Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 24-04-2009, 22:13   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Motosiklet sürücüsü polisi dövdü

Antalya´da ehliyetsiz motosiklet sürücüsü 44 yaşındaki İbrahim K., polisin ceza yazması
üzerine çılgına döndü. Önce motosikletini yakmak isteyen sürücü, siniri yatışmayınca trafik
polisini darp etti.

Olay, Namık Kemal Bulvarı üzerinde yaşandı. Trafik polisi Osman Sevil, trafik kontrol
noktasından geçen 07 CJN 27 plakalı motosikleti durdurdu. Motosikleti kullanan İbrahim K.
´nin evraklarının eksik olduğunu gören polis, sürücüye ceza işlemi uyguladı. Bir süre
yazılan cezaya itiraz eden motosiklet sürücüsü, ardından kontrol noktasını terk etti.

POLİSİ DARP ETTİ

Kısa süre sonra kontrol noktasına motosikletiyle gelen İbrahim K., polislere doğru yönelip
tehdit etmeye başladı. İbrahim K., ardından yere devirdiği motosikletini elindeki çakmak ile
yakmak istedi. Kendisine engel olmak isteyen polis memuru Osman Sevil´e de saldıran ve
darp eden İbrahim K., olay yerine çağırılan asayiş ekipleri tarafından gözaltına alınarak
polis merkezine götürüldü. İbrahim K., polis otosuna eli kelepçelenmiş halde bindirilirken
ellerini gazetecilere göstererek, "Çekin, çekin siz hangi gazetedensiniz. Beni çekin" dedi.

Darp edilen trafik polisi Osman Sevil ise olay yerine çağırılan 112 ekipleri tarafından
yapılan ilk müdahalesinin ardından, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi´ne
götürüldü. Boynu, beli ve vücudunun çeşitli yerlerinde zedelenme meydana gelen Osman
Sevil´in tomografisinin çekildiğini söyleyen sağlık görevlileri, hayati tehlikesinin
bulunmadığını, ancak bir süre gözlem altında tutulacağını kaydetti.

kaynak: hürriyet
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2009, 00:18   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
poliste 44 yaşında adama iş olsun diye ehliyet sormuş.bide adama ceza yazmış.motorcuda niye duruyosa bas git madem ehliyetin yok ne duruyosun.

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR
mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2009, 09:08   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
bu olaydan sonra heralde polislerin motorsikletlilere bakışları dahada çok değişmiştir, herkes dikkatli olsun bence, en ufak bir eksikte bağlarlar motoru, çünkü bu olay bütün motorculara yüklenecek kafalarda...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2009, 10:29   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

işgüzarlık işte.işlerine geldimi motosikleti motorlu taşıt diye evrak sorarlar.
işlerine gelmedimi bariyerleri deiştirmezler .o zaman motorsiklet taşıt sayılmaz..kafa yormamak lazım .bende yakalanmıştım 650 ceza savcılıktan şirketede ehliyetsiz motor vermekten 120 tl yazmışlardı.araba kullanmanın cezası 150 tl ehliyetsiz. mesajı alan almıştır.

darılmak gücenmek yok ama motorcu iyi yapmış.650 milyon ceza kesersen adama dayakta yersin kötekte.

mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2009, 11:54   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

X__utku__X kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Bu olayla ilgisi varmıdır bilmem ama kış boyu motorumu kullandım hiçbi polis yüzüme bakmadı.Ama dün 10dk içinde 2 kere çevirdiler.Kontrolede yakalanmadım arabalarla sağa çektirdiler.Eğer yakalanan ceya yazdığı için dövdüyse yazık hem suçlu hem güçlü denir buna.Ama birde polisin artislik yapmış olma ihtimali var çoğu zamanki gibi,öyleyse iyi yapmış.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2009, 14:06   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

cenkmenderes kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
Polisi döven adamı savunmanızın hiçbir mantığını göremiyorum. Her ne sebeple olsun, görevli polis memuruna saldırının bence en az 30 gün hapis vs. gibi bir cezası olmalı. Bir tarafınız sıkışınca polis polis diye yana döne ortalıkta gezersiniz ama işinize gelmeyince polisler kaka insan. Oldu canım! Ehliyetsizsin diye ceza kesen polise saldır, ne ala!.. Bunu savunan arkadaşları da, bir gün kapkaç, tinerci vs. yüzünden darp edilip yüzlerce kişi içinde yapayalnız kalıp da bir polis olsa surada diye dua ederken görmem umarım.

Bu polis düşmanı zihniyettteki herkesin ahlaken de bunları yazarak bir suc isledigini dusunuyorum. Yazık!!

Every soul has a price, name yours ?
cenkmenderes is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2009, 14:36   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
Alıntı:
cenkmenderes tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Polisi döven adamı savunmanızın hiçbir mantığını göremiyorum. Her ne sebeple olsun, görevli polis memuruna saldırının bence en az 30 gün hapis vs. gibi bir cezası olmalı. Bir tarafınız sıkışınca polis polis diye yana döne ortalıkta gezersiniz ama işinize gelmeyince polisler kaka insan. Oldu canım! Ehliyetsizsin diye ceza kesen polise saldır, ne ala!.. Bunu savunan arkadaşları da, bir gün kapkaç, tinerci vs. yüzünden darp edilip yüzlerce kişi içinde yapayalnız kalıp da bir polis olsa surada diye dua ederken görmem umarım.

Bu polis düşmanı zihniyettteki herkesin ahlaken de bunları yazarak bir suc isledigini dusunuyorum. Yazık!!
yaşa, bravo, alkış,bumudur budur.bu durumu bir daha yaşamamak adına bu yazıya başka eklenecek bir şey varmıdır.evet vardır.senelerdir söylerim.buradada söyleyeyim.

yapılacak işlem basit.

devletin polisi kesinlikle trafik hizmetinden çekilecek.
yerine içişleri bakanlığına bağlı tabancasız tekrar ediyorum tabancasız trafik zabıtası altında yeni bir birim teşkil edilecek böylelikle en çok rüşvet lafının geçtiği ve devletin büyük anlamda yıprandığı polisin trafik hizmeti iptal olacak.
vatandaş en çok polisle trafikte karşılaşır.polisin içimizden çıktığını çoğunlukla unutur ve farkında olmadan devlete karşı olan güveni sarsılır.bu rüşvet ve çorba parası dedikosundan dolayıdır.dolayısı ile vatandaş devletin polisi ile karşı karşıya kalmaktan kurtulur ve hiç bir zaman diyemezki polis çorba parası istedi diye niye bu hizmeti artık polis yapmazda onun için.

e e ne değişirki bu seferde trafik zabıtası çorba parası ister.evet isteyebilir ama bu durum bizi bu kadar incitmez çünkü onlar polis değildir.korkunç olan polisin çorba parası isteme dedikodusudur aslada ben inanmıyorum ama dedikodular böyle.
bu işin tek ç.özümü budur ve başka bir çıkış yoktur.inanın bana 5 sene sonra polisle vatandaşın arası inanılmaz olur ve polisin otoritesi en az 10 kat daha artar.vatandaşın polise güveni dahada artar.niye yapmazlar anlamış değilim.sanki trafikte polis düdük çaldığı zaman silahından korkup duruyoruz.halbuki öyle değil.
herkez düşünsün
belediye zabıta memurununmu yoksa trafik polisinin çorba parası isteme dedikodusumu bizi üzer.
ben söyleyeyim.
tabiiki polisin dedikodusu beni üzer.
hani bir laf var et kokarsa tuz basılır ya tuz kokarsa yerine koyacak bişi yok.
polisimize sahip çıkalım kanun kurallara uyalım.
böyle bir kanun çıkarsa bütün mesele biter.polisimizde böyle bir dedikodu olmadığı için başı daha dik dolaşır.
yazdım işte bir şey değişirmi bilmemki belki.
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2009, 14:53   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

schatzi kullanıcısının avatarı

haberden anladığım kadarıyla polis memuru işini yapmış ve üstüne dayak yemiş...buda bazılarınızın hoşuna gitmiş valla bravo adamın ehliyetsiz gezdiğine laf yok.. polis ehliyet sordu diye suçlu ölemi... siz böyle düşünürseniz başkaları napsın

lanet olsun içimdeki MOTOR sevgisine

Seni hiç unutmayacağım ABİM...FIRAT (KİNGOFRİDER)
schatzi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2009, 15:46   #9 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

X__utku__X kullanıcısının avatarı

Ben ceza yazdığı için dövdüyse çok çok yanlış olduğunu hem suçlu hem güçlü diyerek anlatmaya çalıştım.Ama günümüzde bitakım polis,asker,veznedar daha birsürü eklenebilecek devlet memuru devletin ona verdiği yetkiyi sağa çek olum sağa,ehliyet ruhsat çıkar çabuk lan senimi beklicem,arkadan sireni basıp arabada paşa paşa oturup ayağına çağıran trafik polisleri için benim lafım.Bunları ben kendim yaşadım.Yaşım 20 ya daha küçüğüm lan deme hakkınıda devlet onlara veriyo galiba.Ben bu tip insanlara poliste demem askerde.(Bu arada ehliyetim korumalarım herşeyim tamdır.Bugüne kadar 1 kere kırmızıda geçmedim ben.Bu sözlkeri hala kendime yediremiyorum).Eğer ordaki tartışma bu tür hareketlerden çıktıysa tekrar iyi yapmış diyorum.Bu arada eklemek istiyorum benim babamda asker eğer oda böle hareketlerde bulunsa bunun aynısını babama yapanada hiçte kızmam.Eğer polis düzgünce görevini yapmaya çalışmış ve karşısındakide böyle bi harekette bulunduysa değil 30 gün en az 3 yıl içeri atmaları lazım.Benim düşüncem budur.

Bu mesaj en son " 25-04-2009 " tarihinde saat 19:28 itibariyle X__utku__X tarafından düzenlenmiştir....
X__utku__X is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2009, 20:08   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ehliyetsiz motor kullanılmaasının cezası 650 tl olduğu sürece polisle vatandaş çok karşı karşıya gelir.
polis görevini yapıp 650 tl ceza keserse,antalyadaki vatandaşda tarladan toplayıp sattığı dometesin parasını alın terini o içimizden çıkan polise yedirirr..siz esas mesajı aldınızmı onu söyleyin..öyle bir adama o ceza kesilmez başka ceza kez şöyle mantıklı olsun .kimsede eşşek deil 100 tl lik ceza için polis dövsün..
evet polis içimizden biri. eşimiz dostumuz akrabamızda polis ama,polis kardeşimizde paranın kolay kazanılmadığını çok iyi biliyodur.

mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Tags
motoikletli polis, motorsiklet, motosiklet, motosiklet sürücüsü, polis

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları