Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 28-01-2009, 01:00   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post MotoPlus'09 - Motosiklet Fuarı

Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (MotoPlus'09) 5-8 Şubat arasında İstanbul'da düzenlenecek.

Fuar Adı: MotoPlus
Konusu: Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı
Tarihi: 05 - 08 Şubat 2009
Fuar Alanı: İstanbul Fuar Merkezi(CNR Dünya Fuar Merkezi) / Yeşilköy

motoplus'09 fuarında www.motovirus.com un da standı yer alacak...
her sene düzenlenen yıldönümü kutlamamız 08 şubat pazar günü fuarda kutlanacak..
site üyelerimize bilet dağıtımı fuar kapısında yapılacak (detaylı bilgi fuardan 2-3 gün önce verilecek)...

MOTED üyesi olan markalar; Honda, Bmw, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Kymco, Harley
Davidson, Moto Guzzi, Aprilia, Vespa, Piaggio, Peugeot, Gilera, Keeway, Derbi ve
sektöründe önde gelen firmalar sadece MotoPlus 2009 Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı'nda ürünlerini sergiliyeceklerdir.

Dünya Fuar Yapım tarafından ilk kez düzenlenecek olan MotoPlus'09'un, global krizin
olumsuz etkilediği motosiklet pazarına hareket getirmesi bekleniyor. CNR Dünya Fuar
Merkezinde 5-8 Şubat 2009 tarihleri arasında 100 firmanın katılımıyla 13 bin metrekare
alanda gerçekleşecek fuarda, motosiklet kullanıcıları için ücretsiz eğitimler ve seminerler
de düzenlenecek.

80 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuara, BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki ve Yamaha
gibi markalar katılıyor. Fuarda, motosiklet, scooter, moped, ATV, bisiklet gibi son
kullanıcıya yönelik ana ürün gruplarının yanı sıra motosiklet ve bisiklet yedek parçaları,
aksesuarları, donanımları, motosiklet ve bisiklet jantları ve lastikleri, motosiklet aküleri,
modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri, bakım ve koruma ürünleri,
kasklar ve siperlikler, koruyucu özellikli sürücü giysileri, montlar, tulumlar, eldivenler,
botlar ve çizmeler, tüm yan ürün ve hizmetler yer alacak.

Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede,
fuarın, global krizin etkisindeki sektör için önemli bir çıkış noktası olacağını belirtti.
Sektörün en önemli 100 firmasının fuarda ürünlerini sergileyeceğini dile getiren Demirtaş,
sektördeki son yeniliklerin motosiklet kullanıcılarına sunulacağını kaydetti...

Ulaşım

MotoPlus Fuari, katilimci firmalara etkin sunum ve sorunsuz yerleşim olanaklari sunabilen
uluslararasi standartlara sahip, Avrasya'nin en büyük fuar alani olan Istanbul Fuar
Merkezi'de düzenlenecektir.
Istanbul Fuar Merkezi, ayni zamanda, E-5, TEM, sahil yolu, Atatürk Havalimani ve Bakirköy
deniz otobüsü iskelesine yakin olmasi sebebiyle Türkiye ve Istanbul dahilinden oldugu
kadar ülke dişindan gelecek katilimcilar ve ziyaretçiler içinde ulaşim kanallari çeşitliligi
sunmaktadir.
Istanbul Fuar Merkezi, Atatürk Havalimani'na sadece bir metro duragi olan yakinligi
sayesinde yurt dişindan gelen ziyaretçiler tarafindan kolayca ulaşilabilmektedir. Böylelikle,
daha uzun iş görüşmeleri için zaman ve enerji tasarrufu saglamaktadir.

http://www.dunyafuar.com.tr/motoplus...MHARITASON.jpg

fuar da görüşmek üzere kazasız sürüşler...

Bu mesaj en son " 28-01-2009 " tarihinde saat 02:05 itibariyle mertmertmert tarafından düzenlenmiştir....
the is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2009, 01:07   #2 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

BATUHAN kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2008
BATUHAN kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
08/şubat /09 pazar günümü saat kaçta ? ( yoksa 06/şubat/09 cumamı)
BATUHAN is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2009, 01:28   #3 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
BATUHAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
08/şubat /09 pazar günümü saat kaçta ? ( yoksa 06/şubat/09 cumamı)
08 şubat pazar günü, 06 diye yanlış yazmıştım düzelttim uyarından sonra...
bilet dağıtımı ve kutlama saati ile ilgili detaylar fuardan 2-3 önce duyurulacak...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2009, 02:17   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ne yani fuardamı kudurucaz

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR
mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2009, 11:05   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
kutlama var bu iyi haber.
yalnız bu iki kötü kazadan sonra insanların biraz bu işe olan ilgisi azalacak gibi görülüyor. yeminle söylüyorum ben bile bu işten soğudum.nasıl kaçacağız nasıl kurtulacağız kötü sürücülerden bilmez haldeyim.neticede akrobat değilizki.kriz olmasa sat kurtul canımızı sokakta bulmadık ya.
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2009, 11:31   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Alıntı:
ağırabi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
kutlama var bu iyi haber.
yalnız bu iki kötü kazadan sonra insanların biraz bu işe olan ilgisi azalacak gibi görülüyor. yeminle söylüyorum ben bile bu işten soğudum.nasıl kaçacağız nasıl kurtulacağız kötü sürücülerden bilmez haldeyim.neticede akrobat değilizki.kriz olmasa sat kurtul canımızı sokakta bulmadık ya.
ağırabi gercekten soylediklerinde doğruluk payı var
bazen ben de düşünüyorum gerçekten böyle bir ülkede motor kullanmak akıl karımı diye.
ama tabii motora binmeden, şu lanet rüzgarı hissetmeden de yaşadığımı hissedemiyorum.
İşle ev arasında geçen şıkışmış hayatımda, motosiklet dışarıya bakmamı sağlayan bir pencere sanki.
Onun için oturdum düşündüm, ben bu aleti kullanmayı en fazla nerde seviyorum?
Haftasonu yaptığım şehir dışı gezilerimde. Hem bu gezilerde tehlike riski şehir içine göre çok daha az, hem de gerçekten motor kullanmanın keyfine bu yollarda varıyorum.
Onun için artık şehir içinde çok fazla motor kullanmıyorum. Eskiden 7 gün motora binerdim şimdi işe motorsuz gidip geliyorum, motoruda bir ulaşım araçından çok hobi maksatlı kullanıyorum. Hafta sonları kaçıyorum bir yerlere, böylece en azından riski azalttığımı düşünüyorum.

bu arada fuarda standimizin olmasi beni cok sevindirdi umarim herkes gelir de orda gorusuruz dostlarla

Bu mesaj en son " 28-01-2009 " tarihinde saat 11:36 itibariyle tolgakarala tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Automerged Doublepost
tolgakarala is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2009, 14:07   #7 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

kurnodi kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2008
Herkesin bir yaşam tarzı var bizimkide bu,her ne kadar tehlikeli olursa olsun kopamayız
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2009, 22:57   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

kuroscu kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
fuarda görüşürüz arkadaşlar

kuroscu is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-01-2009, 13:31   #9 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Giriş: Sep 2006
HABİL kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
MOTOPLUS davetiyeleriniz Kadıköy Gelişim SÜrücü Kursundan ücretsiz alabilirsiniz
İletişim bilgisi

www.gelisimsurucu.com
HABİL is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-02-2009, 22:36   #10 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Giriş: Aug 2008
heycanla bekliyorum...az kaldı..
angely is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları