2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
yalovaya dedemin ellerini öpmeye bayram harçlığı almaya gittim
motor daha dün servisten çıktı
usta "canavar canavar, bunla sen hakkariye kadar gidersin bişi olmaz dedi"
arife günü saat 12:41 avcılar otoparktan çıktım,
sefaköyden benzini de doldurdummu canavar hazır
beraber büyüdüğüm abim gibi olan kuzenimi bayramda gidemeyeceğim için şimdiden edirnekapı şehitliğinde ziyaret ettim...
edirnekapıdan çıktım 1.köprüye e5ten gidiyorum çatır çutur arka tekerden kopma sesleri,
daha dün ön arka dişli ve zincir değişmiş
dedim bu sefer gittin olm, neyse ki kazasız belasız emniyet şeridinde durdum,
arka rulman dağılmış, bilyalar ortada, çıkan bilyalarda bazı parçaları kırmış
hayırdır hayır dedim geçtim çimenlere oturdum...
bi kezde bozulmazsa şu canavar şaşardım zaten,
yol kenarında beklerken, sıradan motorcuların yavaşlamadan geçmeleri üzücüydü,
yardıma ihtiyacın varmı, nasıl yardımcı olabiliriz diye durup motorundan inen iki motorcu oldu sadece bunlarında birinin r1 diğerinin ise kallavi bi bmw olması da düşündürücüydü...
yardım beklerken trafik akmıyordu durmuştu ve emniyet şeridinden bir ambulans son sürat geliyordu, bu benim canavara vurur dedim ve kaydedeyim dedim
neyse hemen doğru kişileri aradım geldiler aldılar son sürat mecidiyeköy tamirciye,
mecidiyeköyde motorun hemen yapılacağı ve yola devam edebileceğimi öğrenince rahatladım...
ustalar sağolsunlar tüm işlerini bıraktılar benle ilgilendiler helal valla
bizim lbc maşallah her serviste biliniyor...
1 2 saatlik hasar tamir olayından sonra durmak yok yola devam
tem gişeler ve köprüler ücretsizdi...
insan yalnız olunca resimde çekemiyor
neyse ikinci denemede oldu
tem ile darıca e5 bağlantı yolunda amca yolda kalmış, yardım edeyim dedim, anlamadım motor sıfırmış benim canavarın aynısı ama 80 km yi geçmiyormuş ayrıca 15 dk gittikten sonra istop ediyormuş, bekleyince çalışıyormuş, jikle ile ilgili değilse ben annamam dedim, evide zaten görüntü mesafesindeydi ben bekleye bekleye giderim dedi...
millet bekliyor feribot sırası
eskihisar topçular feribotu, motor 5 ytl araba 35 ytl, üstelik arabalar bekliyor motora sıra yok
10 senedir hiç gitmedim ama hatırladığım kadarıyla şuralarda bi yerdeydi...
evet çok şükür geldim, doğru düzgün ağaç olmayan bahçe orman olmuş maşallah
emmoğlu berat,
güya sürpriz yapacaktım ama annem sağolsun söylememiş, annemin söylemediğini de hiçte çaktırmıyorlar
emmoğlunun şarjı bitene kadar o köşe senin bu köşe benim
teyze dede anneanne,
bayram sabahının köründe taze ekmek almak için 10km altınova,
o motorda kasksız anne baba ve 2 çocuk var
ekmekler sağlamda
Allah'ına kurban emmoğlu
kahvaltı sonrası zirve yolunda yine yalnızım,
bögürtlenler, kırmızılar ekşi siyahlar tatlı,
çocukken buralar dağdı, şimdi toplukonut tarzı yapılar yapılmış,
tepenin öbür tarafı halen dağ,
sonunda zirvedeyim, manyak bi manzara ve piknik alanı var,
çocuklar maytap patlatıyorlar
huzur dolu bir mekan,
bu piknik alanını öneririm, hem istanbul ve bursaya yakın hem yolu çok keyifli, gidiniz...
bayram sabahı ama çoban amcada benim gibi, bayramla ilgisi yok,
bayramlar kutlandı harçlıklar alındı yemekte yedimmi kaçarım ben
here i am on the road again
bu nasıl bi keyiftir ya millet durmuş kaçacak yerleri yok bayram trafiği, motorcular emniyet şeridinden yardıra yardıra gidiyoruz
saat 16:48 kozyatağı 1.köprü bağlantı yolundayım, saat 17:11 haliç körüsündeyim araba ile olsaydı halen eskihisarda sıra bekliyordum
şu trafiğin korkunçluğuna bakarmısınız,
29 saat 9 dk sonra başladığım yerde avcılardayım, yol boyunca 2 motor bana yardım için durdu, ben ise 5 kere başkasına yardım için durdum, vapurdada 2 motorcu vardı, toplam 9 kişiye sitemizi önerdim umarım üye olurlar...
evim güzel evim yol boyunca alone isimli parçasıyla bana eşlik eden Ben Harpera'a teşekkürlerimi iletirim...
the güzel bi gezi olmuş
anlatımda güzel
resimler manzaralar güzel
kıssadan hisse çıkarmak gerekirse
tek başına iken fotoğraf çekerken makina için seyyar ayaklık taşımak gerekiyor
paylaşım için teşekkürler
aßi ÇimenLerin üstüne yatmıŞŞın Kimse yardım etmez ßu adam keyif yapıyor ÇimenLerin üstünde der miLLet resimLer iÇin sagoL güzeL ve maceraLı ß yoLcuLuk.
__________________ En güzel nasihat örnek olmaktır.
Malcolm X|'Zulüm, kısmak istediği sesi nâra yapar. Ve bazı ölüler, yaşayanlardan daha yüksek sesle konuşur'
Malcolm X
the yapmışsın yine şeklini geziyon yine yahu ohh ne güzel gez gez gezemeyenlerin yerinede gez seninle bizde geziyoz resimlere baktıkça ( the yine yollarda......) paylaşım için teşekkürler
__________________ lanet olsun içimdeki MOTOR sevgisine