Motovirus.com;

2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır. Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz. MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.

Üye Girişi

Şifrenizi unuttuysanız tıklayın?

Hemen Üye Olun!

MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.

motosiklet forum üye kayıt

Motovirus.com

Duyurular Site Duyurular, Gezi, Toplantı ve Buluşmaları.

Tags:

Yanıtla
Eski 16-06-2008, 01:27   #1 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

altinel kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
altinel kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla altinel kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to altinel
marmaris'e (marmok festivaline)gelen varmı

arkadaşlar marmaris'e (marmok festivaline) gidiyorum gelen varmı kısmet olursa 21 haziran sabahı (cumartesi) yeni kapıdan bandırma üstünden yola koyulacam. gelecek arkadaşlar varsa telefonum:05322611840 irtibata geçelim bir an önce feribot biletlerini almak lazım malum tatil mevsimi. http://www.marmok.com/marmok2008fest..._sayfapag.html

Bu mesaj en son " 16-06-2008 " tarihinde saat 01:57 itibariyle altinel tarafından düzenlenmiştir....
altinel is offline  
Bu Mesajı Facebookta Paylaş!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2008, 09:34   #2 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Giriş: Mar 2008
Alıntı:
altinel tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar marmaris'e (marmok festivaline) gidiyorum gelen varmı kısmet olursa 21 haziran sabahı (cumartesi) yeni kapıdan bandırma üstünden yola koyulacam. gelecek arkadaşlar varsa telefonum:05322611840 irtibata geçelim bir an önce feribot biletlerini almak lazım malum tatil mevsimi. http://www.marmok.com/marmok2008fest..._sayfapag.html
abi kanıma girme alçılı ayakla beni yollara düşürme yaaa
auditer is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2008, 10:31   #3 (permalink)
Banned

Giriş: Oct 2007
İnşallah karadenize ayhan bey güle güle gidin güle güle gelin....
Ali Baba is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2008, 16:22   #4 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

handeebru kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Kazasız, dertsiz hayırlı yolculuklar dilerim....

handeebru

34 J 7737

handeebru is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2008, 16:53   #5 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Arapprensi kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Arapprensi kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Arapprensi kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla
Keyifli bir yolculuk olsun size...Hiç gitmedim ama geçen sene giden arkadaşlar festival için olumlu konulara deyindi..Akdeniz'in yerlisi bir dostumuz(Hakan) tarihi mekanları ve civarda tur gezisi şeklinde organize etmişti.. sizde bulursanız bir yerli katılımcı tanışın derim..Seneye kısmetse gitebilirim, bu sene hakkımı 3-6 Temmuzda yapılacak EMOK festivaline kullanıcam..tarihleri bana daha uygun..
Festival ve yollarda resim çekmeyi unutmazsanız seviniriz..

Alıntı:
auditer tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
abi kanıma girme alçılı ayakla beni yollara düşürme yaaa
arkadaşım sanada paça çorbası talimide davet ederiz bizde... sık biraz dişini laf aramızda
paça çorbası iyi geliyor kırığa, çatlağa iyi geliyor denenmiştir
Arapprensi is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2008, 18:43   #6 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

Alıntı:
Arapprensi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Keyifli bir yolculuk olsun size...Hiç gitmedim ama geçen sene giden arkadaşlar festival için olumlu konulara deyindi..Akdeniz'in yerlisi bir dostumuz(Hakan) tarihi mekanları ve civarda tur gezisi şeklinde organize etmişti.. sizde bulursanız bir yerli katılımcı tanışın derim..Seneye kısmetse gitebilirim, bu sene hakkımı 3-6 Temmuzda yapılacak EMOK festivaline kullanıcam..tarihleri bana daha uygun..
Festival ve yollarda resim çekmeyi unutmazsanız seviniriz..

arkadaşım sanada paça çorbası talimide davet ederiz bizde... sık biraz dişini laf aramızda
paça çorbası iyi geliyor kırığa, çatlağa iyi geliyor denenmiştir

Allah razı olsun, ben başlayayım o zaman kelle paçaya, günde 3 öğün yesem 21 haziran a kadar kaynarmı dersin?
auditer is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2008, 20:16   #7 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

altinel kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
altinel kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla altinel kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to altinel
bugün bandıma'ya bilet alayım dedim feribot full çakılı yer yok.
bende güzelyalı'ya aldım saat 07.30 gelecek arkadaşlara duyurulur.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-06-2008, 09:00   #8 (permalink)
Motosiklet Tutkunu

hayırlı yolculuklar abi güle güle git güle güle gel.
auditer is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-06-2008, 09:11   #9 (permalink)
Moderator

mertmertmert kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2005
online satışta yer olmasa bile, yenikapıya feribotun kalmasına son 10-20 dk kala gittiğinde içeri alıyorlar. gişedeki vatandaş telsizle soruo aşağıya feribotu yükleyenlere ve %95 giriosun.
ha senden önce bu yöntemi 20 motorcu uyguladıysa bilemem tabi

my bikez
mertmertmert is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-06-2008, 10:41   #10 (permalink)
Motosiklet Sevdalısı

osama kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
osama kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla osama kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to osama
hayırlı yolculuklar abıcım sag salım gıt gel , bende gelecektim ama biliyorum bu hafta sonu hayirli bir isimiz var bakalim vereceklermi kizi bol bol fotograf bekliyoruz ona gore
osama is offline  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları