Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 05-02-2009, 01:24   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Galata Köprüsü'nde motosiklet şovu

video için tıkırda

Dünyanın ilk kapalı alan serbest stil motosiklet şampiyonu Chris Pfeiffer, Galata
prüsü'nde gerçekleştirdiği şovla vatandaşlara heyecanlı dakikalar yaşattı.

CNR Expo'da 4-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek MotoPlus Motosiklet Fuarı için
Türkiye'ye gelen 38 yaşındaki Alman sporcu Pfeiffer, gösterisini yapmak üzere fuar alanına
giderken Galata Köprüsü üstünde meydana gelen trafik kazasını fırsat bildi. İçinde
bulunduğu minibüsten motosikletiyle birlikte inen Red Bull sporcusu Pfeiffer, motosikletiyle
prü üstünde gösteri yapmaya başladı.

Vatandaşlarca ilgiyle izlenen Pfeiffer, Türkiye'deki motosiklet tutkunlarıyla tanışacağı için
çok heyecanlı olduğunu belirtti.

1997 yılında yerde yan yana yatan 33 kişinin üzerinden rampasız uzun atlama rekoru
kırarak tarihe geçen Pfeiffer, 2000 yılında da 15 defa ön teker havada daire çizme ve 2004
yılında 115 derece açıyla ön teker havaya kaldırma rekorlarını kırdı.

1985 yılından bu yana katıldığı pek çok Avrupa ve Dünya şampiyonluklarında bir numara
olan Pfeiffer, son olarak 2007 ve 2008 yılları Avrupa ve Dünya Motosiklet Dublör
Şampiyonu unvanını kazandı...

kaynak: videoturk
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2009, 10:17   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

handeebru kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Doğru, disiplinli,bilinçli çalışılarak nelerin başarılabileceğine çok iyi bir örnek...Bunları normal yaşantımızda denemesekte izlemek keyifli....Paylaşım için, teşşekkürler...

handeebru

34 J 7737

handeebru is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2009, 11:19   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

he_devil kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
asmıs kendini adam ama trafikte bu gösteriyi kınıyorum
YANLISSSS
he_devil is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2009, 11:26   #4 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
haberde "galata köprüsünde gerçekleşen kazayı fırsat bildi ve çıktı gösteri yaptı" deniliyor...
videoyu biraz dikkatle izlerseniz
2 3 kamera olay yerinde hazır...
minübüs sağa çekmiş hazır...
ve videonun ilk saniyelerinde göreceğiniz üzere kaza anı da kameralara yansımış...
kaza bence bilerek yapılıyor, kazayı yapan kendileri, köprüyü kasten tıkayan kendileri...
sırf şov yapmak için ufak bi kaza yapıyorlar köprüyü tıkıyorlar sonrada şovlarını yapıyorlar...
organize işler bunlar diyorum ve şovu beğenmeme rağmen o arkadaki trafikte beklemek zorunda kalan işinden gücünden olan insanlar adına bu organizasyonu kınıyorum...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2009, 11:34   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
cok guzel bir gosteri olmus
chris pfeiffer buyuk bir efsane, onu galatada seyredenler ne kadar şanslı olduklarının farkındadırlar umarım
tolgakarala is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2009, 12:41   #6 (permalink)
Moderator

adonis kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
evet kazanın kasti olarak yapıldığı çok belli harika bir gösteri olmuş... hayranıyım böyle adamların... ama trafiğin böyle kapatılması yanlış...

Bu mesaj en son " 05-02-2009 " tarihinde saat 13:14 itibariyle adonis tarafından düzenlenmiştir....
adonis is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2009, 12:52   #7 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Levend kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Alıntı:
the tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
haberde "galata köprüsünde gerçekleşen kazayı fırsat bildi ve çıktı gösteri yaptı" deniliyor...
ve videonun ilk saniyelerinde göreceğiniz üzere kaza anı da kameralara yansımış...
kaza bence bilerek yapılıyor, kazayı yapan kendileri, köprüyü kasten tıkayan kendileri...
sırf şov yapmak için ufak bi kaza yapıyorlar köprüyü tıkıyorlar sonrada şovlarını yapıyorlar...
organize işler bunlar diyorum ve şovu beğenmeme rağmen o arkadaki trafikte beklemek zorunda kalan işinden gücünden olan insanlar adına bu organizasyonu kınıyorum...
Sevgili kardeşim,

"kınamak" oldukça kibar ve bu düşüncesiz bencil hatta adice hareket için çok hafif bir ifade...

Bunu senin naifliğine veriyorum.

Ben ise bu tür bir hareketi şerefsizlik olarak niteliyorum.

Umarım, bu işi organize edenlere çok ağır cezalar verilir.

Bence Chris Pfeiffer'a olan hayranlığımız ve motor sevgimiz, bu konudaki düşüncesizliğe ödün vermemeli.

Yetkililerin bu konuyu takip edip etmediklerini takip edeceğim.
Levend is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2009, 14:39   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Giriş: Aug 2008
evet kaza kasten yapılmış iki aynı araba modeli...güzel bir gösteri ama herşeyin yerinde yapılması daha güzel..önemli bi kişi olabilr ama böyle düşüncesizce yapılan bir gösteri artı değil..paylaşım için teşk..
angely is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2009, 15:04   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

rockydrummer kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Alıntı:
hatta 2 adet vw nin çarpışmasıda tesadüf olamaz bence .. vw sponsorlugundadır bu mevzu birde..
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2009, 15:35   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
Alıntı:
doğru tespit merak etmeyin gereken geçte olsa yapılmıştır ben inanıyorum.
kınıyorum ve seyretmeyeceğim o ne öyle vatandaşın yolunu kapatmaya ne hakkı var.benim polisim olayın düzmece olduğunu tespit edip gerekli aletleri ortaya çıkarıp kabak dolması oyar gibi ceza yazıp oymuştur böyle olduğuna inanıyorum.
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları