Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Tags: , ,

Yanıtla
Eski 29-10-2008, 02:49   #1 (permalink)
Administrator

Biscuit kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Biscuit kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Post Motosikletli polis, Motosikletli genci Vurdu !

ANTALYA'da dün öğleden sonra devriye gezen ekibin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan motosikletteki 2 gence ateş açan polis memuru M.E., 18 yaşındaki Çağdaş Gemik'in ölümüne neden oldu.

Yeşildere Mahallesi 1176 Sokak üzerinde devriye görevi yapan motosikletli Yunus timi, dün saat 15.40 sıralarında şüpheli gördükleri 07 CGH 84 plakalı motosiklet üzerinde bulunan 2 kişiye ‘Dur’ uyarısında bulundu.

Önleyici Hizletler Şube Müdürlüğü bünyesinde görevi olan iki kişilik Yunus timinin uyarısına aldırmayan motosikletteki iki genç, kaçmaya devam etti. Uzun süren kovalamaca sonunda motosikleti kullanan 18 yaşındaki Çağdaş Gemik, arkasında oturan ve soyadı öğrenilemeyen Halil'i indirerek kaçmaya sürdürdü. Bunun üzerine tekrar ‘Dur’ uyarısında bulunan polislerden M.E., motosiklet durmayınca bir el havaya ateş etti. İddiaya göre bu sırada motosikletin arkasından düşen polis memurunun ikinci kez ateş alan tabancasından çıkan kurşun, Çağdaş Gemik'in çene altından girerek ölümüne neden oldu. Olayla ilgili polis memuru M.E. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

OTELLERDE ANİMATÖRLÜK YAPIYORDU

Erzincan'dan Antalya'ya göç eden Sevgi ve Haşim Gemik çiftinin çocukları olan Çağdaş Gemik için, bugün öğle saatlerinde Kızılarık Mahallesi'ndeki cemevinde tören yapıldı. İlköğretim mezunu olan ve tezgahtarlık yapan Çağdaş Gemik'in, otellerdeki animasyon gösterilerinde folklor ekibinde görev aldığı da belirtildi.

İnşaat işçiliği yapan baba Haşim Gemik, oğlunun cemivende yapılan cenaze töreninde sinir krizleri geçirdi.

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, olayda kasıt olmadığını, kontrol sırasında gencin ‘dur’ ihtarına uymaması nedeniyle vurularak öldüğünü belirtti. Arslan yaptığı yazılı açıklamada, ateş eden polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını kaydetti.

POLİS MEMURU TUTUKLANDI

Antalya'da ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan motosikletteki 2 gence ateş açarak Çağdaş Gemik'in ölümüne neden olan Önleyici Hizmetler Şubesi'nde görevli 10 yıllık polis memuru Mehmet Eviş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Motosiklette Çağdaş Gemik'in arkasında oturan ve olaydan sonra gözaltına alınan Halil Keşifçi'nin uyuşturucudan sabıkasının olduğu ortaya çıktı. Halil Keşifçi'nin ifadesinin ardından serbest bırakıldığı ölen Çağdaş Gemik'in üzerinden de bıçak çıktığı belirtildi.

miiliyet.com.tr den alıntıdır

KİNG OF MV....KİNGOFRİDER... 05 KASIM 2009
Biscuit is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 02:55   #2 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

numan_tas kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
numan_tas kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla numan_tas kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla numan_tas kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla numan_tas kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to numan_tas
Ne oluyor bu aralar polis memurlarına anlaşmış değilim. Hayatının baharında bir genci vurmak hiç adil bir davranış değil. Ölen gencin ailesine sabır diliyorum.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 03:16   #3 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

şekerci kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
şekerci kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Allah rahmet eylesin..

Köfte & Charleston® www.kofte&charleston.com
şekerci is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 04:04   #4 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

MoToCross kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Allah Rahmet eylesin akşam Haberlerde izlerken kahroldum
ama içinde bulunduğumuz ülke malesef acı gerçekler
K orur ...
Kafanı Değil Kask'ını Kullan
MoToCross is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 08:00   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

cenkmenderes kullanıcısının avatarı

Dur ihtarına uymayarak kaçarak yanlış yapmış.. Demekki çekindiği birşeyler var, arkasındaki vatandaşin sabıkasına da bakılırsa bu arkadaşın da sütten çıkmış ak kaşık olmadığını düşünüyorum. Hemen "polis kakadır" olayına girmek de yanlış.. Motosiklet kullanıyor olması onu bana daha sempatik göstermedi açıkçası..

Every soul has a price, name yours ?
cenkmenderes is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 10:41   #6 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
polise taş atılıyor , polis bişi yapamıyo , onu baz alırsak bu durum facia , ama onun haricinde kurallara uyalım , uymayanları uyaralım...
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
selçuk333 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 12:02   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

he_devil kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2006
Alıntı:
cenkmenderes tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Dur ihtarına uymayarak kaçarak yanlış yapmış.. Demekki çekindiği birşeyler var, arkasındaki vatandaşin sabıkasına da bakılırsa bu arkadaşın da sütten çıkmış ak kaşık olmadığını düşünüyorum. Hemen "polis kakadır" olayına girmek de yanlış.. Motosiklet kullanıyor olması onu bana daha sempatik göstermedi açıkçası..
SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM KARDES
he_devil is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 13:22   #8 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Kuzeyli kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Kuzeyli kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Polisin dur ihtarına uymayınca direk suçlu duruma düşürmüş kendini ama böyle bi durum için ölmek çok kötü yinede, Polisin motorun arkasından düşüpte silahın yerde ateş alması inandırıcı gelmedi bana, geçenlerde yine buna benzer bi olay olmuştu arabasıyla kaçan genci vurduklarında yine silah yere düşüp ateş almıştı, ya bu silahlar çok çılgın yada polisler silahı elinde tutmayı beceremiyo, gerçi bence ikiside değil ama...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 14:25   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

WOLF® kullanıcısının avatarı

WOLF® kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla WOLF® kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Kanundan kaçılmaz...
Yazık olmuş...

Bu Ne Şiddet..Bu Ne Celal..
WOLF® is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-2008, 14:39   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

ağırabi kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
polisin ne zaman silah kullanacağı kanun ve nizamlarla düzenlenmiştir aksine hareket etmiştirki tutuklanmıştır yoksa niye tutuklansın şimdi bu işler herşeyde olduğu gibi bizde tuhaf yürümektedir etrafta dikkatinizi çekecek kadar genç polisler vardır bunların eğitimi nasıl bukadar çabuk yapılmaktadır inanınlır gibi değil adayların çok sıkı ve uzun süre psikoteknik muayeneden geçmesi gerekirki böyle bir olay meydana gelmesin polislik kovboyluk değildir polis kendini yargının yerine koyamaz ancak kanunların dediğini kendi kanunları çerçevesinde uygular evet suçludur kaçmıştır yapılması gereken yardım çağırıp takip edip etkisiz hale getirip yargının önüne çıkarmaktır her memur böyle yaparsa polis devletinde yaşamış oluruzki bugün cumhuriyetin 85.senesini kutladığımız demokrasimize yakışmaz çürükler ve iyi eğıtim alamamış memurlar bu camiadan hızla ayıklanmalıdır herkezi bir daha güvenlik kuvvetlerinin ikaz ve uyarılarına uymayı ve kanunlara saygılı olmaya davet ediyorum polise yardımcı oolmak her türk vatandaşının görevidir
ağırabi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları