Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 24-12-2008, 07:30   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Gaziantep'te Motosiklet ile çılgın gösteri

Çılgın gösterinin adresi Tarsus-Pozantı ayrımı, Adana, Gaziantep Otoyolu'ndaki Nurdağı
ilçesinde bulunan Atatürk Viyadüğü. Doğanın içinde, yüksekliğiyle, görüntüsüyle hayli
gösterişli ve bir hayli de rüzgar alan bir viyadük...

videoyu mutlaka izleyiniz, izlenmeye değer, sağlam profesyonel bir gösteri olmuş...
kaynakta "tırın şöfürü olan bitenden habersiz" deniliyor ama o kısımda abartmışlar sanırım...

video için tıkla

Sabahın erken saatleri... Uzaktan köprüye doğru yaklaşan bir TIR ve TIR'a son sürat
yaklaşan bir motosiklet. Ortalama sürat 80 km. Dublörleri bile aratmayacak bir kıvraklıkla
viyadükte gitmekte olan TIR'a motorsikletle yaklaşan Red Bull sporcusu Ueli Gegenschatz
TIR'a tırmanıyor. TIR'ın şöförü ise olup bitenden habersiz yoluna devam etmekte. Hareket
eden TIR'ın üstünde dengesini sağlamaya çalışan Ueli Gegenschatz, TIR viyadüğün üstüne
geldiğinde kendini 150 metreden aşağıya bırakıyor.

Atlayışın gerçekleşmesiyle hemen paraşütü açılan sporcu, dağların arasında süzülerek,
saatte 20 km.lik rüzgar hızına rağmen, köylülerin şaşkın bakışları altında inişini tamamlıyor.
Olayı izleyen yerel halk, "neler oluyor" diye tartışadursun; Red Bull sporcusu Ueli
Gegenschatz için olay hiç de göründüğü gibi kolay olmadı tabii. Ueli bir sene önce
Türkiye'deki bir viyadükten atlamayı kafasına koydu. Atlayış yapacağı viyadüğü bulduğunda
ise bu işi çok daha enteresan bir hale nasıl getiririm diye düşünmeye başladı. Tecrübeli
maceraseverin, hiç durmadan tırların geçtiği bu otoyolda daha yaratıcı bir atlayış şekli
bulması çok uzun sürmedi.

Hareket eden motorun üstünden yine hareket halindeki TIR'a tırmanmak demek, aynı
zamanda bomboş bir arazide yoğunlaşan rüzgara karşı koymak demek. Bu rüzgara karşı
durup aynı zamanda hareket halindeki bir araç üstünde ilerleyerek dengesini sağlayan Ueli
atlayış sonrasında " Yaptığımız atlayış birçok yönüyle oldukça ilginçti. Rüzgarın hızı bu tip
bir atlayış için oldukça fazlaydı. Bununla birlikte iniş noktası, işlek bir yola oldukça yakındı
dolayısıyla beni en çok korkutan rüzgarın da etkisiyle arabaların sürekli geçtiği bu yola
inmek oldu. Bugüne kadar Eifel Kulesi de dahil olmak üzere birçok farklı yerden atlamıştım
ama hiç hareket eden bir tır üzerinde giderken, böylesine bir viyadükten atlamamıştım. Bu
atlayışımla Anadolu'nun göbeğinde, yerel halka da büyük bir heyecan yaşatmış oldum. Hem
atlayışın hem de tıra tırmanmanın yaşattığı adrenalin beni oldukça zorladı. Çok ilginç bir
deneyimdi. " dedi.

Ueli Gegenschatz kimdir?

Red Bull sporcusu Ueli Gegenschatz, 1971 İsviçre doğumlu. "Aerialist" lakaplı sporcu, 1989
yılından bu yana dünyanın dört bir yanında atlayışlar yapıyor ve B.A.S.E. Jump başta olmak
üzere paragliding, skydiving ve wingsuit flying gibi extreme hava sporlarının bir çoğuna
hakim.

TANER ALP-GAZİANTEP

alıntı: iha
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2008, 11:26   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
zor bişi değil istesen sende yaparsın bütün mesele oraya gidebilmekte senin vaktin yok finaller filan uğraşıyorsun yoksa ne ki.
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2008, 11:46   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
paraşütle atladı ok ama viyadüklerde rüzgarlar ters olur, karısık olur, şansı varmış

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2008, 11:49   #4 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
farklı rüzgarlar olur gavurdağında....
değişik rüzgarlara kapılmadığına şükretmeli..

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2008, 14:47   #5 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ne de çok biliyoruz
adamın işi gösteri,
adam 1 sene boyunca buna hazırlanmış,
çeşitli ayrıntıları tek tek gözden geçirmiş
30 farklı açıdan kamera ile kaydetmiş
ama bilmiyor işi, sadece şanslı...
o bilmiyor ama biz ne de çok biliyoruz dimi...

adam ölüm riskini tabiki de göze almıştır atlarken...

Bu mesaj en son " 18-11-2009 " tarihinde saat 14:12 itibariyle the tarafından düzenlenmiştir....
the is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2008, 14:56   #6 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
becerememiş....

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2008, 16:05   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
Alıntı:
the tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ne de çok biliyoruz
adamın işi gösteri,
adam 1 sene boyunca buna hazırlanmış,
çeşitli ayrıntıları tek tek gözden geçirmiş
30 farklı açıdan kamera ile kaydetmiş
ama bilmiyor işi, sadece şanslı...
o bilmiyor ama biz ne de çok biliyoruz dimi...

adam ölüm riskini tabiki de göze almıştır atlarken...
hani zannettim finaller bitti diye sevinçten atlarsın diye düşünmüştüm neyse paylaşım için sayın haber editörümüze teşekkürler.

Bu mesaj en son " 18-11-2009 " tarihinde saat 14:14 itibariyle the tarafından düzenlenmiştir....
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2008, 17:17   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

essenceturk kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
essenceturk kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
ben; aşağıya indiği zaman, motosiklet oradan geçiyor olacak ve motosikletin üzerine inecek diye bekliyordum. bunu beklerken asfalta inmesi çok sade geldi açıkçası (ya da benim hayal gücüm çok agresif :P)...
Eski 24-12-2008, 17:26   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

tolgakarala kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Alıntı:
essenceturk tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben; aşağıya indiği zaman, motosiklet oradan geçiyor olacak ve motosikletin üzerine inecek diye bekliyordum. bunu beklerken asfalta inmesi çok sade geldi açıkçası (ya da benim hayal gücüm çok agresif :P)...
bilader sende de ne fantazi varmis be walla bu atlayisi yapan adamin bile aklina gelmemistir
tolgakarala is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2008, 19:54   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

essenceturk kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
essenceturk kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
tolgakarala tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bilader sende de ne fantazi varmis be walla bu atlayisi yapan adamin bile aklina gelmemistir
eğer bu yazımı okuyorsa o arkadaşa sesleniyorum:
öyle uçulmaz; böyle uçulur!..

(kalıp gibi oturttum sözü bee)
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları