2005 yılını 2006 ya bağlayan gece yani 0cak 2006 da yayın hayatına geçmiş, motosiklet camiasına yeni bir soluk getiren, motosiklet kullanıcılarının kolayca tüm bilgilere ulaşabileceği bir forum olma özelliğini taşımaktadır.
Motosiklet adına tüm merak ettiklerinize kolayca ulaşabilir, merak ettiğiniz başlıkları konu haline getirerek diğer üyelerimizden destek isteyebilirsiniz.
MV nin en büyük özelliği ise AİLE kavramını kullanıcılarına en yi şekilde aktarması ve AİLENİN bir parçası olmalarını sağlamaktır.
Hemen Üye Olun!
MV’ye üye olmak için kayıt formunu doldurarak size gelecek olan aktivasyon kodunu onaylamanız yeterli olacaktır. Aktivasyon kodu mail adresinizin junk mail ( önemsiz postalarına ) düşebilir. Eğer aktivasyon kodu mailinize gelmedi ise info@motovirus.com a mail atarak üyeliğinizin onaylanmasını isteyiniz.
Arkadaşlar 21 nisan ptesi den itibaren her sabah saat 07:45 de dünyanın en pahalı akaryakıtına ve istanbul için gelecek “kültür başkenti” vergisine karşı 1 dakikalık korna ve dörtlü flaşör eylemine başlıyoruz . (yok ben yapamam utanırım diyorsanız bari antenlerinize siyah kurdele takın)
__________________ Dün yaptığın hatayı unutmadan uyanabildiysen bugün,hatasız bir güne başlayacaksın demektir...
Bu mesaj en son " 17-04-2008 " tarihinde saat 12:41 itibariyle by_arge tarafından düzenlenmiştir....
saati erken olmuş biraz şöle 8.15 filan olsaydı daha insanların yollarda olduğu bir saat olmuş olurdu diye düşünüyorum ama napalım bizim için değiştirecek değiller ya bizde kurdele takarız artık
tamammı arkadaşlar? bunu yapacağınızdan eminim....
petrol fiyatı üLkemizde iLk defa PahaLı degiL her daim pahalıydı..
__________________ En güzel nasihat örnek olmaktır.
Malcolm X|'Zulüm, kısmak istediği sesi nâra yapar. Ve bazı ölüler, yaşayanlardan daha yüksek sesle konuşur'
Malcolm X
petrol fiyatı üLkemizde iLk defa PahaLı degiL her daim pahalıydı..
eskiden yönetim üstlenirdi bu zamları enflasyon adı altında , şimdi ise dış kaynaklı zamlar deniyor , kılıf hazır maşallah , 85 - 90 larda olay biraz daha farklıydı , pardon tevellüt kaç hocam ?
__________________ Toprağa kavuşacaksın ! Sonra Toprak olacaksın!
Sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin!
Ordan özüne ulaşacaksın!
Sonra bir gün o çiçeğin özüne bir arı konacak!
Belki o arı ben olacağım!
eskiden yönetim üstlenirdi bu zamları enflasyon adı altında , şimdi ise dış kaynaklı zamlar deniyor , kılıf hazır maşallah , 85 - 90 larda olay biraz daha farklıydı , pardon tevellüt kaç hocam ?
haLen üsLeniyoLar..petroL fiyatLarı 85-90 arasıda pahalıydı çünkü 1.Krfez Şavası Çıkmıştı.Ki dıŞ borç ve cari aÇıgımızın kapatılamama sebebi petrolve dogalgaza bagımlı olmamızdır yani iranve rusyaya..
__________________ En güzel nasihat örnek olmaktır.
Malcolm X|'Zulüm, kısmak istediği sesi nâra yapar. Ve bazı ölüler, yaşayanlardan daha yüksek sesle konuşur'
Malcolm X