Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 15-01-2009, 14:41   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post 17/01/09 Ctesi TMF Seçimleri

TMF seçimleri 17.01.2009 C.tesi tarihinde Ankarada yapılacak.

3 Adayın katıldığı federasyon seçimleri oldukça çekişmeli geçeği söyleniyor.
Mevcut Başkan Süleyman MEMNUN , Aday Hamit ABBASOĞLU, Aday Mehmet BİNLİ 'ye seçimlerde başarılar diliyor Türkiyemizde motosikleti, motor sporlarını, motosiklet eğitimlerini, motosiklet haklarını kim koruyacak ise onun başa gelmesini canı gönülden istiyoruz.

Motovirus.com olarak Başkan adaylarına başarılar diler camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-01-2009, 14:46   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
hayırlı olsun, kim bizim için vergileri ve yedek parça fiyatlarını aşağıya çekebilecekse o başkan olsun.birde şehirler arası hızı kesinlikle 4 teker seviyesine getirmek için çalışma başlatılmalı yanlış düzeltilmeli saatte 70 km çok saçma bir hızdır.başarılı ve adil seçim olsun.hayırlı olsun.
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-01-2009, 16:08   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
70km hız la gidilirmi benim makina rölantide 80 gidiyo zaten.düzeltilsin bencede

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR
mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-01-2009, 01:52   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

maceracı kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
hayırlısı olur inşallah.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-01-2009, 02:23   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Levend kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Dostlar,

İçişleri ya da Ulaştırma Bakanı seçilmiyor.

Seçilen Motosiklet Federasyonu Başkanı

Yani Motosiklet sporu, sporcuları ve müsabakaları ile ilgili konularda yetkili olacak bir kişi.
Levend is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-01-2009, 09:52   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Alıntı:
Levend tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Dostlar,

İçişleri ya da Ulaştırma Bakanı seçilmiyor.

Seçilen Motosiklet Federasyonu Başkanı

Yani Motosiklet sporu, sporcuları ve müsabakaları ile ilgili konularda yetkili olacak bir kişi.
dostum bu seçilen başkan aynı zamanda motosikletle ilgili aksayan problemleri yürütmeye yansıtan söyleyen kişi değilse bizim sorunlarımızı yürütme organına aktaracak başka bir seçimmi yapalım.yani derdimizi nasıl söyleyeceğiz.bence motosiklet federasyonu bu işi pekala yapmak isterse yapabilir bunu kastetmiştim.
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-01-2009, 10:43   #7 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Levend kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Alıntı:
ağırabi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
dostum bu seçilen başkan aynı zamanda motosikletle ilgili aksayan problemleri yürütmeye yansıtan söyleyen kişi değilse bizim sorunlarımızı yürütme organına aktaracak başka bir seçimmi yapalım.yani derdimizi nasıl söyleyeceğiz.bence motosiklet federasyonu bu işi pekala yapmak isterse yapabilir bunu kastetmiştim.
Bahsettiklerimiz farklı konular değil aslında...

Benim de söylemek istediğim şu : Maalesef bizim sorunlarımızı çözmek için ortada bir merci yok !

TMF de bu konuda yetkisiz ve çaresiz.

Diğer yandan sivil toplum örgütü olarak kabul edilebilecek Motosiklet kulüpleri bir birlik haline gelemiyor.

Anlamsız bir rekabet yaşanıyor. Bu rekabet her 29 Ekim de ortaya çıkıyor. Cumhuriyet Bayramında yapılacak bir korteji bile paylaşamayanların birliğinden ne olacak ?

Şimdilerde bu birlik bir federasyon başkan adayını destekliyor.

Eğer eskaza bu aday başkan seçilecek olursa, seyreyle gümbürtüyü !

Bir süre sonra bu birlik denilen ama birlikten başka herşey olan kulüper arasında çıkacak olan iktidar ve güç kavgasını izleyip, hiç değilse eğlenmek için şimdiden sabırsızlanıyorum.
Levend is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-01-2009, 12:38   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

yani ölmüşüz ağlayanımız yok durum bu herhalde.birileri çıkıp söyleyebilmeli.kardeşim bizim siyasiler bırak motosikleti, bisiklete bile iyi binebildiklerini sanmıyorum ki bizim sorunlarımıza çözüm bulsunlar vergiyi alsınlar ama çözümde getirsinler.işte benimkide laf olsun torba dolsun.önümüzdeki seçimlerde bende aday olucam beni seçin şehir dışı hız 100 km otoyol hız 120-140 yapıyorum ve herkeze istediği kadar bol ve ucuz yedek parça temini için söz veriyorum.her ilde japon ustalar nezdinde motosiklet tamirhaneleri açıyorum.oylar bana ahuhuouahuhoa güleceğim geldi.yazarken bile bana güzel geliyor keşke olsa
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-01-2009, 14:15   #9 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Federasyonların amacı ;

Bağlı bulunduğu federasyon adına lisanslı sporcu sayısını çoğaltmak, tanıtmak, tesisleşmeyi sağlamak, kulupleşmeyi arttırmak, kulup ve sporcuların sorunları ile ilgilenmek, alt kurullar oluşturularak motor sporlarının gelişimini sağlamak, ileriye yönelik projeler geliştirerek Türkiyemizi ileriye taşıyacak alt yapı projeleri oluşturmak vs vs diyebiliriz.

Daha sonra GSGM ile sürekli irtibatta olup uluslar arası organizasyonlara ev sahibi yapmaki yurtdışı yarışlara sporcu ve kuluplerimizi göndermek tabiki milli takım bazında...

Bunlardan vakit kalırsada bakanlıklar vasıtası ile diğer sorunlar ile ilgilenilebilir.
Biscuit is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-01-2009, 15:03   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

şimdi herkez benim bu yazdıklarıma muhalefet ve federasyonun başka görevi olduğunu açık bir şekilde belirtmektedir.peki bana göre asli görevlerinden biride motosiklet camiasındaki sıkıntıları yürütme organlarına aktarmaktır.peki bu onun görevi değil,biz motosiklet sitelerinin görevi değil bu işi üstlenecek bir yasal kuruluş yokmu çıkıp yanlışları belirtecek son sistem donanımlara sahip 40,50,60,100 hp gücündeki makinalarla saate 70 km le gidilemiyeceğini eğer bu kurallara sıkı sıkı bağlı olursak kamyonların arasında çok tehlikeli durumda kalacağımızı belirtecek bir aslan yokmu.bunu kim diyecek kim düzeltecek.federasyon olmaz peki motosiklet siteleri olmaz onlar üye ve reklam pastası peşinde geriye kim kalıyor bana bunun cevabını verebilecek kimse varmı.nasıl düzelteceğiz bilen varmı
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları