullanmayın kazaya uğramayın bursadan aramıza katılan sayın king gibi motosikletiniz olmadan sağa sola saldırın bu bizim sitemizde böyledir.
allah insanları görünmez kazadan korusun.
bu yazdıklarımı nerdenmi biliyorum soranlara sağ elimin parmaklarını her zaman gösteririm.
sayın kralım her zaman sana bağlılığımızı göstermiyoruz bunu biliyoruz en az senin kadar bende takık olduğumu düşünüyorum.
inş.bir gün en kısa zamanda kimin takık olduğu konusunda konuşuruz
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları