Sevgili Arkadaşlar,
Geçtiğimiz Cumartesi Bağdat caddesinde bir motosiklet kazasında İlk Yardım bilgilerimi yavaş yavaş unutmaya başladığımı görünce, Emok’da böyle bir şey yaparak herkesin bu eğitimleri ve sertifikasını almasını sağlamam gerektiğini düşündüm. Bu bağlamda aslında tüm motosiklet sürücülerinin bu eğitimi alması gerektiğini düşünüyorum ve burada bunun için böyle bir duyuru yapıyorum.
“BİLİNÇLİ BİR MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ OLARAK, MOTOSİKLET SÜRÜŞ VE İLK YARDIM EĞİTİMLERİMİ ALIYORUM.” Adı altındabir kampanya başlatalım dedik. Bu kampanya sonucu aşağıda çok uygun fiyatlar aldık. İşte ayrıntılar;
Hayat Yıldızı Acil Müdahale Akademisi ile İlk Yardım Eğitimi ile ilgili sıkı bir pazarlık sonucu fiyatları oldukça aşağıya çektim. Aradaki farkı da Emok olarak ödüyoruz. Buna göre; Sağlık Bakanlığı’ının 200.00 YTL + KDV olan 16 saatlik eğitim programı, bizim için aşağıdaki gibi oluyor.
İlk kez sertifika alanlar için Sertifikalı İlk Yardım eğitimi:
* Cumartesi – Pazar günü toplam 16 saat. (20 saat e çıkardık. Motosiklet kazalarında ilk yardım konularını da ilave olarak içeriğe alıyoruz.)
* Sağlık Bakanlığı onaylı Sertifika
* Sağlık Bakanlığı onaylı kimlik kartı (kredi kartı ebadında)
* Eğitim, Emok Dernek Lokalinde olacaktır.
* Sağlık Bakanlığı’ndan bir müfettiş gözetiminde sınav ve uygulama. (Sınav yeri Bakırköy Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Haydarpaşa Numune Hastanesi. Her iki yerde olabilmesi için sayıların yüksek olması gerekiyor. Yani 1 kişi için Haydarpaşa’ya yönlenme olmaz.)
**Tüm bunlara karşılık 140.00 YTL KDV dahil kişi başı ücret.
Daha önceden Temel İlk Yardım Eğitimi almış ve sadece süre uzatma ve hatırlatma için katılan arkadaşlara;
* Bir tek gün, (Cumartesi olur, Pazar olur) toplam 8 saat (Bu gruptaki arkadaşlar, diğer grubun derslerini de isterlerse takip edebilecekler.)
* Sağlık Bakanlığı onaylı yeni sertifika,
* Sağlık Bakanlığı onaylı kimlik kartı (kredi kartı ebadında)
* Eğitim, Emok Dernek Lokalinde olacaktır.
* Sağlık Bakanlığı’ndan bir müfettiş gözetiminde sınav ve uygulama. (Sınav yeri Bakırköy Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Haydarpaşa Numune Hastanesi. Her iki yerde olabilmesi için sayıların yüksek olması gerekiyor. Yani 1 kişi için Haydarpaşa’ya yönlenme olmaz.) Bu sınavı veremeyebilirsiniz. Ancak bir hakkınız daha var merak etmeyin. Onu da veremediniz, ayvayı yediniz. Siz iyisi mi kaza yapan birine dokunmayın..

))
**Tüm bunlara karşlılık 100.00 YTL KDV dahil kişi başı ücret. (Yalnız yine söylüyorum, eski sertifikalarınızı mutlaka bulmak durumundasınız. Bunun yanında kimlik fotokopisi de gerekiyor.)
Bilinçli her motosiklet sürücüsü, motosiklet sürüş eğitiminin yanında mutlak suretle İlk Yardım Eğitimlerini de almalıdır. Unutmayın ki sadece çevreniz için değil, kendiniz için de bunu almak zorundasınız. Kaza esnasında bilinci yerinde olan ilk yardım eğitimli bir yaralı, çevredeki insanları yönlendirebilir. Veya hiç kendisine dokundurmayabilir. Bu bir sosyal sorumluluktur.
Eğitim almak isteyen arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçsinler.
Sertifika alacaklar 140,00-YTL x kişi sayısı (Kalan 236.00 YTL – 140.00 YTL = 96,00 YTL, Emok tarafından karşılanacaktır.)
Hesap Sahibi :
EMOK (Enduro Motosiklet Spor Kulübü Derneği)
Açıklama :
BAGIS
Hesap No :
Garanti Bankası / Baglarbası sb / 422-6688081
1. Grup 19 – 20 Nisan Eğitim 26 Nisan Sınav
Sertifikalı İlk Yardım Eğitimi: 140.00 YTL KDV dahil 1 kişi
SON 6 KİŞİ
2. Grup 03 – 04 Mayıs Eğitim 10 Mayıs Sınav
SON 7 KİŞİ
3. Grup 17 – 18 Mayıs Eğitim 24 Mayıs Sınav