Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Gezi ve Buluşma Resimleri Gezi,buluşma ve toplantılardan sonraki fotorafladığımız güzel anlarımızı bu bölümde yayınlıyoruz.

Tags:

Yanıtla
Eski 28-07-2008, 01:09   #1 (permalink)
the
Moderator

the kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
the kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
yalnız bir şile&ağva gezisi...

kene türlerini araştırmak maksadıyla bugün ağvaya gittim...
güzergah avcılar-edirnekapı-şile-karacaköy-ağva...

otoparktaki şu çalılardan kene sebebiyle korkuyordum, neyse ki tavuk koymuşlar otoparka, keneden eser kalmaz...

sefaköyden benzin...

edirnekapıda şehirlik ziyareti...

ormanların arasından geçerken klimayı açmış gibi esiyor hava... bir yaz günü hiç bu kadar üşümemişttim...

geze geze 1,5 saatte şileye vardım...

şiledeki kahvaltı, sıradan bir lokantının kahvaltı tabağından farksız, halbuki köy kahvaltısı tarzı bişeyler bekliyordum...

eski deniz feneri...

dizliklerimle dalga geçeni vururum...

plaj süper özellikle kayalıkların orası yüzmek için çok ii...

şile çıkışı böğürtlenler...

karacaköy de çok güzeldi ama vakit olmadığı için uzaktan baktım sadece, sonra tekrar gidecem işallah...

şile ağva arasını sahil yolundan gittim manzaralar süper ama virajlar çok keskin...

fış fış kayıkçı, kayıkçının küreği, hop hop eder yüreği...

sırf şu nehirde kayığa binmek için okadar yol geldim, ortam düşlediğimden de güzelmiş...

zamana ait düşlerim... kayık benim kürek benim...

sahibinin içinde olmadığı bir evin iskelesi, sonra bu iskeleye kayığı park etmeyi başardım...

kayıkla giderken gayet güçlü kuvvetli, ormanın içinden geçen bir kaplan gibiydim
1 saat sonra dönerken ellerim nasır tuttu küreği tutamaz oldum, demekki fazla uzaklaşmamak gerekiyormuş yada eldivenle kürek çekmek lazım...

okadar yorgunluktan sonra yemek zamanı...

kene bulamadım ama burda harika bi örümcek ağı gördüm, fotoğrafta tam belli olmuyor...

dönüşte çok fena trafik vardı, durmuş 10 km hızla giden araçların yanından ters şeritte 80 100 km hızla gitmek gayet keyifliydi
istanbula yakın bir yerde itfaiye önündeki banka oturdum, az sonra içerden yaşlı bir şef geldi elinde 2 tane kapalı su ikram etti Allah razı olsun...

onca güzel doğa harikasından temiz havadan sonra yine şehrin pis havasındayım, mecidiyeköy...

yol boyunca 'rüzgargülü' adlı parçasıyla bana eşlik eden teoman kardeşimin gözlerinden öperim...

Bu mesaj en son " 28-07-2008 " tarihinde saat 01:31 itibariyle the tarafından düzenlenmiştir....
the is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-07-2008, 01:20   #2 (permalink)
Motosiklet Kullanıcısı

nervo kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
kayık muhabbeti cidden bomba bi muhabbet yaff..olayı bitirmiş yane..
nervo is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-07-2008, 09:03   #3 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Shinkage kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Shinkage kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Biz de arkadaşlarla cumartesi ağvadaydık. Deniz şahaneydi, boy derinliğinde suyun dibi görünüyodu çok temiz... Şileden sonra özellikle virajlar ömürden yiyor. Sahil yolu virajları, diğer yoldakinden daha iyi. Nispeten iki tarafta da aynı keskin virajlar var ama sahil tarafında yollar daha geniş en azından.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-07-2008, 09:53   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

osama kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
osama kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla osama kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to osama
guzel gezi olmus the kardesim . Yenge de hayirli ugurlu olsun yoksa seni de mi kaybediyoruz gokceadaya getirmeyi unutma bak yoksa mosyooooo fena kizar sana
osama is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-07-2008, 10:11   #5 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

selçuk333 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
selçuk333 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Sevgili The, valla kardeşim fotolarda gezide anlatımda çok hoş , sağolasın der gözlerinden öperim.....
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
selçuk333 is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-07-2008, 10:14   #6 (permalink)
Banned

Giriş: Oct 2007
Smile

Resimler ve anlatım için teşekkürler.....Yalnız konu başlığı eksik olmuş pekde yalnız değilmişsin..
Ali Baba is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-07-2008, 10:30   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

Steven Tyler kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
Steven Tyler kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla Steven Tyler kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Steven Tyler kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to Steven Tyler
güzel bir gezi olmuş...
giderkene bizi de çağırsaydınya diyecektim yazılarını okurken ama fotoları görünce neden çağırmadığını anladım

bu arada aşağıdaki fotoğraf süper olmuş
modeli de, çekeni de tebrik ediyorum

Bu mesaj en son " 28-07-2008 " tarihinde saat 10:34 itibariyle Steven Tyler tarafından düzenlenmiştir....
Steven Tyler is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-07-2008, 11:11   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

jazira kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
süper keyifli bir gezi olmuş belli....fotoğraflar çok hoş paylaşım için teşekkürler..
jazira is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-07-2008, 11:31   #9 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

federal kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2005
federal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Allah tamamına erdirsin kardeşim...

bu kalp seni unuturmu ? canım kardeşim !
federal is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-07-2008, 12:39   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

altinel kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
altinel kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla altinel kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to altinel
kardeş bu gezi yalnız olmamışki yanında güzel bayan arkadaşın varmış tebrikler.
dün bende osama ile stevene ağvaya gidelim dedim işleri varmış yoksa orada karşılaşırdık.
güzel çok güzel olmuş ellerinize sağlık...........
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları