Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags:

Yanıtla
Eski 10-11-2008, 14:08   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Polise ait Motosiklet i Çalan Zanlı Sırtından Vuruldu

Adana’da polise ait motosikleti çalarak kaçarken bir polis memurunun açtığı uyarı ateşi sonucu yaralanan zanlıyı Vali Atış hastanede ziyaret etti. ‘Olayla ilgili Polisi açığa aldık’ dedi.

Adana’nın Ova Mahallesi Şakirpaşa Caddesi’nde A.Y. (14) ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin park halindeki motosikleti çaldığını gören Polisler, zanlıları suçüstü yakalamak istedi. Zanlıların motosiklete binerek kaçmaları üzerine, kimlikleri açıklanmayan Polis memurları, önce ‘dur’’ ihtarında bulundu. Polisler, daha sonra havaya bir el ateş açtı. Buna rağmen zanlıların durmaması üzerine, Polisler motosikletin lastiğine ateş etti. Bu sırada seken kurşunlardan biri A.Y’yi sırtından yaraladı. Adana Numune Hastanesine kaldırılan zanlının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Zanlı A.Y’nin daha önce de hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu belirtildi. Adana Valisi İlhan Atış zanlı A.Y’nin (14) tedavi gördüğü Adana Numune Hastanesine giderek, zanlının sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. A.Y’nin yakınlarına ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Atış, olayla ilgili Polis memurları S.B. ve M.Y’nin açığa alındığını bildirdi.

VALİ: VURULMAMALIYDI

Adana Valisi Atış, zanlının suçlu olmasının vurulması gerektiği anlamına gelmediğini söyledi. Atış, ‘Polisler motosikletin lastiğine ateş ettiklerini belirtiyor. Doğru bulmadığım için açığa alınmalarını uygun gördüm. Daha dikkatli davranılmalıydı’ dedi. AA

kaynak: ihlashaber ve porttakal karıştırması

Bu mesaj en son " 10-11-2008 " tarihinde saat 14:10 itibariyle the tarafından düzenlenmiştir....
the is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 14:33   #2 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

zuhalist kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2008
yine mi kurşun sekmiş!?........buyurun haklı haksız polemiğine....
zuhalist is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 15:01   #3 (permalink)
Banned

Giriş: Oct 2007
Gez göz arpacık Ateşşşş....Hey yavrum nasıl olsa devletin silahı belinde kurşun bedava hedef canlı olsun olmasın ateşşşşş.
Ali Baba is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 15:32   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

he_devil kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
ben yazmıyorum agalar sert olacak
allah ha havale ediyoırumm
he_devil is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 15:37   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
lastiklere sıkmalıydılar , biraz sert olmuş , gerçi usa'da ölüp ölmediğini kontrol için yakından birde kafasına sıkarlardı....çok gelişmişlerya o bakımdan...
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
selçuk333 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 16:16   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WOLF® kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
WOLF® kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla WOLF® kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Biri motorunu çalıp uzıycak ve sende elinde silahla arkasından el sallayacaksın..
Yok ööle şey..
Çalanda vuranda cezasını çeksin...!!!!

Bu Ne Şiddet..Bu Ne Celal..
WOLF® is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 16:41   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Şimdi benim anlamadığım birşey var, polisin suçu ne? ateş etmekmi ? allahın hırsızı, ugursuzu benim malımı çalacak onu bırak devletin malını çalmış, belki gercekten sekti kursun, belki koluna ateş etmek istedi memur, polisi bu kadar küçümsemeyelim artık, kelle koltukta gezenler onlar arkadaşlar...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 17:31   #8 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Benimde anlamadığım bu bir sade vatandaş motosiklet kullanıcısı değil ortada suç işleyen biri var HIRSIZ, dur ihtarına uymamış poliste kendine dair olan hakkı kullanmış. Arkadaşlar herhalde siz HIRSIZ ı insan olarak algıladınız. Bu kişiler Dün değilmiydi ALi Babanın motorunu çalanlar, Özgürün motorunu çalanlar, çoğu arkadaşımızın evine giren yıllarca gayret edilerek zor şartlarda biriktirdiklerini ortadan yok edenler.İnsanların yolunu kesip gasp edenler, Bayanların çantasından sürüklerek ölümüne sebep verenler Bence iyi düşünmeli öle yazmalı Ah bir elime geçirse idim demedik mi dedik, polis görevini yapmıştır. Bencede yapmaya devam edecektir.

Zaten polise taş atılsın sabır gösteren polis olsun, 10 kişi polisi ortaya alsın dayak atsınlar polis sabırlı olsun, Milletin dükkanına saldırsınn polis sabırlı olsun. Sonra polis görevini yapınca suçlu olsun.

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 17:52   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

mösyö kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
mösyö kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
Ali Baba tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Gez göz arpacık Ateşşşş....Hey yavrum nasıl olsa devletin silahı belinde kurşun bedava hedef canlı olsun olmasın ateşşşşş.
ali baba affına mahçuben bişi sorucam.
senin dragstarı çalan zatı muhteremi camdan görseydin.bırak alsın gitsinmi derdin yoksa kafasına basarmıydın mermiyi.allah başa vermesin ama benim malımı çalaçak adamı görücem sırtına deil anlının çatısına çakmazsam ne olsun,ama doğru adam evine giriyo öldürürsen başın belaya giriyo buda ayrı bi konu.

BENİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİ BİLİR

Bu mesaj en son " 10-11-2008 " tarihinde saat 18:03 itibariyle mösyö tarafından düzenlenmiştir....
mösyö is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 18:00   #10 (permalink)
Moderator

adonis kullanıcısının avatarı

kanunen uygun değil ama iyi yapmış bence... hırsızlardan nefret ediyorum herkes gibi...

ama şu da var; motora atlayıp kaçan kişi hırsız değil de akli dengesi yerinde olmayan delinin biri de olabilirdi...
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları