Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 04-05-2009, 01:08   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Motosiklet Kullanmak Hoş Bir Şey ama…

Elazığ`da kara yolları trafik güvenliği haftası nedeniyle motosiklet kullanıcılarının kask
kullanımını teşvik etmek amacıyla polis ve motosiklet kullanıcıları şehir turu attı.

Vali Muammmer Erol, Öğretmenevi önünde toplanan Motosiklet 23 kulüp üyelerinin
yanında gazetecilere yaptığı açıklamada, trafikte araç kullanmak hatta yaya olarak trafiğe
müdahil olmanın bile bir risk olduğunu söyledi.

Kazaların her yıl artan oranda mal can almaya devam ettiğini ifade eden Vali Erol, bu
kazaların nedenine bakıldığında çoğunun tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu olduğunun
görüldüğünü kaydetti.

Vali Erol, şunları söyledi: ``Motosikletle trafiğe karışmak diğer araçlardan belki de daha
zevkli ama daha riskli oluyor. Bir de bu riskin üzerine motosiklet kullanıcıları hiç bir tedbir
almadan kasksız tedbir almadan çıkmasınlar. Motosiklet kullanmak hoş bir şey ama kasksız
kullanımı insanın hayatını riske eden bir iş
. En azından basit bir kaç tedbiri kullanıcıların
almasını arzu ediyoruz ki kaza ve can kayıplarında ilave olmasın.

Elazığ Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Emniyet Amiri Süleyman Coşkun ise ilde
meydana gelen kazaların yüzde 5`ine motosikletlerin karıştığını söyledi.

Motosiklet kullanımının çok yaygın olmasına rağmen kask kullanımının aynı oranda
olmadığını belirten Coşkun, ``Motosiklet kullanıcıları düşük hızlarda bile ciddi şekilde
yaralanıyor. Bu kullanıcıların kask kullanım oranını artırmak ve özendirmeyi amaçlıyoruz.
Örnek bir tavır göstererek kask kullanımını özendirmek için şehir turu atacağız`` dedi.

Coşkun, ayrıca şehir içi dağıtım yapan firmaların da personellerine kask kullandırmalarını
istedi.
Motosiklet ve Motorsporları Kulübü başkanı Serdar Sertdemir ise emniyet kemerinde
sadece şehir dışında takılır gibi oluşan yanlış kanının kask için de düşünüldüğünü söyledi.

Bu durumun yanlış olduğunu, kaskın şehir içinde de kullanılması gerektiğini ifade eden
Sertdemir, ``Hiç bir emniyet kemeri tekerlekli sandalye kadar sıkıcı olamaz. Kask da öyle.
Sıcak, sıkıcıdır ama hiç bir kas, sakat kalmak kadar, kalıcı hasarlara uğramak kadar sıkıcı
olamaz`` dedi. Konuşmaların ardından kulüp üyeleri ile motosikletli polisler şehir turu attı.

kaynak: günışığıgazetesi
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-05-2009, 01:47   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WOLF® kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
WOLF® kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla WOLF® kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Arto'ya forwadladım bu yazıyı...

Bu Ne Şiddet..Bu Ne Celal..
WOLF® is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-05-2009, 10:55   #3 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
güzel etkinlikler bunlar, tebrik ederiz sayın valimizi..

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-2009, 00:05   #4 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
İnsanları doğru olana teşfik etmek her zaman mantıklıdır. Herkes kaskın değerini bir gün anlayacak .
Biscuit is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-2009, 04:44   #5 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

cannn88 kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2009
evet bu konuda haklısınız ılk motorumda lıse hayatımda kaskı takma gıbı bı cabam yoktu sımdı yanımdan ayırmıyorum ALLAH ıma sukur bı kaza gecırmeden sımdı kaskımı yanımdan ayırmıyorum dogrusu kafamdan sayın valımıze tsk edrım guzel bı calısma ınsallah yararlı olmustur
cannn88 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları